markiza_de_kotlet_mielony 26.01.03, 00:27 Musiał w końcu się natknąć w mieszkaniu na wieszak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Niecha nie ma !!!! 26.01.03, 00:30 zaraz, do czego ten wieszak mialby niby sluzyc? do wieszania spodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niecha nie ma !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:31 Lepszy seks z wieszakiem niz brak seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Niecha nie ma !!!! 26.01.03, 00:34 Po czymś takim, to sie tylko mozna powiesić... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niecha nie ma !!!! 26.01.03, 00:35 Gość portalu: Niech napisał(a): > Lepszy seks z wieszakiem niz brak seksu. aj , ale mnie ciebie zal Niechu! Poradzilabym ci cos, ale obawiam sie , ze admin wykropkuje mój post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niecha nie ma !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:37 Co ty, admin az sie slini czytajac nasze posty. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Niecha nie ma !!!! 26.01.03, 00:37 Zdązymy przeczytać ....dawaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobra 26.01.03, 00:39 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Zdązymy przeczytać ....dawaj ! Niech, nic nowego. Radzilam Pndzlowi, poradze i tobie. Olejek masz? reke masz? to jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dobra 26.01.03, 00:40 Buggi, przez ciebie oplułam monitor. Świetna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Dobra 26.01.03, 00:40 A gdzie On znajdzie kobietę,żeby jej plecy nasmarować...? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobra 26.01.03, 00:45 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > A gdzie On znajdzie kobietę,żeby jej plecy nasmarować...? z choinki sie urwalas? jakie plecy? jaka kobieta? ja mu wyjscie awaryjne pokazalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dobra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 00:41 Eeee tam, ja sie uzaleznilem od kobiet, na chuj mi koniobicie? PS. Tez sie dostosowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobra 26.01.03, 00:42 Gość portalu: Niech napisał(a): > Eeee tam, ja sie uzaleznilem od kobiet, na chuj mi koniobicie? > PS. Tez sie dostosowalem. do czego sie dostosowales? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobra 26.01.03, 00:47 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Do kobiet...na tym forum... o nie, co to, to nie. To my sie dostosowalysmy do Niecha Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dobra 26.01.03, 01:09 buggi napisała: > o nie, co to, to nie. To my sie dostosowalysmy do Niecha O nie, co to, to nie. Ja się nie dostosowałam, a w moim odczuciu Wy też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobra 26.01.03, 01:16 miltonia napisała: > buggi napisała: > > > o nie, co to, to nie. To my sie dostosowalysmy do Niecha > > O nie, co to, to nie. Ja się nie dostosowałam, a w moim odczuciu Wy też nie. choc byl taki dzien, kiedy sie dostosowac musialam; jak komputer odmówil posluszenstwa Odpowiedz Link Zgłoś