zarlaczka 10.03.03, 00:50 Najpierw każesz nam porzucić rozrywki i stawić się do szkoły, a potem znikasz, zamiast podzielić się z koleżanką wiadomomościami z dni ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Buggol 10.03.03, 01:12 jutro sie z toba podziele kochana Zarlaczko,bo dzis jednak przed kompem usiedziec nie zdolam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Buggol 10.03.03, 02:10 Rozumiem dlaczego nie możesz usiedzieć, ale za słowo trzymam i dokładnej relacji się spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Buggol 10.03.03, 02:49 Zarlaczko zawsze tak jest jak pomiedz przyjazn damska wkracza mezczyzna. Jutro,pojutrze,za tydzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Buggol 11.03.03, 01:37 Tradi, co to za przyjaźń, w którą jakikolwiek facet mógłby się wkraść. Choć muszę przyznać, że obserwacje Twoje nader trafnymi i celnymi są, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggol 11.03.03, 01:44 trzeba bylo moja droga Zarlaczuniu siedziec na ...Edukacji, a nie sie gdzies rozbijac. A jesli nie laska, to wiedz, ze zawsze znajda sie chetne do opieki nad "twoim" Kanuczkiem. Zaopiekuj sie mna, nawet, gdy nie bede chcial.... Z powazaniem Buggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Buggol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 01:46 Bugi, znam, ale przypomnij mi, kto to spiewal? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Buggol 11.03.03, 01:50 Gość portalu: N. napisał(a): > Bugi, znam, ale przypomnij mi, kto to spiewal? Rezerwat. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Buggol 11.03.03, 01:49 Naiwnam i głupiam okazałam się okrutnie, ufając "koleżance" i nie pilnując każdego jej kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Buggol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 01:50 A mowilem - bierz Niecha. A teraz masz fige. Tez smaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Buggol 11.03.03, 01:55 Przecież Twoje fanki żywcem chciałyby mie rozszarpać, gdybym chociaż kroczek w Twoją stronę zrobiła, a ja szczególnie bojowa nie jestem, choć w słusznej sprawie pewnie bym do takowej stanęła. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggol 11.03.03, 01:54 piszac "kolezance" mialas na mysli Miltona? No, to kamien spadl mi z serca. Zarlaczko, nie badz mazgajem. Zjedz te fige, nie jedz Niecha, a jutro tj. dzis moze zjawi sie jakis men dla ciebie, z róza w zebach? Co sadzisz o kixxie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Buggol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 01:57 Co sadzisz o jego zonie? PS. Buggi, jakie nastroje a propos wojny? Bo ja mam cale stado kwok wokol, ktore musze uspokajac ze jazda do Libanu to nie jest samobojstwo. A ty jedziesz blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggol 11.03.03, 02:30 Gość portalu: N. napisał(a): > Co sadzisz o jego zonie? > PS. Buggi, jakie nastroje a propos wojny? Bo ja mam cale stado kwok wokol, > ktore musze uspokajac ze jazda do Libanu to nie jest samobojstwo. A ty jedziesz > > blizej... wydawalo mi sie, ze jade jednak dalej : Liban Irak Iran. Rozmawialam wczoraj z rodzina w T. Owszem, sytuacja jest troche napieta, zwlaszcza w pd Iranie, tj na granicy z Irakiem, ale poza tym? Nic sie jeszcze nie dzieje, ruch powietrzny niezaklóconym byc sie zdaje, wiec? Dablju wyznaczyl ostateczny termin na wtorek. Trzeba odczekac. Mnie jednak zastanawia powrót; dwa tygodnie to niby malo, a ile sie moze wydarzyc. Niech ja nie wiem i nie chce mi sie o tym co by bylo gdyby.... myslec, a "wronom" mówie, ze mam juz bilety wykupione i tyle. Martwia sie o ciebie, to i próbuja odwiesc cie od pomyslu wyjazdu. Prawidlowa reakcja, ale nie daj sie zniechecic, jesli ten wyjazd jest dla ciebie koniecznam i waznym. PS Sorry za chaotyczne pisanie, ale jestem padnieta. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Buggol 11.03.03, 02:57 buggi napisała: > piszac "kolezance" mialas na mysli Miltona? Nie, "droga" Buggi, Ciebie miałam na myśli. Miltona to ja pilnuję dokładnie, z Ciebie oczy spuściłam, ufając wielce, i jakie są tego skutki to wiadomo. > Zarlaczko, nie badz mazgajem. Zjedz te fige, nie jedz Niecha, a jutro tj. dzis > moze zjawi sie jakis men dla ciebie, z róza w zebach? Ty myślisz, że ja Kanuczka sobie odpuszczę i jakąś paskudą z różą w zębach się zadowolę, niedoczekanie Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś