gazetatlen 23.08.05, 12:30 zaczełam 13 tc, po wczorajszym usg, trochę się zmartwiłam , ponieważ oje maleństwo ma tylko 5,4 cm. to trochę mało wg książkowych opinii. lekarz nic nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia28b Re: długość dzidzi w 13 tc 27.08.05, 14:50 Nie przejmuj się tym. Maleństwo może jeszcze "nadrobić". Moja dzidzi w 13 tyg. była dość duża: 7,3 cm w pozycji ciemieniowo-pośladkowej. Za niedługo idę znowu po 4 tygodniach i jestem strasznie ciekawa ile urosło. Ciągle jeszcze leczę kontuzję mojego prawego ramienia. Bolało potwornie. Brałam Apap na noc, żeby chociaż trochę mniej bolało i żebym trochę mogła pospać. Zrobili mi w końcu rentgen (oczywiście ze specjalną osłoną na brzuch), do tego wszystkiego zastrzyk do ramienia (lekarz ortopeda konsultował ten lek z ginekologiem). Hmmm, trochę tych szkodliwych czynników było. Strasznie się przejmuję. Najważniejsze, aby dzidzi było całe i zdrowe, nawet troszkę mniejsze. Nadrobi! Da radę!!! Pozdrowionka dla Ciebie i Twojego Skarba. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetatlen Re: długość dzidzi w 13 tc 28.08.05, 13:16 bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy. staram się o tym nie myśleć,ale nadal strasznie się boję. Odpowiedz Link Zgłoś