Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.08, 14:18 Czy ktoś coś wie o tej szkole? jaka ona jest,opinie,atmosfera itd.? Ja mam zamiar wybrać się na politologie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wsciekla Re: Collegium Civitas IP: *.chello.pl 02.07.08, 22:30 Nie znam wszystkich kierunkow, ale socjologie odradzam z calego serca! Część wykładowcow olewa, na zajecia nie przychodzi, w dziekanacie antypatyczne babuszony, nazwiska na plakatach są, w realu -nie ma, zajecia z tak idiotycznych przedmiotow jak historia filmu czy muzyki, a z socjologii - tylko tyle co w minimum. W dodatku zbijaja nieuczciwie kasę - w tym roku ogloszono, ze sesja się przefuza, wiec licencjatytow w czerwcu nie mozna bronic i w ten sposob nie dano wyboru, kto chce magisterium nie moze zwiać, musi kontynuować na CC. Mimo to wiele osob powiedziało, że nigdy wiecej i wybieraja inna szkołę. pewnie politologia nie lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Collegium Civitas IP: *.gprs.plus.pl 21.08.08, 03:06 A ja słyszałem, że jest całkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
ratyzbona Re: Collegium Civitas 22.08.08, 23:19 100 % zgadzam się z wściekłą. Szkoły która by zachowywała się w tak arogacki sposób nigdy nie widziałam. Wszelkie zarzuty pod jej adresem są prawdziwe i żal na nią każdych pieniędzy. Lepiej gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś