jarek_nonline 10.11.09, 08:29 Prowincjonalne miasto przez Wrone!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krakoo Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 08:38 Czy ja dobrze rozumiem: mam się prosić, żeby łaskawie wyświetlili film, który ogląda cała Polska? Nie interesuję się aż tak kinem, więc jak chce coś obejrzeć, wchodzę na stronę kina i wybieram coś z repertuaru. To kino powinno zadbać o atrakcyjny program. A potem dziwota, że ludzie ściągają filmy z netu. A jak mają obejrzeć inaczej coś ciekawego??? Wiedziałem że monopol jest zły. Zanim jeszcze powstała galeria mówiłem, że powinno być tam dla równowagi Multikino... Odpowiedz Link Zgłoś
xxo Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek 10.11.09, 12:52 Krakow czy Warszawa dostanei wszystko bez wysilkow wlasnych, Zeby miec to samo Czestochowa musi sie wysilic i dac cos z siebie. Tak jest we wszystkich dziedzinach. Dopoki tego nie zrozumiemy bedziemy zadupiem. W Czestochowie mozna duzo osiagnac, ale najpierw trzeba cos dac z siebie. W nauce, kulturze, wdukacji, przemysle, handlu, rozrywkach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: 193.138.241.* 10.11.09, 16:53 W repertuarze póki co nie ma tego filmu i prawdopodobnie nie będzie, bo to jest pokaz specjalny. U nas odbędzie się w sobotę w Wolności o godz. 21:00 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asek Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 17:24 Ściągnijta se z neta i nie marudźta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.prenet.pl 10.11.09, 17:32 Chodźta do OKFu i nie marudźta ;-))) Lepsze filmy, tańsze bilety, i kino nasze ,a nie z obcym kapitałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.icis.pcz.pl 10.11.09, 17:47 Z tym sie zgadzam - bilety tanie, a filny znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asek Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 18:07 ale uni chcom "paranormal aktywyty" a nie jakieś tam durne rozważania nad sensem istnienia czy inne takie smuty. chleba i igrzysk ot durne masy które nie widzą dalej niż kawał kiełbasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_line1 Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.net.stream.pl 10.11.09, 18:50 I nie ma popcornu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 22:12 zawsze można z Żabki albo z innej Biedronki jakiegoś gotowca zabrać, albo sobie z domu własnej roboty prztargać ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.prenet.pl 10.11.09, 22:26 A po co ? zeby mlaskać ? w OKFie nie ma konsumpcji ! i niech tak zostanie ! Chołota do CC ! Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek 11.11.09, 12:01 sam jesteś prowincjonalny i wrona tu nie ma nic do gadania ze wsi miasta nie zrobisz ani z częstochowy miasta godziwego niestety i wrona tu kultury nie zaszczepi bo częstochowianie mają gdzieś kulturę marzą o pięknie ale chyba tylko brukowanych ulic nic nie włożą w budowanie kultury i nie mają żadnej tożsamości a jedyne argumenty to być zawsze przeciw i to niestety przeciw wszystkiemu racjonalnemu premiery się nie opłacają ambitne kino tylko na fotelikach w okf CC to monopolista w mieście i jak zagra, tak zatańczycie szkoda dlatego, żeby żyć spokojnie i bezstresowo i mieć w ogóle gdzie pójść w weekend wyprowadziłem się do krakowa :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nie zaprosili filmu do miasta, a teraz narzek IP: *.icis.pcz.pl 11.11.09, 13:10 Wiec niech mecza sie z Toba w Krakowie. A w Czestochowie oferty kulturalnej nie mamy sie powodu wstydzic - jak ktos tylko zechce znajdzie wiele mozliwosci - muzyka, teatr, plastyka i kino jak najbardziej - bo OKF ma repertuar na poziomie swiatowym. No i CC nie ma co spisywac na straty - to co oni tam przezentuja jest reprezentatywne dla wspolczesnego kina masowego - to kino takie jest, bo tak sie zmienil swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciastko brak konkurencji=monopol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 14:42 w cz-wie obydwa kina sa własnoscią tej samej firmy, wiec po co sie wysilac, a tym bardziej ryzykować...wiocha dla wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: brak konkurencji=monopol IP: *.icis.pcz.pl 11.11.09, 14:56 Gdybys tylko zechcial znalazbys najlepsze filmy w OKF. Wlasnie leci przeglad filmow rosyjskich, w niedziele bylem na jednym z najbardziej kultowych filmow w dziejach kina czyli Gabinecie Doktora Caligari. Bo czy CC czy inne kino masowe to praktycznie repertuar jest ten sam - masowa papka dla masowego widza. No i poza tym jest jeszcze DKF w klubie Politechnik. Wiec wiocha to Ci co nawet pojecia nie maja o tym co dzieja sie w miescie. I to wlasnie sprawia ze impreza znakomita, grono widzow niedzue, ale potem standardowe opinie ze nic sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Sputnik w OKF IP: *.prenet.pl 16.11.09, 21:10 A dzisiaj w OKF "Lecą żurawie". Absolutna klasyka kina Kraju Rad. Nigdzie tego już nie zobaczysz, wszędzie tylko same amerykańskie hity-kity. Odpowiedz Link Zgłoś