barbarossa27 10.09.09, 00:07 lu. Od San Marino i Wysp Owczych i tak jesteśmy lepsi. I to nam jak narazie powinno wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu IP: *.alfanet24.pl 10.09.09, 00:09 Przyłaczam sie do podziekowań! Dzieki Leo, zasłużyłeś na podwyżke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 00:12 pierwszy raz ciesze sie ze Polacy nie awansuja, nie bedzie juz wiekszego wstydu... Odpowiedz Link Zgłoś
sanchez.z Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu 10.09.09, 00:53 Ewidentnie na awans nie zasługują. Jeśli przypadkiem by to zrobili, racja byłby jeszcze gorszy wstyd, że jakim cholernym cudem... K... mać tyle porządnych grajków w Polsce, tylko czemu reprezentacja mało reprezentacyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 do sancheza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 05:05 sanchez.z napisała: .. K... mać tyle porządnych > grajków w Polsce, tylko czemu reprezentacja mało reprezentacyjna... Kto jest porżądny w polsce???!!! bo chyba nie potrafię cię odczytać...człowieku w polsce nie ma nawet źdźbła nawet średniawego piłkarza...gdzie wy kibice żyjecie...chyba w niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
sanchez.z Re: do sancheza 10.09.09, 12:31 I co może powiesz mi, że w naszym kraju nie znajdzie się naprawdę nikt dla kogo piłka jest życiem, ma pojęcie, a przede wszystkim chęć oddania się treningom, by stać najlepszym? W prawie 40 milionowym kraju nie ma siły by nie znaleźć dzieciaka np. z prowincji, który od małego tylko w piłkę gra, tak jak najwięksi piłkarze świata. Gdyby znaleźli się ludzie, którzy wyciągaliby takie dzieciaki pod swoje skrzydło to już o pozytywach mówić nie będę. Nie doczekamy tych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: do sancheza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:43 a o czym ja niby poiszę sanchez, piłkarze są tak wytrenowani jak kazali im trenerzy i środowisko piłkarskie. Ja nie winię ani piłkarzy ani broń Boże Leo, winne jest środowisko które stworzyło taką miernotę. Panie Drzewiecki do dzieła nie po to na was głosowałem, mamy aż 3 lata i ani jednego klubu w pucharach UEFA i FIFA sobie teraz może fikać....rozpie...Panie to PZPN w cztery strony świata Odpowiedz Link Zgłoś
sanchez.z Re: do sancheza 11.09.09, 04:26 K2, nie każdy grajek kopie piłkę pod nadzorem trenera, a nawet jeśli, to i trener z prawdziwego zdarzenia musi się znaleźć. Wierzę, że tacy ludzie trafia na swoje miejsca, a polska piłka z podupadłej stanie się tym, na co zasługuje bez tego całego burdelu ludzi zachłannych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu IP: *.isd-hcz.com.pl 10.09.09, 13:10 Czym się posługiwałeś że zobaCZYŁEŚ "TYLU PORZĄDNYCH GRAJKÓW'? lupa, mikroskop ? Odpowiedz Link Zgłoś
sanchez.z Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu 11.09.09, 04:34 Metaforycznie można posłużyć się lupą czy mikroskopem, ale nikt nie wmówi mi, że nie mam racji i takich ludzi nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Ludzie co wy chcecie od Leo??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 05:03 Co ten człowiek wam zawinił...nam to nawet ferguson by nie pomógł!!! Mamy beznadziejnych piłkarzy....oni są efektem "naszej szkoły" którą tak szczyci się Lato...piłkarze nasi zagrali na poziomie swoich umiejętności i do nich nie mam żalu....a wy ludzie się obudzcie przecież awanse na imprezy 2002, 2006 i 2008 to były tylko zbieg okoliczności....to były awanse zdecydowanie ponad stan polskiej piłki. Doputy nie stanie się głęboka rewolucja w polskiej piłce to będziemy tak grać tylko że świat ucieka nam z prędkością światła i obawiam się że wkrótce Cypr nas przegoni a byc może nawet san marino. I powtarxzam raz jeszcze Benhaker to nic nie zawinił. Zresztą wystarczy spojrzeć na polskie kluby...w europie puchary wystartowały i większość karajów ma dopiero zabawę podczas gdy my już dawno skończyliśmy. A swoją drogą to możę postawmy na lekkąatletykę lub siatkówkę i koszykówkę a dajmy sobie spokój z piłką nożną...bo naprawdę nie warto się tym interesować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirage75 Re: Ludzie co wy chcecie od Leo??!! 10.09.09, 08:09 Winien jest system ktory kreci polska pilka.Niereformowalna PZPN zarzadzana przez lesnych dziadkow ktorzy za nic nie pozwola oderwac sie od koryta. Listkiewicz przed odejsciem wprowadzil Benhakera zapewniajac mu lukratywny kontrakt,za ktory zaplacimy my wszyscy. Polska pilka jest,a wlasciwie jej nie ma,poniewaz trawiona jest przez korupcje,a pilkarze sa tacy jakie wyniki klubow nasze ligusi. Jezeli nasze kluby przegrywaja z nikomu nie znanymi potegami z Estonii. Dziwie sie tylko tym wiecznie optymistycznie nastawioanym kibica.To jest choroba,a raczej zadza sukcesu.Mysle ze jest tylke wolnych miejsc w innych dyscyplinach sportu,ze dopiero pustki na stadionach byly by w stanie rozpedzic to cala bande zarzadzajaca naszapilka,lub tak jak powiedzial Janek Tomaszewski poprosic o pomoc Putina by zrobil tu porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imperator Re: Ludzie co wy chcecie od Leo??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 09:32 Nasza piłka to kpina ,podobnie jak reszta sporów większość sukcesów zawdzięczamy szczęściu i dużemu talentowi naszych sportowców którzy tak naprawdę nie maja jak i gdzie trenować.Pzpn jest chyba najgorszą instytucją sportową w Polsce ciągłe jest jakieś zamieszanie skandale korupcyjne itp.Jestem zdania że powinni rozwiązać pzp i powołać nowy związek bez dzisiejszych działaczy powiązanych z tą organizacją.A co do kadry to pora zrezygnować z takich emerytów jak Bosacki,Krzynówek i dać szanse nowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Ludzie co wy chcecie od Leo??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:46 oj się nie zgodzę z tobą gorsza jest PZLA tylko o tym media nie trąbią, to samo związek bokserski i szereg innych pomniejszych związków trawionych przez kolesiastwo bez kszty standardów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic-naiwniak Re: Ludzie co wy chcecie od Leo??!! IP: *.multimo.pl 10.09.09, 10:00 Jedyną chyba szansą jest bunt prawdziwych kibiców tj. nie kupować biletów na mecze, nie oglądać transmisji z meczy, nie chodzić do knajp na oglądanie jak widać wątpliwych widowisk itp. Jak sponsorzy to zobaczą, to ukrócą kaskę dla pzpn i może sytuacja się poprawi. Leo już od jakiegoś czasu chyba sobie odpuścił. Ma swoje lata, kasę i nie potrzeba mu szczeniackich przepychanek z leśnymi dziadkami. Jak widać żadna indywidualność nie uchowa się w pzpn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ludzie co wy chcecie od Leo??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 10:03 Gość portalu: K2 napisał(a): > Co ten człowiek wam zawinił.. a gdzie my go winimy??? chyba zle odczytales nasz intencje....ciesze sie ze taka druzyna nie wejdzie do tak waznych rozgrywek, bo nie narobi wstydu, i przynjamniej chłopina Leo bedzi emial spokoj i nie bedzie musial sie użerac z takimi patałachami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwniaczek Prezesy i inne fiara fara cwaniaczki nie zarobią IP: *.apus-net.pl 10.09.09, 09:47 Prezesy z brzuchami, wypacykowane bawidamki i inne fira fara cwaniaczki nie zarobią. Wycieczki do RPA z żonką albo kochanką nie będzie. ach jakie to przykre...... a wy kupcie sobie szaliczek i trąbeczkę i trąbcie: Polska gola.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezesy i inne fiara fara cwaniaczki nie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 10:06 www.aluh.fotolog.pl/ a to właśnie jedna z tych lasek, znana w całej warszawce, ktora jezdzi za kase pzpn-u i wiadomo co jeszcze na wszystkie mecze reprezentacji..no i wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 13:19 szpaku :) www.sport.pl/sport/1,65025,7021848,El__MS_2010__Przemowienie_Dariusza_Szpakowskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-tech Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu 10.09.09, 14:54 No właśnie, to nie wina trenera tylko tych obdziarganych chłopczyków z boiska nazywającymi siebie piłkarzami. Tłumaczą się, że atmosfera w szatni była zła i dlatego przegrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Drzewiecki do dzieła!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 20:49 masz wolną rękę każdego polskiego kibica, więcej nie zepsujesz bo się zwyczajnie nie da...Euro nam już nie zabiorą, klubów nie wykluczą bo ich zwyczajnie nie ma w pucharach, na MŚ nie awansowaliśmy...czego tu się bać...taka szansa zdarza się raz na kilkadziesiąt lat żeby to toważystwo rozkopać w "pizdu" Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu 10.09.09, 22:12 sanchez.z napisała: > I co może powiesz mi, że w naszym kraju nie znajdzie się naprawdę nikt dla kogo > piłka jest życiem, ma pojęcie, a przede wszystkim chęć oddania się treningom, Jakim treningom. W Polsce? Ludovic Obraniak byl zszokowany gdy zpierwszej reki na wlasne oczy poznawal polski system szkolenia futbolistow. Na Zachodzie istnieja szkolki pilkarskie. I taki dzieciak nie tylko musi sie wykazac talentem sportowym, ale takze przyzwoitymi wynikami w nauce szkolnej. Dba sie o diete i ustawicznie trenuje. Szkoda mi Obraniaka. Nie wiedzial w co sie pakuje. Nie mniej cenie jego decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
sanchez.z Re: Dzięki Leo! Oszczędziłes krajowi wstydu na mu 11.09.09, 04:31 Kto chce, ten i z kłodami pod nogami zdobędzie cel jaki sobie wyznaczy. A to, że są ludzie, którzy zaślepieni rządzą pieniądza uniemożliwią mu to, to kwestia tego, by w przyszłości otworzyć tym ludziom oczy, którzy mogą coś temu zadziałać. Tak jak pisałam, nie doczekamy tego. Pisałam również, że nie ma siły by nie znaleźć trenera, czy choćby nauczyciela WFu, który byłby z prawdziwego zdarzenia, kochał piłkę i uczył wychowanków bycia przynajmniej dobrym. Tylko żal wynika z tego, że Ci wychowankowie nie trafią na wymarzony szczyt swojej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś