Gość: wrx22b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 21:37 wlasnie znalazlem piekny plik, www.zak.neostrada.pl/ Miś Wiśniewski pokazuje klase! Goraco polecam wszystkim fanom i wrogom Ich Troje, przzbedzie argumentow za i przeciw!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzchur Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 24.02.03, 23:44 buahahahahah, ściągnijcie to, powaga, warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 05:25 Brawo ! super , dziekuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 09:24 A Ty Kanuk to w byciu fanem czy przeciwnikiem się umocniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 14:02 siem nie dam Ciebie zaszufladkowac. nie znalem Ich Troje jak dotad. Laczy nas mowa polska i Muranow. reszta to magma , karma i opary znad wrzosowisk. PANIMAJESZ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 17:03 Oj, spodobala mi sie wymowa tego teledysku. na czasie. o Ich Troje nie moge nic powiedziec, bo Ich nie znam wcale. Poza tym ,ze trojkat to mocna i zyciowa konstrukcja, sprawdzona historycznie. Miltonia. no. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 17:09 Zależy jaki skład trójkątu. Bo nie wszystkie sprawdzają się i życiowo i historycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 18:25 Taaak? interesujące. I intrygujace. I właściwie typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 18:34 Nie(ch) swieci garnki lepia...... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 18:48 Nie(ch) w świętych biorą wojnach udział. A tam, gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:24 Kanuk to nie jest sprawiedliwe, że Ty pojawiasz się na forum, kiedy ja albo śpię, albo pracuję. A Milton tylko na to czeka. I jeszcze na dodatek podczas mojej nieobecności na takie pasjonujące tematy rozmawiacie. A ze mną tylko o tej topniejącej maślance. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:33 Bo o czym z Tobą więcej można rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:34 Jeżeli się nie domyślasz, to mało bystra jesteś, ale to już nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:38 No właśnie, jaka wykrętna i mało konkretna odpowiedź. Potwierdza tylko moje przypuszczenia. Zresztą to Kanuk się poznał z kim na wielce poważne tematy dysputę należy podjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:41 Akurat. Traktuje Cię jako zastępstwo za mnie, a Ty już w samozachwyt wpadłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:43 Zarlaczka na drugi raz nie chodz sprawdzac jakies maslanki tylko siedz przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 22:51 Nie musiałam w nic wpadać, tylko się płoniłam dziewiczym rumieńcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 23:04 Oj, Tradi jakie to życie ciężkie. Ja latam po całej Warszawie, coby te nieszczęsną maślankę dobrze posprawdzać, a Kanuk w tym czasie Miltona emabluje, na co ta ostatnia w raką euforię wpadła, że po raz pierwszy od międzywojnia rumieńcem spłonęła. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 23:11 Zarlaczka....to kanuk mleczna droge znalazl zeby sobie z Toba pogadac..a ze o maslance...no od czegos trzeba zaczac...a Ty taka oszczedna w slowach...ze maslanka bez soli jest....ot tyle?Przyszla Miltonia i masz....maslanke po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 23:13 Tradi, Ty jak zwykle rację zaposiadasz. Trudna teraz walka mnie czeka. Ale czy życie byłoby ciekawe, gdybyśmy codziennie nie musieli pokonywać przeciwności losu. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 23:19 No dobra...poradze....Popros kanuka o cos...zeby cos sprawdzil(tylko nie ile procent alkoholu jest w malibu bo to juz sprawdzal):)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 25.02.03, 23:24 To już trochę za grubymi nićmi będzie szyte. Kanuk inteligentny jest, kapnie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.02.03, 06:10 a co ich troje maja sciagac i komu? a czemu liczba oktanowa malibu tu jest mniejsza niz w eurolandzie? (21% vs. 24%??) czy to drozdze sa winne? czy piwne ? oczy , cziornyje? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 26.02.03, 10:00 Kasę z widzów mają ściągnąć. Każdy dostaje tyle procent na ile zasłużył. A jak byś rósł pod wpływem ciepła tak jak drożdże, to byś był na pewno winny a nie piwny. Oczy nie cziornyje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 26.02.03, 10:10 A bławatnyje? Tylko czyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! IP: *.arcor-ip.net 26.02.03, 10:21 oci strasznyje? czije? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: ICH TROJE! ŚCIAGAJCIE!!! 26.02.03, 10:35 Kaprawyje to twoije. Mojije to strasnyje pociągowyje. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia errata. 26.02.03, 10:35 Mój post dotyczył ócz Żarłacza, a nie jego bezmyślnej i nieprawdziwej erraty. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: errata. 26.02.03, 10:37 Czyich ócz Twój post dotyczył do wszyscy wiedzą i wykręty na nic się nie zdadzą. Odpowiedz Link Zgłoś