Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 25.05.03, 21:10 Dlaczego wyłączasz telefon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech Re: Niech,łobuzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.03, 21:16 Ja mam starego grata. Jak chwilke porozmawiam, od razu wyczerpuje sie bateria. Musielismy uzywac wczoraj awaryjnie innych. Tak wiec tylko odsluchalem dzis wasze nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niech,łobuzie IP: *.acn.waw.pl 25.05.03, 21:22 Mam nadzieję,że nie odebrałeś tego co powiedziałem zbyt dosłownie. Chociaż to uczucie (mówie o l.m. przez p.)nie jest znowu takie obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_jestem Re: Niech,łobuzie 25.05.03, 23:32 niech,łobuzie a niech fioletową (od przepicia) nadyma buzię mama woła: chodź do kąpieli a niech brudas się boi,że się wybieli mama prosi: napij się mleka a niech na drzewo po wódę ucieka dobrze,że niech czarny,wesoły (wesoły,bo napity) nie chodzi z nami do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niech,łobuzie 26.05.03, 09:13 Chodzi kocica koło forum sfrustrowana i bez humoru. Trzeba kocicę pożałować ogon myszki podarować. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_jestem Re: Niech,łobuzie 26.05.03, 09:37 chodzi basia koło drogi przydałby się kawał nogi choć troszeczkę choć na chwilę spędzić wieczór batrdzo mile samej źle na świecie chłopa znajdę w internecie pomyślała i zrobiła basia biedna,niezbyt miła wchodzi w zadki im jak może broni,szarpie w swej pokorze chce coś złapać więc pracuje może jednak się odkuje? morał będzie jednak inny nie rób basiu brzydkiej miny ja kocica jestem słodka mnie nie trzeba- mam już kotka łap sobie sama swą zwierzynę byś miała co wsadzić pod pierzynę masz koleżanki co ci pomogą -one też mają problem z "nogą" Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niech,łobuzie 26.05.03, 09:50 Wy nie wiecie, a ja wiem, Jak rozmawiać trzeba z kotem Bo poznałem język koci Gdy na forum przychodzą frustraci. A więc wołam: - Do mnie, kocie! I już kot przy poście. Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_wyostrza_pazurki Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 21:36 zero wdzięku, kwaśna mina opis Basi rozpoczynam szuka chłopa w internecie i nie szczęści się kobiecie wciąż aktywna jest na łączach w uległości cała drżąca i tak poci się nieboże sama ulżyć se nie może wije cała się z zazdrosci staropolskie śle czułości Droga Basiu - odpuść sobie nie pomoże nic juz tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 22:24 Od maja układałaś te rymy? uuu...cieniutko z tobą.Ale powinnam podziękować za zainteresowanie,za trud ...i pot...Szkoda tylko,że taki wyliniały ten kot! Ps.fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 22:42 odgrzewane kotlety bywaja niestrawne. Ten jest wyjatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 22:51 u mnie takie kotlety to hop siup i w WuCecie laduja. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 22:53 U mnie nie. Nie zatruwalbym az tak srodowiska. Oddaje do wyspecjalizowanych sluzb wraz ze zuzytymi bateriami. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 22:57 mozna kubel na smieci nacisnac. Tu jest, w gornym rogu po prawej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Niech,łobuzie 28.10.03, 23:25 Sami sprzatajmy wlasne brudy. Ja ten wypale kwasem. Pruskim. Jak dziedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Ta poezja. 29.10.03, 12:36 Mnie zabiła. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_i_nova Re: Ta poezja. 29.10.03, 13:04 Może jakiegoś rotweilera wpuścić? Dla nie go taka wyliniała, stara kocica to pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Ta poezja. 29.10.03, 13:39 pryszczy lepiej nie wyciskac. Zakazenie gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
kocica_wyostrza_pazurki Cza_ha, 10.01.04, 09:33 również kocham poezję. Podnoszę ten wątek specjalnie dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Cza_ha, 12.01.04, 09:07 Ale w tym wątku nie ma poezji. Są natomiast rymowanki ala czacha. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Cza_ha, 13.01.04, 08:58 Ala to takie zgrupowanie żołnierzy rzymskich. Jak pluton, czy inny baon. Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Cza_ha, 15.01.04, 00:28 Jednak wybieram moją wersję - ala poet_ka. -- Z tymi idiotami się nie wygra inaczej niż ignorem. Odpowiedzi na ich prowokacje to ich jedyny pokarm. Tym się żywią. Po prostu należy ich zagłodzić, aż się wyniosą na jakieś inne forum, na którym będą pasożytowali do czasu, aż i tam się na nich poznają. /Admin Wa-wy J_Karolak/ Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Cza_ha, 15.01.04, 13:24 Sygnatura- zwykła, taka sobie. Ale, za to jakie treści nad nią, ho ho ! Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Cza_ha, 15.01.04, 22:25 Zresztą nigdy nie zrozumiecie co miałem na myśli. To niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś