Dodaj do ulubionych

RMF Classic gra już w Częstochowie

09.11.09, 22:58
Baa..rdzo słabe radio, amatorskie i infantylne - wszędzie kawałki, a
prowadzący chyba nie chodzili do szkoły muzycznej w ogóle.

Nie wspomnę już o "dwójce" - [powywalać ich tam z pracy i zreformować
"dwójkę". Coś strasznego się dzieje w tej nasze biednej i niewykształconej Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 22:58
      up
      • Gość: Alaryk Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: 195.205.202.* 09.11.09, 23:07
        parę lat temu słuchałem RMF Classic tylko okazjonalnie jak byłem w Warszawie ,Krakowie, czy Wrocławiu, wydawało mi się wtedy bardzo fajne, a teraz jak jest w Częstochowie jakoś nie chce mi się go słuchać, chyba, że w małych dawkach, w sumie nie wiem czemu, może zmienili repertuar? mam wrażenie, że teraz jest mniej muzyki filmowej
        • Gość: lot... Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 23:17
          Dla muzyków zawodowych w Polsce nie ma radia. To, co my słyszymy to jest zwykłe
          amatorstwo - nie powiedzą kto, gdzie, z kim, pod czyją batutą, który rok
          nagrania, krytyki przy tym - żadnej... same pochwały i komplementy. Nie ma komu
          i gdzie dyskutować o sztuce muzyczne. otworzą najwyżej w Białorusi muzeum
          jeszcze jednego Żyda Niemena, a o Karłowiczu - neoromantyku, który też niedaleko
          naszych obecnych granic się urodził i był jak Berlioz nowatorem i wielkim
          symfonikiem , którego twórczość opierała się na folklorze białorusko-polskim....
          po co o tym wspominać i dla kogo... dla chołoty??...
          • Gość: gość Re: do chama lota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:49
            Trudno, ale "chołoty" jest większość i dla niej są te radia. Nikt nie będzie robił radia dla jednego chama, który ma wysokie mniemanie o sobie i epatując pseudoelokwencją rości sobie prawo do oceny innych. Niestety ale jesteś głupi, i na to umrzesz.
            • Gość: lot.. Re: do chama lota IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 23:53
              a Ty może już dzisiaj... :)) i wszystko mi jedno na co "gościu"
              • Gość: lot.. Re: do chama lota IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 23:56
                ...a zresztą po co rozrzucać perły przed wieprzem?
                • Gość: nielot Re: do chama lota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:53
                  prawda, niepotrzebnie gość Ci odpowiadał...
                  • Gość: ollot Cieszę się, że jest !!! IP: 77.255.79.* 11.11.09, 22:41
                    Repertuar rozgłośni częstochowskich nie był do tej pory zbyt imponujący -
                    takie... rozgłośnie dla małolatów, łupanina bez żadnych ambicji. Fajnie, że
                    jadąc samochodem będzie wreszcie można posłuchać trochę klasyki i jazzu. Super!
    • Gość: Jarek RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 23:13
      Co na po RMF Classic w Częstochowie? jak już dawno nie ma prawdziwego radia
      jakim było Radio Fon:|
      • Gość: lot.. Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 23:19
        właśnie, oto już odpowiedź padła...:)) żałosny poziom tych ...
        • Gość: Gienek emeryt Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: 195.205.171.* 09.11.09, 23:26
          Menele i gady z Rakowa uruchomcie radia na swoich melinach...
          • Gość: piotr Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:47
            Jak dobrze, że mamy takie radio. Częstochowa czekała na taką
            rozgłośnię. A czarnym w to graj. maja dwie swoje rozgłośnie a my nie
            mamy lokalnje stacji Wstyd dla prezydenta
            • wydawnictwo19 Re: RMF Classic gra już w Częstochowie 10.11.09, 00:13
              Mam pytanie: Kim był Haim Rosenberg?
            • Gość: :-))) Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 03:30
              palanctwo referendalne objawia sie także w tym że palanty referenda,
              widza prezydenta nawet w w RMF Classic :-))))))))))))
              • Gość: n Własnie słucham i mi się podoba IP: *.apus-net.pl 10.11.09, 08:56
                Właśnie słucham i mi się podoba. biorąc pod uwagę, że w Polsce nie
                ma dobrych rozgłosni radiowych i programów w eterze, nie narzekajmy
                na to, co powstało.
                • Gość: aj tam Re: Własnie słucham i mi się podoba IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 12:01
                  do do miski włożą - to i jemy, bo nie stać nas na coś lepszego
    • xxo Re: RMF Classic gra już w Częstochowie 10.11.09, 12:54
      Jedyne prawdziwe radio na odpowiednim poziomie jest na Bialorusi.

• Gość: xxxo Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 14:58
        Jesteś poważnie chory, wpadasz w bezmyślność i skrajności.
        • Gość: xx Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 10.11.09, 19:38
          lot_nad_gniazdem_tawro w roznych postaciach tak wlasnie uwaza - coz na to
          poradze :))
          • lot_nad_gniazdem_tawro Re: RMF Classic gra już w Częstochowie 10.11.09, 23:16
            Przecież pisałem ci, że jesteś popieprzeńcem - postać jest jedna, zaś nicki mogą
            być trzy.
          • Gość: czestoch Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 23:17
            "xx", ty nic nie musisz, na szczęście tu nikomu radzić, chyba tylko sobie
    • voyteck32 RMF Classic gra już w Częstochowie 10.11.09, 16:48
      RADIO RMF CLASSIC MI SIE PODOBA TYLKO ŻE NIESTETY JEST SŁABY
      NADAJNIK i U MNIE SĄ SZUMY JAK SŁUCHAM RADIA NA STEREO, TRZEBY BY
      WZMOCNIC NADAJNIK, DODAM JESZCZE ŻE MIESZKAM NA PÓŁNOCY
      • Gość: Pan Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.54.173.110.tvksmp.pl 10.11.09, 19:15
        Nie pisz voyteck wielkimi literami. Tez mieszkam na polnocy i prawie go nie odbieram. Gdzie sie miesci nadajnik tego radia??
        • exenet Re: RMF Classic gra już w Częstochowie 11.11.09, 00:05
          Jak informuje serwis MediaCentrum, w piątek 30 października br. uruchomiony
          został nadajnik Radia RMF Classic w Częstochowie. Sygnał nadawany jest na
          częstotliwości 89,9 MHz z mocą ERP 1,0 kW z Telewizyjnego Ośrodka Nadawczego w
          Błesznie. Programu krakowskiej rozgłośni można słuchać w promieniu 30-40
          kilometrów od miasta.
          • Gość: czestoch Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 00:07
            Dobra, proszę... na uspokojenie nerwów przed dżdżystym dniem jutrzejszym:

www.youtube.com/watch?v=eadD8LypAPY&feature=related
    • Gość: madalikarz Re: RMF Classic gra już w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 23:30
      Czy grają kawałek " Goniąc wrony" / sorry kormorany / 15-11-2009 ?
    • voyteck32 RMF Classic gra już w Częstochowie 11.11.09, 13:43
      mogliby przenieść nadajnik do WRĘCZYCY wtedy byłby lepszy odbiór,
      albo umiescic nadajnik na jakims biurowcu, np na budynku MONTEKSU.
      • emerytwojsko Re: RMF Classic gra już w Częstochowie 12.11.09, 08:06
        Nie jestem znawcą muzyki. Bardzo podoba mi się muzyka operetkowa,
        której nigdzie nie można posłuchać. Nie lubę PR2 bo tam jest bardzo
        poważna muzyka, za którą nie przepadam. Ucieszyłem się, że nadaje
        radio RMF Classic. Jego spokojna muzyka w godzinach wieczornych
        działa na mnie relaksacyjnie. Moze ktoś mi poradzi, jak mam się
        zachować, gdy moja koleżanka z biura słucha przez cały
        dzień "Złotych przebojów", których ostatecznie mógłbym słuchać i po
        tysiąc razy, gdyby nie przerywano zapowiedziami każdego utworu. Nie
        chciałbym jej urazić a wiem, że nie słucha niczego innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka