Gość: Frida IP: *.topole.waw.pl 01.09.04, 23:53 Aerobik na UW- doradźcie do kogo warto się zapisać... Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xeniii Re: Aerobik na UW 02.09.04, 15:29 Ja chodziłam ostatni do Agnieszki Grygiel było całkiem fajnie - porządny wycisk daje.Niestety nie ma już miejsc na pilates który ona też prowadzi. Chodziłam do jeszcze jednej takiej babki taka trochę starsza ale fajna. Na ten semestr też chyba się do tej Agnieszki zapisze. Jestem ciekawa czy ktoś chdzil na zajęcia do Roberta ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Aerobik na UW IP: *.acn.waw.pl 18.09.04, 08:11 to fakt-grygiel prowadzi fajne zajecia-glownie uklady raczej brak wycisku,wiec jak lubisz sie opieprzac to polecam :) jesli chcesz poprawic cialo to najlepiej do paciukanis sie zapisz-tez robi uklady ale wieksza praca miesni.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Aerobik na UW IP: *.chello.pl 21.09.04, 19:06 Jeśli prowadzi jeszcze Jagodzińska albo Buchajska (to było parę lat temu), to polecam. Dobre zrównoważenie układów i ćwiczeń na macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Aerobik na UW IP: *.aster.pl 22.09.04, 16:09 Czy chodzi o Joannę Buchajską która prowadzi obecnie korektywę? Pasuje mi się do niej zapisać, ale szukałam jakiejś opinii. Fajnie, że jest pozytywna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Aerobik na UW IP: *.chello.pl 22.09.04, 22:20 To pewnie ta sama. Ja miałam u niej aerobik i było fajnie. Oczywiście, wymagała włożenia wysiłku w ćwiczenia, nie można się było obijać, ale też nie męczyła ponad siły. Odpowiedz Link Zgłoś