smokers 10.01.04, 17:18 Kolekcjoner skupi sprawne komputery: Atari, Amiga, Commodore, Spectrum, Amstrad - na terenie Czestochowy i okolic. Kontakt: smokers@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Atarowiec Re: Atari, Amiga, Commodore, Spectrum - skupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 00:14 /|\ Naprawdę jesteś kolekcjonerem takiego sprzętu? Ja gdzieś w piwnicach mam swojego poczciwego Atari 65XE, ale czy ja bym go sprzedał...? :"( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Atari, Amiga, Commodore, Spectrum - skupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 01:23 Ja mam gdzieś swojego C64, jeśli go jeszcze myszy nie zjadły. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMOK Re: Atari, Amiga, Commodore, Spectrum - skupie IP: *.i.czest.pl 11.01.04, 14:05 jesli masz, poszukaj. sprawdz moze jeszcze dziala. neisty wiel z tych staruszkow albo nei dziala, albo jest starasznie zzolklych... mozemy sie zawsze jakos dogadac. smoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: Atari, Amiga, Commodore, Spectrum - skupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 15:20 kocham cie Dominik kocham cie dominik kocham cie Odpowiedz Link Zgłoś