Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:46 Jestem sam, mam tylko spirytus i potrzebuje obecnosci czlowieka w promieniu 5 cm. I ten czlowiek musi byc kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 25.01.03, 23:51 Jak człowiek...to wiadomo,ze kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 23:51 One nigdy nie pojawiaja sie jak ich trzeba. To potrafi tylko alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 25.01.03, 23:52 Bo jak Ty częściej tulisz butelkę niż kobietę, to tak masz. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 25.01.03, 23:57 Są takie, które zjawiają się zawsze jak trzeba. Tylko trochę to kosztuje. Ich bileciki zazwyczaj można znaleźć za wycieraczkami samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:00 Wiesz co Milton. My się tu na darmo trudzimy. Ja już prawie pół siebie mu ofiarowałam, a on wziął psa i wyszedł. I poświęcaj się tu człowieku, kiedy żadnej wdzięczności nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 25.01.03, 23:57 Czasami butelkę jest łatwiej objąć... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 25.01.03, 23:59 i taniej wyjdzie, wypijesz i za drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:01 Eeeee tam, ja romantyczny jestem, chce sie zakochac. Na jedna noc. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:01 Uważaj ..bo moze być zwrotna! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:01 Buggi z facetami można tak samo. No tylko powiedzmy wysączysz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:02 zarlaczka napisała: > Buggi z facetami można tak samo. No tylko powiedzmy wysączysz. pewnie. ja nie twierdze, ze mozna inaczej, choc mozna Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:00 Znam takich , co jest Ich Troje...moze byś się Niechu przyłaczył... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:03 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Znam takich , co jest Ich Troje...moze byś się Niechu przyłaczył... czworokat, dobra rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:05 Kwartet...czy jak Niech pewnie woli ćwiartka... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:10 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Kwartet...czy jak Niech pewnie woli ćwiartka... cwiartka do cwiartki uzbiera sie......troche tych butelek Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:10 Niech sie na ćwiartki nie rozdrabnia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:12 Niecha jakos nie widac :( Moze poszedl szukac bilecików za wycieraczka? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:22 A to Niech jest zorientowany na bi...? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:28 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > A to Niech jest zorientowany na bi...? :) :) :) powiedzial mi to na ucho. Ale pssssssyt, to tajemnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:31 Tajemnica...,że jest bilingualny ? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:29 buggi napisała: > Niecha jakos nie widac :( Moze poszedl szukac bilecików za wycieraczka? Już ja mu poszukam. Niech no tylko wróci, to w koncu zrobię z tym wszystkim porządek. Człowiek z dobroci serca trochę poluzuje, a ten nie zna umiaru. Od jutra pełna kontrola, a wolny czas to już mu zagospodaruję. Pranie, sprzątanie, gotowanie czeka. Słyszysz Niech? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Raaaaatuuuunkuuuuu!!! 26.01.03, 00:31 miltonia napisała: > buggi napisała: > > > Niecha jakos nie widac :( Moze poszedl szukac bilecików za wycieraczka? > > Już ja mu poszukam. Niech no tylko wróci, to w koncu zrobię z tym wszystkim > porządek. Człowiek z dobroci serca trochę poluzuje, a ten nie zna umiaru. Od > jutra pełna kontrola, a wolny czas to już mu zagospodaruję. Pranie, sprzątanie, > > gotowanie czeka. Słyszysz Niech? racja, chlopa trzeba krótko trzymac! kropka! Odpowiedz Link Zgłoś