Dodaj do ulubionych

Mam kochanka. ale numer!!!!

IP: 62.80.57.* 10.03.03, 01:03
Edukacyjnego - Niecha

kto nie wierzy,niech pedzi na restauracje?

PS.Pytanie: co sie robi z edukacyjnym kochankiem, bo ja nie wiem?
edukuje? ale w czym? POMOCY, HELP, HILFE, POMOSZCI
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:05
      A moze to E-mailowy kochanek
      Ty i on dzis strasznie zalegle maile pisaliscie..do siebie?
      • Gość: Buggi Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: 62.80.57.* 10.03.03, 01:09
        tradycja1 napisała:

> A moze to E-mailowy kochanek

►emalia latwo odpryskuje, trzeba z takim uwazac
        > Ty i on dzis strasznie zalegle maile pisaliscie..do siebie?

nieeeee, ja maile do Austrii, Polski i Iranu pisalam, ale Niechowi tez cos
        napisze. jak nie usne
        • tradycja1 Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:13
          Napisz mu cos E-mocjonalnego,dadaj E-kstazy .
          Napewno zdasz E-gzamin,E-kochanki.
          • zarlaczka Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:14
            Czyżbyś Tradi już to przerabiała, bo wiadomości w tej dziedzinie masz ogromne.
            • Gość: N. Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 01:39
              Droga Buggi. E-kochanek znaczy kochanek sieciowy. Nie edukacyjny. Nie karz mi
              tlumaczyc tego bo z trudem wale w klawiature. 1 l ginu - more enough.
              • Gość: Buggi Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.ipt.aol.com 10.03.03, 01:49
                Gość portalu: N. napisał(a):

> Droga Buggi.

►sorry, ale do E- kochanki nie pisze sie "droga".

E-kochanek znaczy kochanek sieciowy.
                ► to znaczy taki w siec zlowiony

Nie edukacyjny. Nie karz mi
                > tlumaczyc tego bo z trudem wale w klawiature. 1 l ginu - more enough.

► MATKO JEDYNA! Niech, ty mi sie przekrecisz od tego picia.

Ty juz nic mi tlumaczyc nie musisz ( your english ist very very gOOd- nawet po
                pijaku)
                • niech Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:58
                  Tak, ale chyba konam. Con am.
                  • Gość: Normals Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: 195.94.207.* 11.03.03, 12:00
                    A ja uważam, że chwalenie się ilością wypitego alkoholu jest w wyjątkowo złym
                    guście. Poza tym, to szczeniackie.
                    • Gość: Niech Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 13:40
                      Ja sie nie chwale - ja informuje. Forum jest dla mnie czesciowo rodzajem
                      zespolowego interaktywnego blogu. Im wiecej osob zaprosze do takiej zabawy tym
                      ciekawsza bedzie rzezba tu zbiorowo wykonana. Przyjalem pewna konwencje i sie
                      jej trzymam. Jak ktos tego nie zrozumial to ma przed soba jeszcze dlugie lata
                      nauki. Ale z tego co pamietam, to ex-normals tez mial pewna spojna i tez
                      denerwujaca konwencje - co sie z nim stalo? Popsul sie?
                      • Gość: Normals Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: 195.94.207.* 11.03.03, 14:07
                        Normals to dureń. Stosuje filozofię Kalego. On może się przypieprzać,
                        denerwować, zmieniać konwencje, opluwać, drażnić, podszczypywać i ośmieszać.
                        Inni - Nie!!!
                        • Gość: Niech Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 14:16
                          Moze Normals to duren, ale Kali nie byl durniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka