Dodaj do ulubionych

Jak poderwac Niecha?

30.01.03, 22:35
Watek powstal jako sciaga dla zainteresowanych pan.
Co nie dziala....-dopisujcie
Niecha nie poderwie sie
-na litosc
-na przebojowosc
-na wiedze
-na przekore
-
-
Obserwuj wątek
    • zarlaczka Ja w sprawie formalnej 30.01.03, 22:42
      Czy podrywanie Niecha jest obowiązkowe?
      • miltonia Re: Ja w sprawie formalnej 30.01.03, 22:44
        Tradycja, czyżbyś zmieniała front?
        • buggi Re: Ja w sprawie formalnej 30.01.03, 22:47
          miltonia napisała:

> Tradycja, czyżbyś zmieniała front?

a czy ona ma wyjscie? Atobek wszak juz glosno chrapie
      • tradycja1 Re: Ja w sprawie formalnej 30.01.03, 22:52
        To ja chce wam pomoc jakos a to sie ma teraz przeciw mnie.
    • buggi Re: Jak poderwac Niecha? 30.01.03, 22:43
      pokaz mu zawartosc barku, a poderwie sie z tego, na czym wlasnie siedzi.
      • niech Zwariowalyscie?! 30.01.03, 22:49
        Spodniczka w krate!
        • buggi Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 22:53
          niech napisała:

> Spodniczka w krate!

Nie mów tylko, ze ci to nie pochlebia.

PS wciaz nie pojmuje fenomenu twojej osoby. Jestes zosliwcem bez serca ;), a
          kobiety na kolana przed toba padaja. Harem móglbys zalozyc.
          • niech Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 22:56
            Harlem.
            • buggi Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 22:59
              niech napisała:

> Harlem.

tak Harlem, a my kobiety zalozymy czapki baseballówki
            • miltonia Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 23:00
              Buggi, Ty na kolanach? To byłby widok! Jak na razie to tylko ja ROZWAŻAŁAM taką
              mozliwość, ale wybrałam inną opcję.
              • zarlaczka Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 23:01
                Na kolanach z przyjemnością, tylko nie na swoich.
              • buggi Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 23:06
                miltonia napisała:

> Buggi, Ty na kolanach? To byłby widok!

►powtórze za Zarlaczka: nie na swoich kolanach przeciez.

Jak na razie to tylko ja ROZWAŻAŁAM taką
                >
                > mozliwość, ale wybrałam inną opcję.
            • zarlaczka Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 23:00
              Harlekina mógby napisać.
              • buggi Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 23:02
                zarlaczka napisała:

> Harlekina mógby napisać.

tak, a za Arlekina sie przebrac
                • zarlaczka Re: Zwariowalyscie?! 30.01.03, 23:07
                  I wyszedłby Arlekin z Harlekina. Totalna szmira.
    • tradycja1 Re: Jak poderwac Niecha? 31.01.03, 00:05
      tradycja1 napisała:

> Watek powstal jako sciaga dla zainteresowanych pan.
      > Co nie dziala....-dopisujcie
      > Niecha nie poderwie sie
      > -na litosc
      > -na przebojowosc
      > -na wiedze
      > -na przekore
      > -Na fatalaszki
      > -na obojetnosc
      • miltonia Re: Jak poderwac Niecha? 31.01.03, 11:39
        Tradycja, miałaś dać instrukcję, jak poderwać Niecha, a piszesz, jak NIE
        poderwać onego.
        • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 13:31
          Na spotkaniu w realu jedna z w.w metod może być skuteczna:)
          W wirtualu żadna.
          • atob Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 13:35
            Na fatalaszki ...???:)

PS KAska gdzie byles wczoraj ...czekalismy aby zagrac
          • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 13:48
            Gość portalu: k`k napisał(a):

> Na spotkaniu w realu jedna z w.w metod może być skuteczna:)
            > W wirtualu żadna.
            Kaska, w realu to Niech chodzi obwieszony panienkami, jak nie przymierzając
            ksiądz Jankowski czy inna kokota, biżuterią. I tak się człowiek nie dopcha, to
            po co ranić sobie wzrok?
            • niech Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 13:52
              Co ty, Milton, w realu to ja jestem gejem.
              • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 13:55
                I co z tego? Niektóre, jak sie uwieszą, to za nic nie odczepisz.
                • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 14:03
                  Tak czy owak-wtedy można użyć metod niedostępnych tutaj.

Ps.Znane są nauce przypadki (że tak powiem)nawrócenia gejów.
                  • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 14:08
                    Raczej odwrotne przypadki. Ci postrzegani jako heteroseksualiści, odkrywali
                    swoje prawdziwe oblicze i stawali się homo, np. Iwaszkiewicz, czy podobno Maria
                    Dąbrowska (to jej wspólne mieszkanie z tą Kowalską, czy jak jej tam).
                    • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 14:15
                      Ja bym jednak zaryzykował

Ps.Oczywiście na waszym miejscu,bo ja teraz zaczynam sie bać
                      • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 14:19
                        Kaska, bój się podwójnie. Niecha geja i tych, które rozczarowane gejostwem
                        wzmiankowanego, rzucą się na Ciebie.
                        • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 14:31
                          Ja w moim wieku,nie rozśmieszaj mnie.Kobiety są juz niegroźne dla mnie ,gorzej
                          z gejami.
                          • Gość: Niech Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: 217.197.165.* 31.01.03, 15:27
                            Oczywiscie to byla literowka, chodzilo mi o goja.
                            • twardy4 Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 16:22
                              gnoja
                              • Gość: Niech Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: 217.197.165.* 31.01.03, 16:28
                                Pozwol, ze sam bede decydowal o tym co mam na mysli. Pozwol tez, ze zwroce ci
                                uwage na niestosowne zachowanie.
                                • twardy4 Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 16:37
                                  Jestes tu woznym? No to pozamiataj, bo sie poskarze redaktorkom
                                  • Gość: Niech Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: 217.197.165.* 31.01.03, 16:42
                                    Nic ci do tego kim jestem. Za to skarzyc sie mozesz ile chcesz, cos mi sie
                                    wydaje, ze twoj wiek cie do tego upowaznia. Mam tylko jedna prosbe - nie nudz.
                                    • twardy4 Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 17:07
                                      Nie nuć
                                  • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 16:54
                                    twardy4 napisał:

> Jestes tu woznym? No to pozamiataj, bo sie poskarze redaktorkom
                                    ===================================
                                    No to ja przyjmę role tego złego.

SPIEPRZAJ GNOJU
                                    • Gość: Niech Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: 217.197.165.* 31.01.03, 17:08
                                      Daj spokoj, to jakis szkrab, biedak nie zalapal sie na feryjny wyjazd, nudzi
                                      sie i pisze co mu slina na jezyk przyniesie. Jak sie na niego wydrzesz to
                                      bedzie do poznej nocy wypisywal pierduly korzystajac z forumowej anonimowosci.
                                      Nie moge nawet zaproponowac olania go, bo moje narzady w takiej sytuacji
                                      odmawiaja wspolpracy.
                                      • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 18:50
                                        Niech, a od kiedy Ty taki spolegliwy?
                                        • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 20:18
                                          podmienili nam Niecha:(
                                          • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 20:41
                                            Chyba Karolcia wykradła i jakiś surogat podrzuciła.
                                            • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 20:42
                                              A co na to Niechowa(była oczywiście)
                                              • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 21:05
                                                Która Niechowa, bo ich doliczyć sie nie można?
                                                • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 21:10
                                                  Najfajniejsza-była:)
                                                  • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 21:12
                                                    To znaczy która?
                                                  • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 21:13
                                                    nie bądź taka skromna.
                                                  • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 21:17
                                                    A to się jeszcze zobaczy, czy była!
                                                  • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 21:20
                                                    Ale Niech to goj
                                                  • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 21:35
                                                    Eee tam. Może nie zna prawdy.
                                                    A teraz autentyczna historia, albo jak to się teraz mowi w eleganckim świecie,
                                                    autentyczny fakt.
                                                    Mój kolega z lekko antysemitystycznymi zapędami w wieku trzydziestukilku lat
                                                    dowiedział się, że jego matka jest Żydówką. i biedak w zaden sposób nie mógł
                                                    sobie z tym poradzić. Najśmieszniej było na imprezach. Jak się upił, to ni z
                                                    gruchy ni z pietruchy dramatycznie oświadczał "a moja matka jest Żydowką!",
                                                    konsternując tym towarzystwo. Za którymś razem nie wytrzymałam i spytałam się,
                                                    czy mamy mu współczuć, czy gratulować. Na trochę się uspokoił. A z koleżankami
                                                    podśmiewałyśmy się z niego, że przy dwóch promilach we krwi ujawnia tajemnicę
                                                    swego pochodzenia, a przy trzech molestuje kobiety.
                                                  • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 21:55
                                                    Z tym,że nie na pewno.
                                                    Może to znowu literówka.
                                                  • miltonia Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź 31.01.03, 21:59
                                                    Niech se będzie gojem, gejem, gujem, gajem , gyjem, gijem, dla mnie bez
                                                    różnicy. Małostkowa nie jestem.
                                                  • Gość: k`k Re: Jak poderwac Niecha-odpowiedź IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 31.01.03, 22:06
                                                    No to musisz sie z nim spotkac.
                                                    po drucie to nie da rady:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka