xyz993311 16.04.07, 12:02 mam pytanie czy któraś z Pań miała kontakt z prof Chazanem chodzi mi o prowadzenie ciąży , oraz poród Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwlet Re: prof B. Chazan 17.04.07, 12:12 ja chodziłam do niego prywatnie po pierwszym poronieniu, aż do drugiego. zaczęłam krwawić po raz drugi akurat w dniu wizyty i razem z mężem zostaliśmy potraktowani jak na normalnej wizycie tzn. to się zdarza, jest pani młoda z badaniami poczekamy do trzeciego razu! nawet się nie zająknął, kazał iść na zabieg i dowidzenia. nie liczyłam na czułości ale był oschły i traktował mnie jak bym przyszła po receptę. na początku kiedy nie miałam większych problemów byłam zadowolona, bo myślałam że jest doświadczony. badał mnie na każdej wizycie nawet podczas krwawień i skończyło się to leczeniem zapalenia. moje wrażenia to : jak nie ma problemów to wszystko ok, rutynowe badania itp. gorzej jeśli coś jest niestandartowo. poza tym dr ma swoje poglądy dotyczące naturalnego planowania rodziny, jak i innych badań. dodam że właśnie jestem w ciąży w 5 miesiącu i nie za sprawą dr Ch, który nie zlecił mi żadnych dodatkowych badań nawet po drugim poronieniu. Natomiast u obecnej dr wystarczyło badanie za 50zł i problem się rozwiązał. Podeszła do mnie ze zrozumieniem a nie zgodnie z wytycznymi z kartki. Ale to tylko moja opinia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xyz993311 Re: prof B. Chazan 17.04.07, 18:02 mam prozbe , jesli mozesz to polec mi swego lekarza ja chodze teraz do Chazana i jestem w 6 miesiącu ciąży może to najwyższa pora zmienic lekarza , też mam wrażenie ze jakos tak chłodno podchodzi do wszystkiego z góry dziekuje mój adres e mail asienka20@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lily.f Re: prof B. Chazan 22.04.07, 21:17 Mowa o tym panu, który zasłynął ostatnio w tv, i jest też przeciwnikiem antykoncepcji? To taki on milutki? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz993311 Re: prof B. Chazan 23.04.07, 11:10 tak własnie mowa o tym słynnym panu niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
agat66 Re: prof B. Chazan 28.04.07, 12:00 dżizas, toż to oszołom, który chce zakazać cesarek! uciekaj jak najdalej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klek1 Re: prof B. Chazan 01.05.07, 13:02 On przyjmuje także prywatnie!??? Nawet za darmochę nie chodziłabym do niego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapfk Re: prof B. Chazan 20.05.07, 19:40 brrr aj też nie!ba, nie poszłąbym gdyby dopłącali pensję! Odpowiedz Link Zgłoś