aankaa 15.09.03, 22:47 chyba, że zaproponuję gościom "występy w kożuszkach" wtedy most jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: Niech! 15.09.03, 23:03 no pomóż Ance,ona naszych rad nie chce słuchać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Basiu, 15.09.03, 23:10 jak Waszych posłucham to skończy się u mnie :( a remont dopiero na wiosnę przewiduję Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Basiu, 15.09.03, 23:19 remont to i u mnie sie szykuje. przymusowy :( PS Nieeeeeeeeech chodz, chodz tu szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Basiu, 15.09.03, 23:24 Nie mam sily, troche sie przenalewkowalem. Zajrze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Niechu, w Tobie nadzieja 15.09.03, 23:26 niech napisała: > Nie mam sily, troche sie przenalewkowalem. Zajrze jutro. mam nadzieję, że coś zaproponujesz Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 00:17 oho, jesli nalewki to ja poprosze, zwlaszcza te cytrynowa:) PS przy okazji nalewek, dotarlo do mnie, o jakich to "kompromitujacych" zdjeciach pisales w jakims tam innym watku. Chodzilo niewatpliwie o zdjecia przy nalewkach: wisniowej, malinowej i cytrynowej, PRZY Waszym stole,bo te POD nim i Na NIm to prosze zniszczyc, w piecu spalic, cokolwiek ;) PS a teraz musze zrobic to, czego nie lubie, wiedzac ile czasu zajmuje Ci obróbka zdjec, mianowicie poprosic Cie o nie. Daj mi lypnac okiem, jednym, a potem drugim. Choc przez chwile PS. Atob, mów cos, bo i Ty na nich jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: Nieeeeeeeechuuuuuu IP: 195.205.189.* 16.09.03, 06:42 hehehe tym razem to nie mam czego sie bac ;)Mowie tu o swoiich zdjeciach... bo Ty Bogol ... hihihi a zreszto juz nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 08:38 Mi też proszę przysłać te zdjęcia.Mam nawet większe prawo do oglądania tych nalewek bo ich nie piłam.Dajcie chociaż popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 09:26 Basiu, niechowe nalewki byly miód-malyna Atobus, no zaczekaj. Teraz to ja Ciebie udusze ;) widziales te zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 12:31 Ja chcę nalewkę!ja chcę nalewkę!..będę tak skandować do skutku! howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 12:45 Nieno! teraz przesadziłeś.Napuszczę na was górników.... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 12:49 Gul, gul, nalewki wypil Dul. PS. Mowcie mi: mistrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 12:56 Tak się wlaśnie zastanawiam i stwierdzam,że nie lubię nalewek. Ps.Tych ,których nie piłam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 13:05 A wiesz,że znęcać się nie można nie tylko nad zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 13:36 To już nie jest znęcanie się.To sadyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 14:07 Widzialas Dula? Tak wyglada czlowiek po nalewkach. I ja sie tak dla was poswiecilem. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 14:41 buggi napisała: > > Atobus, no zaczekaj. Teraz to ja Ciebie udusze ;) widziales te zdjecia? Nie widzialem ...ale robilem je ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Nieeeeeeeechuuuuuu 16.09.03, 17:09 atob napisał: > buggi napisała: > > > > > > Atobus, no zaczekaj. Teraz to ja Ciebie udusze ;) widziales te zdjecia? > > Nie widzialem ...ale robilem je ;) > ja to wiem. Aparatem Niecha robiles. Na tym zdjeciu jestem ja i A. Nie znecajacie sie nade mna. Pokazcie! > Odpowiedz Link Zgłoś
atob I znow zajelismy watek Anki ;) 16.09.03, 14:38 To moze chociaz ktos odpowie na pytanie o knajpe ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: I znow zajelismy watek Anki ;) 16.09.03, 14:48 Myslisz ze ktos by go ukradl?:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: I znow zajelismy watek Anki ;) 16.09.03, 14:58 No wiesz ,czasami wątki znikają.Zresztą,trzeba trzymać miejsce dla gości Anki.Jak nie będą mieli się gdzie podziać ,to tutaj przyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: I znow zajelismy watek Anki ;) 16.09.03, 15:11 basia napisała: > .Zresztą,trzeba trzymać miejsce dla gości > Anki.Jak nie będą mieli się gdzie podziać ,to tutaj przyjdą. Eee,,,, tutaj nie ma dwoch toalet ...:)to raczej nie przyjda ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Zostal 1 dzien ... 17.09.03, 10:05 A czy Srodmiescie to tez Starowka? PS. My kiedys bylismy U Flisa, to bylo na Marszalkowskiej, byly toalety rozdzielne, piwo (Heineken czy jakis tam wynalazek) bylo tanie, siedzialo sie przy duzych stolach z lawami. Ale zamykali wczesnie (kolo polnocy). Srednia wieku klienteli byla niska (10 lat), ale tak bedzie wszedzie gdzie cena piwa < 6 zl. Odpowiedz Link Zgłoś