kixx 24.11.03, 23:17 W TVi poszukuja rodzicow z pelnoletnimi dziecmi Ma ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: Cholera. 24.11.03, 23:24 To ja poslucham jeszczer o co chozi i dam zanc Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Cholera. 24.11.03, 23:27 Jesli o sex to odpadam. Jestem zbyt leniwy. Ale jesli chodzi o rekord w spaniu - bardzo chetnie. Ewentualnie moge jeszcze zjesc i wypic. Zwlaszcza wypic. PS. Ale po co mi do tego jakies dzieci? Beda sie przygladac? To glupie. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Cholera. 24.11.03, 23:33 To chyba jakis reality szoł Szczegolow nie doslyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Cholera. 24.11.03, 23:38 To chyba nie dla mnie. Ja jestem zbyt reality na show. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Cholera. 25.11.03, 09:14 Ja mogę robić za dzieciaka. Będę spał z frytką jak się upije. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cholela 25.11.03, 11:57 j_karolak napisał: > Ja mogę robić za dzieciaka. Będę spał z frytką jak się upije. cholela z frytka miedzy zebami bedziesz spac? A czym sie upijesz? keczupem? Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Cholela 25.11.03, 12:11 Ty nic nie kapujesz. Frytka to taka polsatowsko-tevauenowska piękność z krzywym nosem, która się rozbiera i uprawia seks przed kamerą, bo to naturalne i nie ma w tym nic dziwnego. I ja z tąfrytką będę spał. Między nogami bym napisał, ale będziecie się śmiać, że mam frytkę między nogami, co byłoby może i śmieszne, gdyby nie to, że to o moją fytkę chodzi. No! A upije się piwem "Gulczas". Lub "Gulczas mocny". Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cholela 25.11.03, 13:27 j_karolak napisał: > Ty nic nie kapujesz. ►ktos musi nie kapowac, lub przynajmniej udawac, ze nie kapuje, by dowartosciowac sie mógl KTOS. Frytka to taka polsatowsko-tevauenowska piękność z krzywym > > nosem, która się rozbiera i uprawia seks przed kamerą, bo to naturalne i nie ma > > w tym nic dziwnego. ► frytka uprawia sex przed kamera? Z kim? Z big mackiem? ;) I ja z tąfrytką będę spał. Między nogami bym napisał, ale > będziecie się śmiać, że mam frytkę między nogami, co byłoby może i śmieszne, > gdyby nie to, że to o moją fytkę chodzi. No! ► :):):):) > > A upije się piwem "Gulczas". Lub "Gulczas mocny". ►oba sa pezalkoholowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Cholela 25.11.03, 13:37 buggi napisała: > j_karolak napisał: > > > Ty nic nie kapujesz. > > > ►ktos musi nie kapowac, lub przynajmniej udawac, ze nie kapuje, by > dowartosciowac sie mógl KTOS. A cóż to za aluzja?! Jaki KTOŚ? Wypraszam sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cholela 25.11.03, 21:59 j_karolak napisał: > Ty nic nie kapujesz. Frytka to taka polsatowsko-tevauenowska piękność z krzywym > > nosem, która się rozbiera i uprawia seks przed kamerą, bo to naturalne i nie ma > > w tym nic dziwnego. I ze tez Ty Normalsiku krzywizne jej nosa w kadrze wychwyciles!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś