Gość: k`k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 00:05 o tej porze? Masz dobrze w glowie? O tej porze zycie sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: To ja idę spać,dobranoc:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:08 Strość,nie radość. Głowa ciąży w dół Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 00:12 Boze! Niech sadzi, ze jest w przedszkolu kiedy ze mna rozmawia, a ja mam wrazenie, ze jestem w domu starców, kiedy z wami rozmawiam. Co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: To ja idę spać,dobranoc:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:14 To wszysto przez względność czasu i różne strefy czasowe Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 00:17 Gość portalu: k`k napisał(a): > To wszysto przez względność czasu i różne strefy czasowe jesli z tego powodu lamie cie w kosciach, to lepiej idz sie polozyc. A! i poduszke elektryczna lub termofor wez ze soba. Milych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 00:25 Gość portalu: k`k napisał(a): > Strość,nie radość. > Głowa ciąży w dół Moja zawsze ciąży w górę. O, kurcze, może jestem kosmitką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: To ja idę spać,dobranoc:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:30 Kiedyś czytałem jakiś test na sprawdzenie czy jest sie potomkiem kosmitów(jakiś ułamek ludzkości jest) i wyszło mi ,że jestem-nie wyszło w którym pokoleniu ,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 00:31 Wiedziałam, że coś kosmicznego nas łaczy, bracie kosmito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: To ja idę spać,dobranoc:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:34 zarlaczka napisała: > Wiedziałam, że coś komicznego nas łaczy, bracie kosmito. Ja też sie tego domyślałem Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 00:34 zarlaczka napisała: > Wiedziałam, że coś kosmicznego nas łaczy, bracie kosmito. Matko jedyna! dom starców i wariatów: 2 in 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: To ja idę spać,dobranoc:) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:35 Łoś and goł Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: To ja idę spać,dobranoc:) 10.01.03, 10:32 > Matko jedyna! dom starców i wariatów: 2 in 1 Buggi coś Ci się od tych kosmicznych trunków pomieszało. Po pierwsze, z wszelakich obliczeń wynika, żeś Ty najwiekowsza, a po drugie kosmity to nie wariaty. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlaczko i Kasko 10.01.03, 00:33 stanowczo za duzo filmów s-f ogladacie.Dobranoc PS. Kaska, przeparkuj ten swój latajacy spodek, bo sasiad chce wyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Zarlaczko i Kasko IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:37 Spodek to przodkowie zabrali,tylko inteligencje mi po sobie zostawili Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zarlaczko i Kasko 10.01.03, 00:39 ja sie juz pozegnam, glowa mi ciazy, zupelnie jak kosmicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Zarlaczko i Kasko IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.01.03, 00:43 Za dużo kosmicznych trunków było Odpowiedz Link Zgłoś