Gość: Niech IP: 217.197.165.* 18.11.02, 16:18 Jak edukacja to pytania byc musza. To zadaje. Na jakim forum jestes wspoladminem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwo_ Re: Pytanie do Tradycji :-) 18.11.02, 17:52 Pewnie: "Libacje, Wakacje, Ubikacje, Tradycje..." Tak mi się wydaje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pytanie do Tradycji :-) IP: 217.197.165.* 18.11.02, 17:55 I jeszcze: Dmuchawce, Latawce, Wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pytanie do Tradycji 18.11.02, 22:18 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jak edukacja to pytania byc musza. To zadaje. Na jakim forum jestes > wspoladminem? Jestem tylko na jednym forum prywatnym( po upadku Prywatnego Forum Atoba i Niecha )Okruchy Dnia zalozonego przez -dlugi72-to wlasnie on zaprosil mnie do wspolnego adminowania wiec to nie jest tak do konca moje forum,ale zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo_ Re: Pytanie do Tradycji 18.11.02, 22:34 tradycja1 napisała: > Jestem tylko na jednym forum prywatnym( po upadku Prywatnego Forum Atoba i > Niecha )Okruchy Dnia zalozonego przez -dlugi72-to wlasnie on zaprosil mnie do > wspolnego adminowania wiec to nie jest tak do konca moje forum,ale zapraszam. Atoba forum upadło, a moje - Elitarne Forum Komunikacyjne - ma się dobrze. Chociaż powstało 16 dni temu, to ma już 200-ny któryś post. Jak już się wszyscy reklamują, to ja też pozwolę sobie... >>>>>>>>>Zapraszam wszystkich na moje nowe forum o nazwie "Elitarne Forum Komunikacyjne"!!! Jest to Forum otwarte, więc będzie mógł pisać każdy. Gazeta.pl -> Forum -> Prywatne -> Hobby -> Elitarne Forum Komunikacyjne Odpowiedz Link Zgłoś