Dodaj do ulubionych

Gdzie zorganizować studniówkę ?

IP: *.stacje.agora.pl 06.01.03, 12:57
Gdzie zorganizować studniówkę? Na sali gimnastycznej w szkole czy w ekskluzywnej restauracji w
hotelu? Jak myślisz. Napisz też jak przygotowujesz się do balu, ile on kosztuje w Twoje szkole.
A może są jakieś zwyczaje studniówkowe??? W co się ubrać? Kogo zaprosić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: 217.197.165.* 06.01.03, 13:05
      Czesc Kozubal. Ty w zastepstwie? Przyslij lepiej swoja piekniejsza polowe,
      przynajmniej bedzie zabawniej. A tak w ogole to co cie interesuja cudze
      studniowki? Wlasnej nie miales? I rece precz od moich nastolatek!
      PS. Jak jestes taki wiracha, ze tu wpadles, to moze poodpowiadaj ludziom na
      pytania, bo podobno mieliscie to robic.
    • miltonia Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 13:22
      Gość portalu: koz napisał(a):

Odpowiem bardzo chętnie

> Gdzie zorganizować studniówkę? Na sali gimnastycznej w szkole czy w
      ekskluzywnej restauracji w hotelu? Jak myślisz.

Nie ważne gdzie, ważne z kim. No i żeby parę ustronnych zakamarków było, no
      wieci sami po co.

Napisz też jak przygotowujesz się do balu, ile on kosztuje w Twoje szkole.

Ile kosztuje, to zmartwienie starych. A ja już dawno przygotowana. Trawka
      schowana w doniczce, flaszki w tapczanie, a te, no sami wiecie, te na p to już
      chłopacy we własnym zakresie nabyli (bo ja wstydliwa zasadniczo jestem).

A może są jakieś zwyczaje studniówkowe???

Pewnie są, ale skąd mam wiedzieć. Bo ja studniówkę będę miała pierwszy raz.
      Może za rok coś więcej napiszę.

W co się ubrać?

To wiadomo. W coś co łatwo zdjąć.

Kogo zaprosić?

Sami przylezą. A jak zaproszę to jeszcze będę musiała za czyjeś wejście
      zapłacić, bo zgredy nie widzą konieczności.
      • Gość: Niech Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: 217.197.165.* 06.01.03, 13:55
        Milton, tobie sie studniowka pomylila z setnymi urodzinami chyba!
      • buggi Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 13:56
        miltonia napisała:

> Gość portalu: koz napisał(a):
        >
        > Odpowiem bardzo chętnie
        >
        > > Ile kosztuje, to zmartwienie starych. A ja już dawno przygotowana. Trawka
        > schowana w doniczce, flaszki w tapczanie, a te, no sami wiecie, te na p to
        już
        > chłopacy we własnym zakresie nabyli (bo ja wstydliwa zasadniczo jestem).

Milton,przepraszam, ze sie czepiam, ale ty mi dziecko wytlumacz, kto to
        jest "chlopac" (patrz wyzej)i jak ty bidulku mature chcesz zdac. Stara baba.
        • Gość: Niech Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: 217.197.165.* 06.01.03, 14:09
          Milton, nie wyjasniaj Bugiemu roznic plci, bo on juz dawno o tym zapomnial.
          • buggi Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 14:18
            Niech, slonko, zajmij ty sie lepiej swoja druga mlodoscia, po pierwsza ci
            powstanie warszawskie bezpowrotnie zabralo
            • Gość: Niech Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: 217.197.165.* 06.01.03, 14:28
              A na co mi druga mlodosc? Dobrze jest jak jest. Brak powodow do narzekan jest
              dobrym powodem do braku narzekan. Lepiej byc mlodym na starosc niz odwrotnie.
              Bo co staremu po starosci?
            • Gość: Niech Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: 217.197.165.* 06.01.03, 14:30
            • Gość: Niech Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: 217.197.165.* 06.01.03, 14:31
              • buggi Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 14:37
                brawo Niech, do trzech razy sztuka
                PS. No, tym tekstem to przeszedles samego siebie
                • tradycja1 Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 14:43
                  A moze Niech ma eliksir mlodosci?
                  Nawet nie chce myslec co to moze byc.
                  • buggi Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 14:47
                    tradycja1 napisała:

> A moze Niech ma eliksir mlodosci?
                    > Nawet nie chce myslec co to moze byc.

ma, on wysysa soki z dziewic
        • miltonia Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? 06.01.03, 15:25

>
          > Milton,przepraszam, ze sie czepiam, ale ty mi dziecko wytlumacz, kto to
          > jest "chlopac" (patrz wyzej)i jak ty bidulku mature chcesz zdac. Stara baba.

Chłopac to nie wiem, ale chłopacy u mnie w technikum to ekstra są, mówię Ci.
          Jak chcesz to wpadaj na tę studniówkę, to ich zapoznasz, one starsze panie to
          nawet lubieją.
      • buggi Re: Miltonia 06.01.03, 14:42
        Niechem sie nie przejmuj, on wszystkie, które ukonczyly lat 13, nazywa starymi
        babami

Ps. Ale mnie nabralas.Ja myslalam, ze jestes starsza, a ty dopiero mature
        bedziesz robic ( no chyba, ze nie zdalas 5 razy z rzedu), a ja cie chcialam do
        klubu dla doroslych zabrac, wiesz, table dance w wykonaniu panów. ;)
        • Gość: Niech Re: Miltonia IP: 217.197.165.* 06.01.03, 15:07
          Ooo, to wlasciwa rozrywka dla dojrzalych pan.
          • buggi Re: Miltonia 06.01.03, 15:22
            my sie jednak nie slinimy na widok golej dupy, tak jak to ma miejsce u
            NIEKTÓRYCH starszych panów :)
            • Gość: Niech Re: Miltonia IP: 217.197.165.* 06.01.03, 15:25
              Ze mna jest jeszcze gorzej. Nie musialem sie do tego zestarzec.
              PS. A ci tanczacy panowie to beda mieli gole dupy, ale nie bedziecie sie do
              nich (tych dup) slinic. Mozna i tak.
              • buggi Re: Miltonia 06.01.03, 15:27
                nie, ale bedziemy macac
        • miltonia Re: Miltonia 06.01.03, 15:31
          buggi napisała:

Ale mnie nabralas.Ja myslalam, ze jestes starsza, a ty dopiero mature bedziesz
          robic ( no chyba, ze nie zdalas 5 razy z rzedu), a ja cie chcialam doklubu dla
          doroslych zabrac, wiesz, table dance w wykonaniu panów. ;)

W takim klubie, to już mam kartę stałej klientki. Nie 5 razy z rzędu to nie
          niezdałam, tylko 6. A do tego klubu, to możemy iść razem, mówię Ci tam jest
          jeden taki Patryk..., zresztą sama obadasz.
    • Gość: Dżakarta Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.13, 07:12
      ja swoja studniowke mialam rytkowka.pl/ i nie wyszlo drogo. i tak najwiecej wydalam na sukienke, fryzjera, paznokcie i inne duperele;P
      • 1-buc Musicie cienko prząść, skoro wyciągajcie posty 07.12.13, 15:42
        sprzed 10 lat, żeby wkleić swoją reklamę...
    • Gość: koleszka Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.13, 08:34
      chata nad sztolnia jest calkiem spoko miejscem na studniowke
    • Gość: kratercio Re: Gdzie zorganizować studniówkę ? IP: *.free.aero2.net.pl 07.12.13, 15:12
      jak to gdzie? w szkole!my robimy naszą w holu. była wielka dyskusja, cyz nie w restaurcji, ale okazało się, że jednak więszkość woli tak. o to chyba chodzi w studnówice, że iles tam lat łaziło się do budy, a na koniec można hucznie w niej poszaleć w nocy. mamu katering, www.djnaimpreze.info/, dekoracje itp. ja mysle, ze bedzie dobra impreza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka