menel83 15.11.09, 14:48 Zbyt wysoka frekwencja moze zachecic niektorych aktywistow do kolejnego organizowania referendum z pieniedzy podatnikow. Nie popieram, nie glosuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A. Re: Pier... nie ide na Referendum !!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.11.09, 14:52 Hm, zapewne uważasz, że lepiej pieniądze podatników przeznaczać dla ojców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka Re: Pier... nie ide na Referendum !!! IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.09, 14:54 nie przerywaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pier... nie ide na Referendum !!! 15.11.09, 14:56 oj menel, zapomniałeś ,że jest cisza wyborcza ,a w tych wyborach dotyczy to również frekwencji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szmaciarza Re: Pier... nie ide na Referendum !!! IP: *.net.stream.pl 15.11.09, 15:02 To, że szmaciarz widać po języku, nie tylko po nicku. Pajacu jest cisza wyborcza więc używając twojego języka, stul pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
menel83 Re: Pier... nie ide na Referendum !!! 15.11.09, 15:05 Gość portalu: do szmaciarza napisał(a): > To, że szmaciarz widać po języku, nie tylko po nicku. Pajacu jest cisza wyborcz > a > więc używając twojego języka, stul pysk! Ty glupi glupku, cisza wyborcza nie ogranicza wyrazania wlasnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Re: Pier... nie ide na Referendum !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.09, 15:16 > Gość portalu: do szmaciarza napisał(a): > > > To, że szmaciarz widać po języku, nie tylko po nicku. Pajacu jest > cisza wyborcz > > a > > więc używając twojego języka, stul pysk! A ty nic ostatnio nie robisz na tym forum tylko obrażasz innych. Dalej czujesz zapach g..na i spalin na mieście psycholu? Dalej w lodowce widzisz Wrone, Lesnikowskiego i Kasprzyka? Uzywasz róznych nicków a ja i tak wiem ze jestes jedną i tą samą osobą cwaniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Pier... nie ide na Referendum !!! 20.12.09, 18:52 brawo menel ,ale czy wygrałeś??? czy nie przyczyniłeś się czasem do klęski byłego prezydenta ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Pier... nie ide na Referendum !!! IP: *.privacyfoundation.de 20.12.09, 19:53 Oooooo...widzę, że bluegrazyna znowu coś sobie palnęła....winko czy wódeczka babciu? Odpowiedz Link Zgłoś