Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:08 Pamietacie Amarcord? Dziadek na drzewie krzyczacy te slowa. Moglby byc moim synem, ale ja tez mam swoje prawa! Prawa? Chuci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiza_de_kotlet_mielony Re: Ja chce kobiety!!! 26.01.03, 00:10 Czy w tytule zapomniałes dodać...wysłać na księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ja chce kobiety!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:12 To potem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ja chce kobiety!!! 26.01.03, 00:13 Gość portalu: Niech napisał(a): > Pamietacie Amarcord? Dziadek na drzewie krzyczacy te slowa. Moglby byc moim > synem, ale ja tez mam swoje prawa! Prawa? Chuci! o la la, Niesiek ( moge tak do ciebie mówic?)ale cie przypililo, ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Ja chce kobiety!!! 26.01.03, 00:14 Niech będzie pochwa Lony !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ja chce kobiety!!! 26.01.03, 00:14 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Niech będzie pochwa Lony !!!! ► wiem co to pochwa, ale co to jest LONY? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: I Lony też... 26.01.03, 00:17 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Nie znasz Lony ? Ilone? pewnie, ze znam. Córka rybaka. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: I Lony też... 26.01.03, 00:20 Raczej córa Koryntu... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: I Lony też... 26.01.03, 00:29 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Raczej córa Koryntu... aaaaaa!? tej nie znam. Jeszcze jedna sie tu placze. Odpowiedz Link Zgłoś