atob 18.04.03, 22:34 ale dzis sie w koncu wyspie ...:) Musial nadejsc w koncu ten czas ...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Ale jestem zmeczony ... IP: *.acn.waw.pl 18.04.03, 22:36 ale dzis sie w koncu wyspie ...:) Musial nadejsc w koncu ten czas ...:) Najpiekniejsze kwiaty czlowiek dostaje na swoim pogrzebie ... ================================ Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ale jestem zmeczony ... 18.04.03, 22:38 Gość portalu: kixx napisał(a): Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > e > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > e > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > e > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > e > eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee > e ch Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Ale jestem zmeczony ... 18.04.03, 22:40 kixx, powiedz atobowi, ze wyspi sie jutro. ps. Ty masz na niego wplyw, a jak ja pisze, to on tego nie czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: ale jestescie.... 18.04.03, 22:46 atob napisał: > MAx? Maxi? Maxi Kaz? na maksa maxxa. Kiiiiiiiiiiiiixxxxxxxxx, Ty tez wyspisz sie jutro. ps. no wiecie co...tyle Was nie bylo, a teraz sobie idziecie. ps1. to ja tez ide spac. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Ale jestem zmeczony ... IP: *.acn.waw.pl 18.04.03, 22:44 maxxa napisała: > kixx, powiedz atobowi, ze wyspi sie jutro. > > ps. Ty masz na niego wplyw, a jak ja pisze, to on tego nie czyta:) ==================== Atob,wyśpisz się jutro. Ps.Idę spać,dobranoc.Taka karma:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ale jestem zmeczony ... 18.04.03, 22:47 Gość portalu: kixx napisał(a): > > Ps.Idę spać,dobranoc.Taka karma:) Taki kimset... Odpowiedz Link Zgłoś
prof.kuppelweiser Re: Ale jestem zmeczony ... 18.04.03, 23:20 CZas na sen ...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaahhahahaah:)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś