beatam34
16.09.08, 12:54
Witam Pani Kasiu,
Jestem po porodzie 3 tygodnie, miałam niezbyt łatwy poród, pękła mi szyjka macicy... później niestety miałam powtórne szycie krocza ponieważ sie rozeszło... Ale moje pytanie dotyczy odchodów połogowych... Od paru dni krwawienie było małe, w kolorze ciemno czerwonym... tak jakby juz sie wszystko kończyło... Wczoraj wieczorem zaczęłam krwawić "żywą" krwią (jasno czerwoną) a po dwóch godzinach wypadł ze mnie... nawet nie wiem jak to określić?? kawał mięsa? Gdyby nie to że wiem że pozostawiony kawałek łożysko sam nie odejdzie to pomyślałabym właśnie że jest to kawałek łożyska... TO COŚ było czerwone z ciemnymi skrzepami krwi, wielkości pół dłoni... Pani Kasiu, proszę o odpowieź... co to jest i czy to normalne w czasie połogu?? Wybieram sie do lekarza oczywiście ale wizytę mam dopiero w piątek. Dodam że nie boli mnie brzuch i nie mam gorączki... Miłam lekka gorączkę ponad tydzień temu ale raczej to było od nawału pokarmu w piersiach... Jeszcze raz proszę o odpowiedź i z góry dziękuję... Pozdrawiam Beata