Gość: Buggi IP: 62.80.57.* 10.03.03, 01:03 Edukacyjnego - Niecha kto nie wierzy,niech pedzi na restauracje? PS.Pytanie: co sie robi z edukacyjnym kochankiem, bo ja nie wiem? edukuje? ale w czym? POMOCY, HELP, HILFE, POMOSZCI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:05 A moze to E-mailowy kochanek Ty i on dzis strasznie zalegle maile pisaliscie..do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: 62.80.57.* 10.03.03, 01:09 tradycja1 napisała: > A moze to E-mailowy kochanek ►emalia latwo odpryskuje, trzeba z takim uwazac > Ty i on dzis strasznie zalegle maile pisaliscie..do siebie? nieeeee, ja maile do Austrii, Polski i Iranu pisalam, ale Niechowi tez cos napisze. jak nie usne Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:13 Napisz mu cos E-mocjonalnego,dadaj E-kstazy . Napewno zdasz E-gzamin,E-kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:14 Czyżbyś Tradi już to przerabiała, bo wiadomości w tej dziedzinie masz ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 01:39 Droga Buggi. E-kochanek znaczy kochanek sieciowy. Nie edukacyjny. Nie karz mi tlumaczyc tego bo z trudem wale w klawiature. 1 l ginu - more enough. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.ipt.aol.com 10.03.03, 01:49 Gość portalu: N. napisał(a): > Droga Buggi. ►sorry, ale do E- kochanki nie pisze sie "droga". E-kochanek znaczy kochanek sieciowy. ► to znaczy taki w siec zlowiony Nie edukacyjny. Nie karz mi > tlumaczyc tego bo z trudem wale w klawiature. 1 l ginu - more enough. ► MATKO JEDYNA! Niech, ty mi sie przekrecisz od tego picia. Ty juz nic mi tlumaczyc nie musisz ( your english ist very very gOOd- nawet po pijaku) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Mam kochanka. ale numer!!!! 10.03.03, 01:58 Tak, ale chyba konam. Con am. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: 195.94.207.* 11.03.03, 12:00 A ja uważam, że chwalenie się ilością wypitego alkoholu jest w wyjątkowo złym guście. Poza tym, to szczeniackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 13:40 Ja sie nie chwale - ja informuje. Forum jest dla mnie czesciowo rodzajem zespolowego interaktywnego blogu. Im wiecej osob zaprosze do takiej zabawy tym ciekawsza bedzie rzezba tu zbiorowo wykonana. Przyjalem pewna konwencje i sie jej trzymam. Jak ktos tego nie zrozumial to ma przed soba jeszcze dlugie lata nauki. Ale z tego co pamietam, to ex-normals tez mial pewna spojna i tez denerwujaca konwencje - co sie z nim stalo? Popsul sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: 195.94.207.* 11.03.03, 14:07 Normals to dureń. Stosuje filozofię Kalego. On może się przypieprzać, denerwować, zmieniać konwencje, opluwać, drażnić, podszczypywać i ośmieszać. Inni - Nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Mam kochanka. ale numer!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.03, 14:16 Moze Normals to duren, ale Kali nie byl durniem. Odpowiedz Link Zgłoś