grzchur 23.02.03, 17:46 Panie Kanuk, Pan sobie zyjesz w Ameryce, to może byś tak od czasu do czasu, jak grzecznie się poprosi, podrzucił jakieś typy na NHL, NBA, NFL czy MBL? hm? jeśli zorientowany ździebko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 18:37 te wszystkie ligi mozna obstawiac w Kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Kanuka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 18:39 Tu mozna obstawic nawet mecz Rywnik:Michicconi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Do Kanuka 23.02.03, 18:39 a jak, i poza tym, sa jeszcze buki internetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 18:44 czy chodzi o moje( lub raczej zaslyszane) typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Do Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.02.03, 20:25 nawet mam go w bagazniku. jednak glownie mi chodzi o to, aby nie nastapilo nagle przesuniecie w ciaglosci czaso-przestrzennej. Odpowiedz Link Zgłoś