sylwia.n 04.07.05, 23:50 Jakie pamietacie, co ogladaliscie lub wasi rodzice?? Wczesniej wspomniany: Powrot do Edenu Manhattan Dynastia Dallas,co jeszcze....? Pamietam jeszcze takie: "Pod wspolnym dachem", "Szpital na peryferiach" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huann Re: Seriale... 05.07.05, 01:30 oczywiście: Niewolnica Isaura!!! potem jeszcze: Panna Dziedziczka i W Kamiennym Kręgu Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Seriale... 05.07.05, 08:36 i chyba "W rytmie Disco" Aletrnatywy 4 Zmiennicy Oshin Odpowiedz Link Zgłoś
binkif17 Re: Seriale... 05.07.05, 16:22 Niezapomniane "Czterech pancernych i pies". Mialam 4 latka, jak kochalam sie w Janku Kosie i chcialam byc Marusia! Poza tym: wszystkie tasiemce, od Isaury, poprzez Dynastie, Santa Barbara, itp., itd. Miami Vice (Don Johnson!!!) Oraz wszystkie polskie seriale, typu "Czterdziestolatek", "Alternatywy 4", "Zmiennicy", chociaz przyznam szczerze, ze juz ich zbytnio nie pamietam, wiem tylko, ze byly smieszne i uwielbialam je ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Seriale... 07.07.05, 23:08 nann napisała: > Dempsey i Makepeace na tropie w czeskiej tv to się nazywało dempsey a makepeace'ova kiedyś nadawali wszystko z opóźnieniem do nas, teraz nie wiem bo anteny zlikwidowali a w kablówce czeską trudno znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: Seriale... 05.07.05, 16:05 "Niewolnicę Izaurę" to ja teraz dla beki na Pulsie oglądam i zupełnie inaczej ten serial odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d ale nic nie bije.. 05.07.05, 16:48 wakacje z duchami podroz za jeden usmiech paragon gola Tolek Banan!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: ale nic nie bije.. 06.07.05, 13:29 Pan Samochodzik i templariusze... Odpowiedz Link Zgłoś
blue25 Re: Seriale... 07.07.05, 17:08 Jeszcze serial o dziewczynce z kosmosu... majka czy jakoś tak... nie pamiętam dobrze, ale doskolanle pamiętam, że tez chciałam chodzić po wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
fugaz Re: Seriale... 07.07.05, 18:45 a pamięta ktoś coś tam "...o Wesołym Diable"? "Ja kudłaty durnowaty nie wiedziałem co to taty" podstawówkę kończyliśmy, zkuwanie przed egzaminami do liceum, te klimaty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Seriale... 07.07.05, 19:35 Znak orla Przylubice i kaptury Czarne chmury to takie rycerskie seriale dla ówczesnej modzierzy Tesknie za Arabellą Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Seriale... 08.07.05, 20:53 ona latał w takiej rurze miałe takie dwa dzyndzle którymi wszystko rozmnażała i była taka srebrna potem słabła Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: Seriale... 08.07.05, 09:24 ZMIENNICY!!! Powatarzaja to teraz bladym switem w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: Seriale... 08.07.05, 15:38 Żena za pultom, czyli Kobieta za ladą Siedem Życzeń (kot głosem Macieja Zembatego mówił zaklęcie "Atorr, atorr, atorr..." Odpowiedz Link Zgłoś
portalegre Re: Seriale... 08.07.05, 21:17 taaaa, jak czasem powtarzają "7 zyczen" nie moge sie oprzec, zeby nie ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
coleenka Re: "Pierścień Arabelli" - śniło mi się to po noc 11.07.05, 00:22 He he -zwłaszcza Rumburak... Odpowiedz Link Zgłoś