Gość: niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 06:45 ...pomylil 17.30 z 19.30, albo - jak zwykle - nie przyszedl. My przyszlismy. Leb mi peka. Obym zasnal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Albo Normals.... 24.05.03, 08:08 Jakby ktos mi zaproponowal tez bym przyjechala. Tylko po co prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Albo Normals.... 24.05.03, 08:16 tradycja1 napisała: > Jakby ktos mi zaproponowal tez bym przyjechala. > Tylko po co prawda? ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ Dzis o 18 30 ....szczegoly w watku Maxxy ... proponuje ......................... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Albo Normals.... 24.05.03, 10:26 tradycja1 napisała: > Jakby ktos mi zaproponowal tez bym przyjechala. > Tylko po co prawda? Tradi, mi tez nikt nie proponowal, zebym przyszla. Widocznie jestesmy za grzeczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Albo Normals.... 24.05.03, 08:11 Jejjj ledwo dycham ...jakis dym mi swita ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Albo Normals.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 11:22 Kacza dupa. Zupa. Do Maxxy nie wyslalem. A do innych tak. Bo mi sie popierdolilo ze ona zafiksowana na sobote jest. Ta Maxxa. A Tradi we Wiedniu. I do Buggi nie slalem. A po karetke powinienem byl wyslac. Kaaaaaaaaaaaaaaaaaac. PS. Basia przyjezdza. A kura ma nas wziac na koncert Qltu. Pod sama scene. Jak ja to przezyje???? Nie mam juz 20 lat. Mam dwa razy tyle. Motyle. Odpowiedz Link Zgłoś