Dodaj do ulubionych

Do zobaczenia...

23.04.03, 03:39
do przeczytania
do uslyszenia

Jestem w trakcie pakowania...jutro o tej porze bede juz na lotnisku.
10h lotu zebym tylko miala wiecej szczescia niz ostatnio do towarzystwa w
podrozy.
Przed sobotnim spotkaniem nie bedzie mnie na net juz napewno:(
Nie bedzie mnie rowniez przez jakis czas po spotkaniu:(
Dziekuje za mile chwile tym ktorych poznam osobiscie za kilka dni i
tym ktorych mozliwe ze nie poznam nigdy:(
Obserwuj wątek
    • atob Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 06:06
      Do zobaczenia i uslyszenia Tradi ...:)
    • basia Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 09:20
      tradycja1 napisała:

> Dziekuje za mile chwile tym ktorych poznam osobiscie za kilka dni i
      > tym ktorych mozliwe ze nie poznam nigdy:(

No wiesz tradi! jak możesz tak mówić! chyba samoloty nadal będą latać, np
      latem :)

pozdrawiam
      b
    • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 11:05
      nie wiem, czego sie zyczy przed odlotem,
      wiec napisze po prostu: spokojnego lotu, Tradi.
      • bobby.peru Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 11:39
        Przed odlotem? Milego odlotu?
        • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 11:50

moze odlotowego odlotu?
          • bobby.peru Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 11:51
            Ale wtedy bedzie przylotowy przylot - a to bez sensu...
            • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 11:57
              grunt, ze nie przelotowy przelot.
              • bobby.peru Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:01
                To juz zdecydowanie lepiej - przelotowy przelot... Jeszcze lotny lot, wylotowy
                wylot, nalotowy nalot (nalecialy?)... Uff, dosc!
                • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:06
                  Bobby Peru mial niezly usmiech:))
                  • bobby.peru Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:10
                    Pracuje nad tym.
                    • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:12
                      moze lepiej nie...to bylo straszne. on byl straszny.
                      • bobby.peru Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:14
                        Nad tym tez pracuje... Ale psssst. Nie mow nikomu...
                        • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:18
                          widze, ze zapracowany jestes. pamietaj, zeby troche odpoczac, wiesz...serce.:p
                          • bobby.peru Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:21
                            Podlaczylem sie do sieci. Oby tylko kabla starzcylo na dluzsze spacery...
                            • maxxa Re: Do zobaczenia... 23.04.03, 12:28

Bede pozniej. Teraz ide sie dotlenic, bo blada jestem.

• Gość: kanuk Re: Do zobaczenia... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 12:54
                                a gdzie znajdziesz tlen? w wodzie utlenionej ?
                              • Gość: kanuk Eurolaska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 12:58
                                pogoda na plaszczyk chyba bedzie. Piolunska. Szkocka. Lub Otwocka. Bon Voyage,
                                Tradycjo. Zeby Cie tam nie wcielo permanentnie, bo wiesz.
                                • tradycja1 Re: Eurolaska 23.04.03, 14:31
                                  Prognoza pogody nie jest "koszulowa"
                                  coz pogoda jest dla bogaczy.....
                                  Dziekuje wszystkim za mile slowa...nie zapomnijcie o mnie.
                                  • bobby.peru Re: Eurolaska 23.04.03, 14:45
                                    Od piatku/soboty ma nastapic poprawa. Teraz w W-wie da sie wytrzymac - jakies
                                    12 stopni, troche slonca, male zachmurzenie, ale nie pada.
                                    PS. Tradycjo, z tym lotniskiem wszystko w porzadku? Moge przeciez tam
                                    przyjechac.
                                    • buggi Re: Eurolaska 23.04.03, 14:58
                                      a ty jak zwykle nick masz zmieniony? :) Twoja Perczynka hehehe
                                    • tradycja1 Re: Eurolaska 23.04.03, 15:02
                                      W Warszawie bede ok.3h potem lece do Krakowa.
                                      Okecie ponoc juz wrocilo do normy i nie ma paranoji z
                                      ruchem turystycznym...a mam kogos wypatrywac wychodzac z odprawy?
                                      • buggi Re: Eurolaska 23.04.03, 15:05
                                        co wy wszyscy z tym Krakowem. Soli zabraklo w ameryce;)
                                • buggi Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:07
                                  eurolaska? bom strasznie zaintrygowana tym.
                                  • Gość: kanuk Re: Kanuku a co to jest IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 15:14
                                    Tradycja raczyla sie tak sama siebie utytulowac swego dawnego czasu. uzylem go
                                    jako magnesu- jest nie do odparcia, irresistible , ble . ble . ble
                                    • tradycja1 Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:21
                                      Kanuk wez mi to przynies linkiem gdzie ja niby tak napisalam...
                                      Myslisz ze mam tak puste mniemanie o sobie....?
                                    • buggi Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:22
                                      to i pewnie eurolaska z niej, ale mnie euro szybciej sie z pieniadzem kojarzy,
                                      a laska ...no z drewniana laska. laska staruszka :)
                                      • bobby.peru Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:25
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=540&w=4920452&a=4920652
                                        Laska staruszka? Ja chodze o kulach...
                                        • tradycja1 Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:27
                                          no wlasnie hehehe.....taka ze mnie eurolaska na -hehe-
                                          • buggi Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:29
                                            ty sie nie martw, bo i tak wszystko wyjdzie w praniu. A jak beda zdjecia, to
                                            sie zobaczy
                                        • buggi Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 15:28
                                          Peru, ja widzialam te twoje kule, hehehehehe. To ja wybieram euro, bo laski mi
                                          nie trzeba.
                                          • Gość: kanuk Re: Kanuku a co to jest IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 15:50
                                            Dziekuje Niechu za ten link ! A Tradycja nawet nie przeprosi za pamiec
                                            drewniana ? o tempora .....
                                            • tradycja1 Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 21:28
                                              Adwokaci sie znalezli hihi
                                              Ten post jest wyjety z kontekstu ....
                                              w kazdym razie pamiec masz dobra"nie docenialam Ciebie"kanuk:)
                                              • basia Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 21:34
                                                Tradi ,a ty jeszcze nie w samolocie?
                                                • tradycja1 Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 21:36
                                                  Nie jeszcze nie....lot mam 21:20 a u mnie dopiero 2:35:)
                                                  Wlasnie skacze po walizce bo sie nie moze dosunac..
                                                  • basia Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 21:38
                                                    tylko butelek nie wyjmuj;)
                                                  • tradycja1 Re: Kanuku a co to jest 23.04.03, 21:46
                                                    Zawsze mam przewazone walizki i udaje ze nie wiedzialam ile kg mozna ,poki co
                                                    nie place nadwagi.
                                                    Butelki juz mi mama opakowala szczelnie tylko ile sie przy tym ogadala na
                                                    co ,po co,znowu .....
    • buggi Re:Tradi 23.04.03, 15:04
      moja zlota. Przykro mi, ze mnie w tym powitalnym korowodzie nie bedzie, ale
      mam nadzieje, ze Panowie postarali sie juz o jakis czerwony dywan dla ciebie i
      dzieci z kwiatami. do przodu:) Potwornie ci zazdroszcze tego spotkania, ale
      cóz...:(. Baw sie dobrze, wygraj jakas gonitwe na Sluzewcu i mam nadzieje, ze
      latem sie zobaczymy. Milego lotu. Buggi
      • tradycja1 Re:Tradi 23.04.03, 15:12
        Buggi to moze zadzwonisz jak bedziemy na Sluzewcu albo najlepiej jeszcze
        pozniej:)Kurcze nie wiem jak jak wytrzymam...10h lotu +3h w Warszawie potem 1h
        lotu do Krakowa ,nastepnie jakas kolacja w Krakowie.Do Tarnowa pewnie dojade
        noca...musze sie szybko wyspac i przestawic na czas miejscowy...w piatek ide
        jeszcze na koncert Lady Pank hehe a co...a z samewgo rana w sobote mam express
        do Warszawy...pytanie kto mnie obudzi?
        • buggi Re:Tradi 23.04.03, 15:20
          ale masz program,ze o lala. Niech tez zaproponowal telefon. Postaram sie. w
          domu mnie nie bedzie, przy tej pogodzie to pewne, wiec jesli bede dzwonic, to
          z handy. Karte musze tylko nowa kupic, bo stara zero juz mi pokazuje :(
          Pozdrowienia dla Janka Bo.
        • Gość: kanuk Re:Tradi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 15:20
          bociany na dachu domu ? kle kle kle kle kle kle kle kle kle
    • buggi Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:26
      a mili Panstwo dlugo sie beda jeszcze ze soba spierac? A raczek na zgode nie
      laska podac. Kto pierwszy?
      • tradycja1 Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:30
        My sie tak milo przekomarzamy....tak mysle:)
        Choc czasami wyczuwam kpine...obym sie mylila...
        • bobby.peru Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:33
          Nie wiem czy kiedys byla. Ale bylo podejrzenie. I pamietam ze on sie tak bil
          wtedy w piersi, ze caly portal huczal.
          • buggi Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:34
            bobby.peru napisała:

> Nie wiem czy kiedys byla. Ale bylo podejrzenie. I pamietam ze on sie tak bil
            > wtedy w piersi, ze caly portal huczal.

chyba mocno spalam wtedy, bo oni inny czas maja
        • buggi Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:33
          co ty? Kanuk jest sympatyczny. Ja u Niecha przez caly miesiac z góra
          zlosliwosci wyczuwalam, choc on dla mnie jak mój rodzony ojciec jest. hehehehe
          • bobby.peru Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:37
            Dziadek, Buggi, dziadek...
            • buggi Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:39
              gdzie? peruwianski dziadek?
              • bobby.peru Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:41
                Do orzechow, Buggi, do orzechow.
                PS. Wymienilem kule na laski. Trzy. Nastolatki.
                • buggi Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:43
                  to nie mam szans, nawet w podkolanówkach w angielska krate :(
                  • bobby.peru Re: Do Kanuka i Tradi 23.04.03, 15:44
                    Wpierw sie przebierz, potem zobaczymy co dalej...
                    • Gość: kanuk Re: Do Kanuka i Tradi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.04.03, 15:56
                      racja Niecha, bo nieobecni jej nie maja, tacy jak ja. isc do Zagubinowa
                      przyjdzie. moze choc wspomna przy koniach obstawianiu. za przypadkowe mysli :
                      be i fe !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka