Dodaj do ulubionych

Niechu ...

15.07.03, 17:55
Na te zdjecia to chyba nastepny kwartal przyjdzie nam czekac ..:) hehehee

Ps Czemu dzis nikt nie pisze ??
Obserwuj wątek
    • basia Re: Niechu ... 15.07.03, 19:48
      Piszę teraz,może być?
    • maxxa Re: Niechu ... 15.07.03, 20:59
      atob napisał:

> Ps Czemu dzis nikt nie pisze ??

mam nadzieje, ze to nie ja Was przestraszylam:(

• atob Re: Niechu ... 15.07.03, 21:04
        Nie ma takiej mozliwosci :) Fajnie ze znow piszesz :)
    • buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 21:11
      ze jak sie czyms pochwali, ze ma i ze 'zaraz' wysyla, to zaraz znika na dlugo
      dlugo. Dostaniemy zdjecia na Swietej Nigdy, zobaczycie :(
      • atob Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 21:15
        buggi napisała:

> Dostaniemy

;) hehehe ale musialem byc pijany ...bo Cie nie pamietam :)
        • buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 21:23
          pijany byles tak czy siak. Mnie na tych zdjeciach nie ma, fakt, ale jedno
          chociaz zostalo mi obiecane. Zreszta, jak Niech wyglada wiem, jak Maxxxa,
          Basia i Tradycja tez wiem (ze zdjec)i vice versa. Nie wiem tylko jak wyglada
          Kixx i jak wygladasz Ty Atobie. No chyba, ze masz cos do ukrycia, to...
          • basia Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 21:34
            W cierpliwość musimy się uzbroić.Nie ma innej rady..

Ps.Niech monopolista?
          • Gość: kixx Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 21:34
            Ja będę Twoim najgorszym koszmarem.
            Chcesz??
            • Gość: buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 21:43
              nie, dziekuje. ja juz niczego nie chce. dobranoc

PS za tydzien moze sie okazac, ze to ja bede waszym najgorszym koszmarem, kto
              wie...
              • Gość: kixx Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.acn.waw.pl 15.07.03, 21:45
                A co będzie za tydzień???
                • Gość: buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 22:24
                  Gość portalu: kixx napisał(a):

> A co będzie za tydzień???

jak to co? tez wtorek
                  • atob Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 22:27
                    Gość portalu: buggi napisał(a):

>
                    > jak to co? tez wtorek

I wzejdzie slonce ...i bedzie dzien ...
                    • Gość: buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 22:29
                      atob napisał:

> Gość portalu: buggi napisał(a):
                      >
                      >
                      > >
                      > > jak to co? tez wtorek
                      >
                      > I wzejdzie slonce ...i bedzie dzien ...

hehe, a jak bedzie padac, to ze slonca nici, ale dzien bedzie. to pewne.
                      >
                      >
                      • atob Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 22:32
                        No wiec Buggi jako byly student astronomi ...hehehehe zareczam ze slonce
                        wschodzi i jest zawsze ;)
                        • Gość: Buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 22:38
                          atob napisał:

> No wiec Buggi jako byly student astronomi ...hehehehe zareczam ze slonce
                          > wschodzi i jest zawsze ;)

to prawda, ale meteorologia, która nie byla twoim kierunkim studiów naucza o
                          zachmurzeniach
              • basia Re: Z Niechem to tak juz jest, 15.07.03, 21:55
                Bugol! spać już idziesz? posiedź jeszcze trochę.

Ps.Spakowana już jesteś?
                • Gość: buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, IP: *.ipt.aol.com 15.07.03, 22:32
                  nie Basiu, jeszcze nie zaczelam sie pakowac. Ide pisac ten przeklety protokól,
                  bo go w rezultacie nie oddam.
                  • tradycja1 Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 01:58
                    Buggi a masz net w Warszawie?
                    • buggi Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 08:20
                      Tradi bede u moich rodziców ( no moze nie caly czas), a Oni maj w domciu net,
                      wiec....tylko co mi po necie, jak czasu na niego malo bedzie, bo ja w domciu
                      raczej nie usiedze.
                      • niech Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 11:39
                        W domku nie, w wozku.
                        • basia Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 12:11
                          Dom na kółkach? na lato,niezła rzecz
                          • niech Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 12:16
                            Woz Buggaly.
                            • basia Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 12:23
                              Wielki wóz
                              • niech Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 12:43
                                To Buggi jest taka wielka?
                                • basia Re: Z Niechem to tak juz jest, 16.07.03, 13:17
                                  Z maluczkimi się nie zadaję.
                            • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 17:55
                              niech napisała:

> Woz Buggaly.

► ale sie na mnie uwzielicie!!!! Jak ZUS jakis.
                              Dajcie mi spokój z wózkami i innymi pojazdami. Cierpliwosc trace,a czara
                              gniewu juz sie dopelnia :P

• Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.07.03, 17:59
                                Oto odplata za troske. Skandal!!!
                                • Gość: kixx Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 18:05
                                  Jaka niewdzięczna!!!
                                  Tak sie odpłaca za troskę??
                                  Buggi ,wstydź sie.
                                  • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.07.03, 18:08
                                    Ludzie tak maja. Fe.
                                    • Gość: kixx Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 18:11
                                      A najgorsze są brunetki
                                      • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.07.03, 18:15
                                        A najgorsze z brunetek sa brunetki na wozkach.
                                        • Gość: kixx Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.acn.waw.pl 16.07.03, 18:17
                                          a te ,które się dorobiły wnuków to istna zgroza
                                          • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.07.03, 18:20
                                            Przed taka nie uciekniesz. Nie dosc ze na wozku, to jak z sil opadnie to ja
                                            wnuki popchna. Zgroza.
                                            • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 18:22
                                              a najwieksza zgroza sa peni starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj

PS wnuki juz powiadomione, zyc wam nie dadza. zobaczycie!
                                      • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 18:24
                                        Gość portalu: kixx napisał(a):

> A najgorsze są brunetki

Tradi slyszysz go? Slyszysz co ten brunet wygaduje!?
                                    • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 18:23
                                      Gość portalu: niech napisał(a):

> Ludzie tak maja. Fe.

tak, ludzie maja zelazo, bo to cenny mikroelement
                                      • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.MAN.atcom.net.pl 16.07.03, 18:25
                                        Z zelaza sa wozki, kule z aluminium a laski z drewna.
                                        • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 18:42
                                          ja jestem z krwi i kosci
                                          • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 19:57
                                            A mięsko?:)
                                            • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 20:01
                                              Pewnie przeterminowane, dlatego nie wspomina.
                                              • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 20:04
                                                A skórka? chrupiąca?
                                                • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 20:05
                                                  Kosci chrupiace. Zwlaszcza w stawach.
                                                  • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 20:07
                                                    A korzonki? na deser?
                                                  • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 20:12
                                                    Korzonki? Gleboko w ziemi zapuszczone.
                                                  • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 20:35
                                                    Mogę podlać,wodą.
                                                  • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 20:37
                                                    97%?
                                                  • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 20:40
                                                    Nie jestem pazerna,podzielę się.
                                                  • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 20:44
                                                    48,5%? Tez daje popalic.
                                                  • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 20:59
                                                    Buggi nie pali
                                                  • Gość: niech Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 21:03
                                                    A swieczki?
                                                  • basia Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 21:12
                                                    ognisko? domowe?
                                                  • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 21:43
                                                    ognisko w domu mi zalalo, bo za oknem koniec swiata i ulewa.
                                            • buggi Re: Do Basi, a w szczególnosci do Niecha 16.07.03, 21:47
                                              basia napisała:

> A mięsko?:)

jest ukryte pod góra tluszczu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka