atob 26.02.03, 19:19 Wlasnie przestala mnie bolec lewa strona to zaczyna prawa .JA sie ruszac nie moge .Kaska tez byl polamany ale teraz sie nie odzywa ...hmmm : KKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASKA ...zyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daise_dee Re: Wszystko mnie boli :(:(:( 26.02.03, 19:27 ja nie Kaska:), ale co Ci konkretnie dolega? ps. moze Ci bedzie razniej, bo mnie tez wszystko boli:( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wszystko mnie boli :(:(:( 26.02.03, 19:44 Rece,nogi,tulow...mnie bola :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Wszystko mnie boli :(:(:( 26.02.03, 19:49 atob napisał: > Rece,nogi,tulow...mnie bola :-) czy zaliczasz wlasnie ta epidemie o ktorej czytam w gazetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Wszystko mnie boli :(:(:( IP: *.acn.waw.pl 26.02.03, 19:58 zyje:) Ale co to za zycie:( ledwo zyje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Wszystko mnie boli :(:(:( IP: *.access.de.clara.net 26.02.03, 21:19 atob napisał: > Rece,nogi,tulow...mnie bola :-) zaraziles sie ode mnie grypa bidulku i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wszystko mnie boli :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 19:46 Nic mnie nie boli! Czyzbym nie zyl? Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Wszystko mnie boli :(:(:( 26.02.03, 19:48 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nic mnie nie boli! Czyzbym nie zyl? jestes zbanowany, moze dlatego nic nie czujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wszystko mnie boli :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 19:54 Czuje nie... nie... niesmak... Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Wszystko mnie boli :(:(:( 26.02.03, 19:56 Gość portalu: Niech napisał(a): > Czuje nie... nie... niesmak... a jak sie musza czuc Ci co Ci to zrobili? czuja nie...nie...moc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wszystko mnie boli :(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.03, 21:20 Oni nic nie czuja. Im nikt za to nie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wszystko mnie boli :(:(:( 26.02.03, 21:41 grypa grypa grypa. po co ze mna rozmaiales? Odpowiedz Link Zgłoś