Dodaj do ulubionych

Marek Domagała i ubeckie głowy

23.11.09, 22:11
To, co Marek Domagała pisze dzisiaj na swojej stronie, to po prostu
małość,słabość i brak poczucia pewności siebie.Miota się i nie wie
jak zaistnieć.Najlepiej więc użyć mocnych słów ,pisanych wielkimi
literami. Pisze tak: "To ja WAS OSTRZEGAM.Mocno sobie to przemyślcie
w swoich ubeckich głowach" Panie Marku mocne słowa,kogo pan nazywa
ubekami? Nie sądzi pan,że może pan za to stanąć przed sądem?
Obserwuj wątek
    • Gość: amadeusz Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.mobile.playmobile.pl 23.11.09, 22:29
      Niebywałe chamstwo Domagały.
      Chciał jak zwykle dać show publice a wyszła tragifarsa kołtuńska...
    • Gość: foryś Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 22:35
      Może pomódlmy się za pana Domagałę, żeby - jako pewnie niebawem były, już
      pisowiec - nie poszedł drogą uprawiania polityki nienawiści?
      • Gość: amadeusz Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.mobile.playmobile.pl 23.11.09, 22:41
        Ale czy to nie jest przypadkiem coś w stylu "modlitwy o deszcz" ?
        jak ma spaść to i tak spadnie. A jak ktoś ma sięgnąć dna to i tak sięgnie...
    • Gość: Marysia 46 Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.apus-net.pl 23.11.09, 22:41
      A ja po raz pierwszy gratuluję człowiekowi PIS-u !!!
      Koniecznie trzeba pokazać metody Kocygów, Dmuchowskich, Głowackich
      no i całej komuny.
      Brak poszanowania dla prawa, naciąganie faktów.....
      ....a wszystko, dla jednych stołki, dla innych kasa.
      • Gość: foryś Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 22:44
        Pomódlmy się również za Marysię 46
        • Gość: ja Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 13:53
          jej to już nawet modlitwa nie pomoże!!!
      • Gość: amadeusz Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.mobile.playmobile.pl 23.11.09, 22:46
        Marysiu a Ty przypadkiem nie masz uczulenia na czerwony kolor?
        Wszędzie komuna, spisek...
        To strasznie niedorzeczne...straszne...
        • Gość: Marysia 46 Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.apus-net.pl 23.11.09, 22:59
          Miałam okazję przeczytać kilkanaście donosów z teczek IPN-u.

Nie od jakiś tam kapusiów, tajnych współpracowników.
          To byli zwykli ludzie, tyle, że członkowie PZPR i ORMO.
          Ot takie sobie relacje, donosy, notatki, oceny kolegów.
          Zwykłe, ale ile w nich wredności.
          • Gość: amadeusz Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.mobile.playmobile.pl 23.11.09, 23:12
            Tak,tak...Wiemy już, były prezydent dobrym prezydentem był... nie dla prawie 40
            tysięcy częstochowian
          • Gość: Demokrata 100% Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.realestate.net.pl 24.11.09, 12:23
            Marysia 46, czyli Panie Marku.
            Życze Panu spokoju i mniej ekscentrycznych wystapień. Nie jest Pan zbawca częstochowian i nigdy nie będzie. Czasy PRL skończyły się z 1989 roku, a widac że Pan wciąż "walczy" - tylko niewiadomo z kim i po co?
          • Gość: ja Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 17:01
            marysiu46 fanzolisz,kapuś nie musiał być w żadnej organizacji,wystarczy,że był
            świnią
        • Gość: ja Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 22:59
          To nie chamstwo, to niebezpieczna choroba.
          • Gość: prorok Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 23:18
            M.D. zaatakował dzisiaj referendarzy i 42000 mieszkańców za to że
            poszli na referendum.Zaatakował również uchwałe Rady Miasta
            apelującą do mieszkańców o udział w referendum (za któwą sam
            głosował),czy to nie taki sam rodzaj hipokryzii jaki prezentował
            TW.Obawiam się że strach zajżał komuś w oczy i stosuje
            taktyke "najlepszą metodą obrony jest atak".
            • Gość: prorok Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 23:37
              Przepraszam M.D. nie zaatakował uchwały Rady Miasta apelujacej do
              mieszkanców o udział w referendum lecz fakt że Rada i Komitet
              Referendum upubliczniły ta uchwałe.Pamiętam też jak ostatnio M.D i
              M.M chcieli utajnic sprawe wysypiska.Ciekwe ile takich tajnych spraw
              kryje się za jego działalnością.
              • Gość: kaim Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 23:45
                No, i włąśnie dlatego potrzeba więcej niż trzy miesiące,żeby
                wyjaśnić te sprawy.Nie można na szybko przeprowadzać wyborów,
                referendum było bardzo potrzebne, żeby przez ostatni rok kadencji
                nie pozwolić na podejmowanie idiotycznych decyzji, a takie na pewno
                proponowałby TW.
              • czestoch-15.11.2009 Re: Marek Domagała i Wysypisko w Sobuczynie 24.11.09, 00:30
                Czynów prawaych i sprawiedliwych w działalnosci radnego Marka
                można by długo szukać zwłaszcza w kontekście wspomnianego wysypiska
                na Sobuczynie. Temat równie burzliwy co i niebezpieczny zważywszy
                na wydzielane się gazy -biogazy. W tym konkretnym przypadku szefowi
                komisji skarbu nie chodziło o ewentualne przychody dla miasta w
                pokaźnej kwocie tylko o zamknięcie tematu a wręcz ośmieszenie go
                twierdzeniem,że energię znajduje się też w tłuszczu ludzkim. Co
                Marek miał na celu?. Aż boję się myśleć dalej.
                • Gość: goscII Re: Marek Domagała i Wysypisko w Sobuczynie IP: *.centertel.pl 24.11.09, 08:03
                  Faktycznie,jego myśli są raczej mroczne,co widać w wypowiedzi po
                  wczorajszej sesji.Pisze o podziemiu,tylko,że w Cęstochowie jakoś nie
                  zasłynął z tego,czym się chwali.Jakoś to miasto chyba mało wie o
                  jego działalności podziemnej. Nazywa ludzi ubekami. Kiedy chodził do
                  TZN ,też lubił się wyróżniać, w taki sposób,że większości się to nie
                  podobało.Mniejszy wzrostem od pozostałych,musiał czymś nadrabiać.
                • lekarz62 Re: Marek Domagała i Wysypisko w Sobuczynie 24.11.09, 10:04
                  Z tym tłuszczem to mam wrażenie, że chce poprawić twórców II wojny
                  światowej .
      • Gość: goscII Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.centertel.pl 24.11.09, 00:29
        Jaki to człowiek PiS-u ? Przecież to człowiek Wrony i Ruchu Polska
        XXI. Tam jest jego miejsce.Karasiewicz, uciekinier z PiS-u, to ich
        sprzymierzeniec.
        • Gość: PISOWIEC Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.net.stream.pl 24.11.09, 08:22
          Panie Giżyński apeluję do Pana jako sympatyk PIS-u niech Pan jak najszybciej
          pozbędzie się Domagały z szeregów Partii. Toż to jawny sabotaż i krecia robota
          mająca na celu osłabienie mojej Partii, temu panu mówimy stanowcze NIE!
          • Gość: bezpartyjny Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 10:33
            M.D.chcą usunąć nawet z PiSu ,to świadczy o jego klasie politycznej.Na swojej
            stronie pisze i ciągle podkreśla ,że rozmawia z setkami mieszkańców ,którzy
            myślą tak samo jak on.Uważam że to wynika z potrzeby własnego dowartościowania,
            gdyż klub go nie toleruje a i inni politycy stronią od rozmowy z nim.Człowiek
            który zaprzedał się T.W nie będzie potrafił odnaleźć sie w realiach
            demokracji.Jeśli miałbym dać mu jakąś rade to proponował bym aby bardziej
            słuchał swojej żony bo widac że przewyższa go o kilka klas.
            • kingston34 Której żony 24.11.09, 11:10
              Której żony
            • wdmuchowski Re: Marek Domagała i ubeckie głowy 25.11.09, 11:45
              Częstochowski PiS stracił dużo, podejrzewam, że straci jeszcze więcej.
              Matyjaszczyk może wygrać wybory w naszym mieście, jak Kościół - Instytucja nie
              zaszkodzi. Chociaż jako instytucja katolicka w naszym mieście Kościół kierowany
              przez arcypasterza i p Skubisia-biznesmena raczej a nie duchownego dużo już
              stracił i wierni nabierają dystansu do tego co propaganduje.

Jak dalej tak pójdzie, będę choć jestem wierzący zmuszony do oddania głosu na
              SLD i nie widzę w dzisiejszym SLD jakichś tam komunistów, a tylko sensownych
              ludzi, którzy nie trzepią ozorem i się nie wychwalają. A znam takich co należą
              do SLD i są czynni w kościele.

Gość portalu: bezpartyjny napisał(a):

> M.D.chcą usunąć nawet z PiSu ,to świadczy o jego klasie politycznej.Na swojej
              > stronie pisze i ciągle podkreśla ,że rozmawia z setkami mieszkańców ,którzy
              > myślą tak samo jak on.Uważam że to wynika z potrzeby własnego dowartościowania,
              > gdyż klub go nie toleruje a i inni politycy stronią od rozmowy z nim.Człowiek
              > który zaprzedał się T.W nie będzie potrafił odnaleźć sie w realiach
              > demokracji.Jeśli miałbym dać mu jakąś rade to proponował bym aby bardziej
              > słuchał swojej żony bo widac że przewyższa go o kilka klas.
          • Gość: apel? Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 10:52

hmm
            • Gość: krzyś Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 12:03
              No właśnie
              • Gość: harem Czy w PiS jest jakiś bigamista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:29
                Ja nie wiem
      • wdmuchowski Re: Marek Domagała i ubeckie głowy 25.11.09, 11:31
        Marysiu czy jak tam Cię...a dajże mi święty spokój. Cieszę się, że Wrona został
        odwołany, nie cieszę się, że P-obłudnicy dochodzą do stołków, nie widzę
        przyszłości w życiu politycznym p. Marka Domagały, nie wierzę PiS-owi, bo w
        najłatwiejszych i najprostrzych sprawach zawodzi swoich obywateli. Cóż
        pozostaję? Z pewnością będę głosował na młodego człowieka w przyszłych wyborach.
        Na kogo? Zobaczymy.
        I odczepcie się ode mnie, moi wrogowie i chorzy, podobno jak Marek Pacholec,
        ludzie. Śami nie żyjecie i innym nie dajecie. Mam głęboko Was w ... nosie.
      • Gość: barbara Re: Marek Domagała i ubeckie głowy IP: *.iplus.com.pl 07.02.10, 18:35
        A ja po raz pierwszy gratuluję człowiekowi PIS-u !!!
        > Koniecznie trzeba pokazać metody Kocygów, Dmuchowskich, Głowackich
        > no i całej komuny.
        > Brak poszanowania dla prawa, naciąganie faktów.....
        > ....a wszystko, dla jednych stołki, dla innych kasa.

Marysiu masz racje ,taka jest poprostu polityka .
        W twoim PiSie też tak jest .
        Przejrzyj na oczy !!!!

• jotemm (Bez)radny Marek Domagała ... 24.11.09, 16:07
      który z Jasiem Rokitą wyzwalał kiedyś wolskę poszedł po bandzie. "Sytuacja w
      Warszawie była inna" - no jasne, bo tam chodziło o to, żeby rządził pis :)
      hehehehe !
      Panie Marku: byłem na referendum, głosowałem za odwołaniem Wrony, ale jako
      człowiek nie bywający na salonach NIE WIEM kto to jest Kocyga i inni wymienieni
      przez Pana. I podejrzewam, że 80% głosujących też za bardzo nie wie.
      I założę się, że 90% częstochowian - wbrew temu co Pan twierdzi - nie chce
      przyspieszonych wyborów. Potrzebujemy czasu, żeby poznać ewentualnych kandydatów
      i zastanowić się któremu z nich zaufać.
      A Pan - jak na pisowca z krwi i kości przystało - szuka okazji, żeby złapać za
      sztachetę i napierniczać po łbach tych wszystkich, którzy mają INNE zdanie niż
      Pan i pis, czyli tak coś między 75 a 80% w tym kraju, tzn wszystkich ubeków i
      czerwonych :)
      Albo się Pan w tej polityce zagubił, albo ... szykuje "skok" w górę.
      • Gość: krzyś Re: (Bez)radny Marek Domagała ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 19:35
        Jaki to PIS-owiec z M.Domagały? Polityk z niego żaden-raczej zdrajca
        dubeltowy.Chciałbym wiedzieć-gdzie nabył "szlify"-bo zachowuje się jak smarkacz
        w polityce.Inteligencji "za grosz",obycia politycznego"za grosz", honoru brak!
        Panie M.Domagała-gdyby przypomniało się Panu -co to jest honor- to proszę oddać
        mandat radnego. I na koniec dla przejrzystości- my się nie znamy i nigdy nie
        miałem przyjemności Pana poznać osobiście.
      • Gość: ja Re: (Bez)radny Marek Domagała ... IP: *.centertel.pl 29.11.09, 02:25
        Pan Marek będzie zawsze bronił Wrony, także dlatego,że niektóre z
        osób z jego rodziny,są jeszcze pracownikami w jednostkach podległych
        byłemu prezydentowi, takich np. jak MOPS.
    • Gość: to Domagała to czowiek Wrony IP: *.Red-81-38-246.dynamicIP.rima-tde.net 24.11.09, 16:27
      Domagała to czowiek Wrony i boli go przegrana!
      • Gość: Domagala fanclub PLUS dla Domagały IP: *.apus-net.pl 24.11.09, 17:11
        Czepiacie się człowieka tylko dlatego, że ma czelność posiadać własną opinię?
        Widać demokracja to tylko slogan, którym wyciera się gębę.

Już w tej chwili widać, że wielu z Was przechodzi poreferendalna euforia i
        zaczyna do główki dobijać się rozsądek albo "polskie piekiełko zawiści".

I to by było tyle, jeśli chodzi o szczytne ideały referendum.
        To nie była walka o demokrację tylko hucpa przy wykorzystaniu demokratycznego
        mechanizmu. I tego w gruncie rzeczy dotyczyła argumentacja przeciwników
        referendum - ale żeby to zrozumieć to trzeba by wykazać się perspektywicznym
        myśleniem.
        A dla Domagały duży plus, że potrafi wykazać się myśleniem niezależnym od woli
        motłochu. Ale nic dziwnego, w końcu jako człowiek niezależny tylko w ten sposób
        może udowodnić, że nie musi umizgiwać się o poklask.
        Brawo Panie Domagała
        • Gość: PISOWIEC Re: PLUS dla Domagały IP: *.net.stream.pl 24.11.09, 17:43
          To jak jest taki niezależny to niech jak najszybciej wystąpi z mojej Partii
          takich jak on w PIS-ie nie potrzebujemy, psuje nam tylko reputację. Na pewno
          Polska XXI, albo Wspólnota Samorządowa TW zagospodaruje tego pana, w PIS-ie jego
          kariera myślę, że dobiega końca i chwała Panu Bogu.
        • Gość: bat_na_wrony wait a minute ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 17:54
          To taki post na zamówienie ? Bo jako odpowiedź to nie na temat conajmniej.
          Domagała się LANSUJE ! Mareczek lansuje się gdzie może i jak może jak Doda i
          prezydĘt pisu - widać, że ma zamiar narozrabiać, napluć, nasr..., poobrażać ...
          byleby COŚ się działo i awans u prezesa Jarkacza PEWNY !
          To może coś o doknaniach tego radnego ? Takich osobistych, niezaprzeczalnych ?
          Nie ma ? Uuuuuuu ... jaka szkoda ... Ale i tak jest nalepsiejszy bo z pisu !
          • Gość: ja Re: wait a minute ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:36
            To nie jest człowiek PiS-u, nie wprowadzajcie zmyłki
            • Gość: bat_na_wrony Jak nie jak tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:42
              To jest WZÓR pis-dzielca - należy go oddać na przechowanie w to samo miejsce, w
              którym jest wzór metra i kilograma. Jest doskonalszy od prezydĘta pisu i jego szefa.
          • Gość: przewodniczacy do fanclubu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 18:46
            Faktycznie Marek nie brał udziału razem z motłochem w głosowaniu o
            terminie następnych wyborów.
            • Gość: bat_na_wrony bo Marek jest z innej gliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:53
              On się z motłochem nie zadaje. Jeśli już nawet idzie się polansować na żużel, to
              trzyma się od motłochu z dala, ale tak, żeby kamery go mogły uchwycić (co nie
              zawsze się udaje i jest niezwykłym wyzwaniem dla każdego celebryty)
            • Gość: ja Re: do fanclubu IP: *.centertel.pl 24.11.09, 22:47
              Jak można ludzi nazwać motłochem? Wasz język wskazuje tylko na
              cięzki stan zagrożenia po przegranej Wrony.Brak kultury.
        • Gość: bat_na_wrony Re: PLUS dla Domagały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:49
          > To nie była walka o demokrację tylko hucpa przy wykorzystaniu demokratycznego
          > mechanizmu. I tego w gruncie rzeczy dotyczyła argumentacja przeciwników
          > referendum - ale żeby to zrozumieć to trzeba by wykazać się perspektywicznym
          > myśleniem.

Prawie 40 tys mieszkańców Częstochowy powiedziało Wronie: WON !!!
          A do ciebie to nie dotarło ? To zmowa cyklistów ? pedałów ? kamieniarzy ? Ale
          masz nieźle nasrane w głowie !
          • Gość: bat_na_wrony Re: PLUS dla Domagały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 18:56
            > Ale masz nieźle nasrane w głowie !

Uuuups ... nie zauważyłem, że jesteś z pisu (u was to kliniczne) - sorki. Róbcie
            dalej tą pożyteczną robotę z Markiem - w następnych wyborach macie szansę zejść
            < 5% czego z całego serca życzę.
          • Gość: Domagala fanclub Rada Regencyjna? IP: *.apus-net.pl 24.11.09, 19:44

Też mi wynik - zero jedynkowy.

Biedny chłopcze - nawet sobie nie zdajesz sprawy, co to w istocie oznacza dla
            tak szumnie przez Was nagłaśnianej demokracji.

40 tysięcy ludzi spośród prawie ćwierć milionowego miasta(z czego spora ilość
            uczestniczących w dobrej wierze) dało się zmanipulować wąskiej grupce, która
            potrafiła zogniskować na Wronie wszystkie frustracje jakie rodzi w człowieku
            niemożność spełnienia się.

Uczyniono z Wrony symbol zła i wmówiono ludziom, że uczestnicząc w referendum
            głosują przeciw wszelkiej nieprawidłowości. I ludzie poszli wyrazić swój
            sprzeciw. Obserwowałem reakcje forumowiczów w czasie tej kampanii. Wrona to
            Wrona tamto - nie zarzucono mu tylko sprawstwa świńskiej grypy. Kryzys
            ekonomiczny - Wrona winny, szpitale zadłużone - Wrony sprawka, nieruchawi kupcy
            w Alejach - Wrona odpowiada, sufit w Galerii Jurajskiej rzekomo pęka - Wrona,
            nagłośnienie w Alejach - Winny kto? - WRONA.

To nie było demokratyczne referendum. I o to chodziło Wronie.
            Równie dobrze mogłoby się odbyć referendum w sprawie opowiedzenia się przeciwko
            istnieniu AIDS. Część ludzi uznała by za niepoważne udział w takim referendum,
            część poszłaby w dobrej wierze - a to dowodzi tylko jednego.
            Że istota referendum nie sprowadzała się do niezadowolenia z rządów Wrony, tylko
            do wykorzystania różnorakich frustracji ludzi dla zaspokojenia partykularnych
            interesów grupy osób. A lud zagłosował zero-jedynkowo. W interesie
            częstochowskiego triumwiratu. Więc co to ma wspólnego z demokratycznymi wyborami?.

Rację ma Domagała, że widzi w tym zaburzenia demokratycznego prawa do wyboru
            lepszej wizji. A wizja była tylko taka-odwołać, a co dalej to widać nawet na
            forum. Jak dzieci we mgle: żeby nie rządzili czerwoni, PiS, nie dla
            kamieniczników... . Istne bezhołowie w którym samozwańcza Rada Regencyjna
            wyłaniła interrexa. I taką oto władzę samiśmy sobie zafundowali. Nie prezydenta
            z wyborów większościowych tylko komisarza z politycznego nadania.
            Biedni ludzi, ktoś podjął decyzję za Was i Wy mówicie mi o demokracji?

Tak, tak, jeśli tak pojmować demokrację, to powinszować.

Podobnie jak kultury dyskusji
            • Gość: krzyś Re: Rada Regencyjna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 20:14
              Co to znaczy "partykularnych interesów grupy osób"?-/tak mówili komuniści
              jeszcze w 1988 roku/. Co to znaczy "demokratyczne prawo do wyboru lepszej
              wizji"? /to mowa komunistów z lat 198o- 1988/. Że Wrona nie ma honoru-to
              udowodnił wiele razy,ale żeby nawet nie podziękować tym ,którzy poszli na
              referendum i zagłosowali, aby się ostał na stanowisku- to brak elementarnych
              zasad dobrego wychowania- nie mówiąc o reszcie.
              • Gość: ja Re: Rada Regencyjna? IP: *.centertel.pl 24.11.09, 23:38
                Wrona nigdy nie chciał współpracować z PiS-em,mówił,że nie są mu
                potrzebni do rządzenia,nie chciał też oficjalnie współpracy z PO.
                Ale chce nadal współpracować z M.Domagałą. Musiał coś w nim widzieć,
                na pewno nie była to cecha PiS-owca.Domagała natomiast miał swoją
                ulubioną posłankę,która też lubiła współpracować z Wroną,była mu
                wdzięczna za przysługi.Teraz biedna nie może się pogodzić z
                rzeczywistością.
                • Gość: 44 Re: Rada Regencyjna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 23:55
                  i to jest prawda,najprawdziwsza dla Pis-nie ma innej ,ale podobno gadają =
                  wielki szef i mniejsza R, ale ona mimo swej niewielkości zwycięża = to jest
                  duch nad ciałem
            • Gość: FAKT Re: Rada Regencyjna? IP: *.chello.pl 24.11.09, 23:13
              To jest arena.
              Tu nie ma dyskusji.
              Tu jest żądza, instynkty i psychoza środowisk.
              Tu kąsają, gryzą i wyszarpują.
              Tu nie ma miejsca na logikę.
              Tu się gryzie i wyżera serca.
              Arena dla wszystkich.
              Igrzyska motłochu.
            • Gość: amadeusz do fanclubu cos tam.... IP: 188.33.125.* 24.11.09, 23:56
              Niebywałe chamstwo,buta i arogancja.
              Domniemywam kto może pisać tę wronią retorykę...

Jeżeli kwestionujesz instrument demokracji jakim jest referendum,nazywając to
              głosem motłochu,manipulacją jesteś zwykłym łgarzem i wodolejem.
              Władza to według takich jak Ty,boża łaska.
              Zauważ łgarzu,że frekwencja w wyborach wynosi mniej więcej 30/35 %,więc 21%
              ludzi,którzy poszli do urn 15 listopada stanowili odpowiednio proporcjonalnie do
              tej liczby jakieś 70%
              Jeżeli wybory nazywasz manipulacją,to właściwie każdy polityk kłamie,bo widzi
              tak i tak samorząd czy państwo,agitując potencjalnego wyborcę.

Tacy ludzie jak Ty szkodzą demokracji i dorobkowi wolnej Polski.
              Tacy ludzi jak Ty jeżeli by była taka możliwość powinni zostać odpowiednio
              ukarani z całą surowością prawa.
              Jesteś jak terrorysta. Niszczysz to co jest dorobkiem pokoleń.
              Liczy się tylko Twój interes i Twoja wizja świata,byle utrzymać się u żłobu.

Od wielu lat wiele organizacji,instytucji apolitycznych toczy prawdziwy bój o to
              żeby społeczeństwo chodziło na wybory,uczestniczyło i korzystało z dobrodziejstw
              demokracji,a tacy jak Ty butni aroganci mają czelność mówić,że referendum to
              nadużycie w wykonaniu motłochu.
              Podsumuję krótko takich jak Ty.
              "Demokrację zgwałcono.Leży,rypią ją chamy.."

• pluto37 Re: do Amadeusza 25.11.09, 09:59
                Amadeuszu!
                Nie to, zebym sie nie zgadzal z Twoimi wywodami odnosnie
                lokalnego "polityka", ale poniewaz niedawno robiles jakies dziwne
                aluzje co do stylu moich odpowiedzi niejakiemu Dmuchowskiemu, to
                musze niesmialo przyznac, ze to co piszesz swojemu "ulubiencowi"
                niewiele sie rozni od stylu w jakim ja pouczam "muzykanta"
                Dmuchowskiego odnosnie "dobrego wychowania":)))
                Z tym, ze ja uzywam mojego jezyka zupelnie swiadomie, a odnosze
                wrazenie, ze tobie lekko puszczaja nerwy:)))
                Wprawdzie nie sadze, zebysmy obaj obiekty naszych pouczen
                sprowadzili na droge cnoty, ale uwazam, ze ...probowac trzeba.
                Najlepiej bezkolizyjnie.
                Pt-37
                • Gość: tropiciel Re: do Amadeusza IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 10:40
                  Marku Pacholcu - jesteś zwyczajnym draniem i pachołekiem żydowskim. Takich, jak
                  ty trzeba izolować od społeczeństwa. Przykro ci jest, że cię ktoś taki wytropił
                  i pewnie podał sprawę do sądu i do ambasady.
                  • Gość: CBŚ A teraz jeszcze szantażyk.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.09, 11:00
                    Ciekawe co jeszcze z tego wyjdzie -szantaż, groźby,porwania...????
                    • Gość: ABW Re: A teraz jeszcze szantażyk.... IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 11:21
                      Czuwamy i nie damy naszemu obywatelowi zrobić krzywdy.
                      • Gość: lizuski Re: A teraz jeszcze szantażyk.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.09, 11:30
                        Lizuski czy będzie premia? TW też otaczał się lizusmi i jak na tym
                        wyszedł.
                • Gość: amadeusz Re: do Amadeusza IP: 188.33.48.* 25.11.09, 11:18
                  Nie przypominam sobie żebym Ci robił uwagi nt. Twojego konfliktu z Dmuchowskim,
                  zwłaszcza nie zgadzając się z tym, co on najczęściej pisze.
                  Choć na pewno daleki jestem od oceniania jego negatywnych cech w kontekście jego
                  kraju pochodzenia,on tak zapewne ma i tyle :)
                  Oczywiście wezmę pod rozwagę uwagi innych użytkowników forum:) Pozdrawiam

• pluto37 Re: do Amadeusza 25.11.09, 20:39
                    Gość portalu: amadeusz napisał(a):

> Nie przypominam sobie żebym Ci robił uwagi nt. Twojego konfliktu z
                    Dmuchowskim, zwłaszcza nie zgadzając się z tym, co on najczęściej
                    pisze.

- To uznajmy, ze bylem ...nadwrazliwy:)))

> Choć na pewno daleki jestem od oceniania jego negatywnych cech w
                    kontekście jego kraju pochodzenia,on tak zapewne ma i tyle :)

- I to nas dzieli:)))) Wszak beretka z antenkiem*, gumofilc, onuce i
                    wiechec slomy podrasowane "kresem" kolchozniczym musza zostawic slad
                    na "hrabiowskiej" duszy:))) I nie byloby to specjalnie dziwne, gdyby
                    sie nie rozprzestrzenialo co widac, slychac i czuc.
                    I jest zarazliwe sadzac po wynyrzeniach Domagaly.

> Oczywiście wezmę pod rozwagę uwagi innych użytkowników forum:)
                    - Tylko nie bierz zbyt doslownie.
                    Bo jak zabierzesz dziadkowi wszystkie granaty, KTO mu powie JAKIE
                    WOJSKO IDZIE????
                    Jak Domagale wyraznie nie powiesz "Co pani jess???"
                    To skad bedzie wiedzial, ze krawcowaaaaa!!!!

Pozdrawiam
                    >
                    Tez Najlepszego zycze!
                    Pt-37
                    • wdmuchowski Re: do Amadeusza 25.11.09, 23:19
                      Pluto37 czyli Marek Pacholec, nie uznaję tego usprawiedliwienia. To nie
                      nadwrażliwość, tylko naciąganie prawa polskiego. Ja, w każdym bądź razie ci tego
                      nie wybaczam.

Twoje miejsce 'w parasze" /ros./, chyba wiesz co to jest?
                      • pluto37 Re: do dmuchowskiego 27.11.09, 09:42
                        wdmuchowski napisał:

> Pluto37 czyli Marek Pacholec, nie uznaję tego usprawiedliwienia.

Juz ci pisalem sieroto po kalmuku, ze idiota jestes - idiot po ruski
                        i powinienes to w koncu zrozumiec, bo nawet rozwielitka ponialaby to
                        bez trudu. Wszak o dawna naukowcy
                        stwierdzili ze tamtejszych blotach inteligentom polkule mozgowe
                        sluza do siadania.

>>To nie nadwrażliwość, tylko naciąganie prawa polskiego. Ja, w
                        każdym bądź razie ci tego nie wybaczam.
                        >
                        Sluchajta Dmuchowski!! Wydmuchajta se wreszcie do rozuma gdzie ja
                        moge miec wasze wybaczania... Jak se nie wydumata to ja wam
                        powiem... Potem.

> Twoje miejsce 'w parasze" /ros./, chyba wiesz co to jest?
                        Jak taki parszuk jak ty tarzal sie tem cos napisal od urodzenia, to
                        mu takie cos po pustym lbie do us..nej smierci smierdziec bedzie.
                        Wszak paracha, to twoje naturalne srodowisko co widac, slychac
                        i ...czuc. I co gorzej dla ciebie, to nie ma takiej pefumy co
                        moglaby to "przykryc".

Ale to nawet niezle, ze taki okaz sie produkuje na tym forum. Z
                        jednego powodu.
                        Gdzie mlodziez moglaby miec okazje spotkac zywy eksponat z epoki
                        bolszewizmu jaki znorowil sie u nas po 44 roku. Gdzie mieliby mlodzi
                        poznac w czystej formie bolszewicka "kulture" w proletariackim
                        wydaniu. Gdzie mogliby znalezc wzor importowanego chama wprost z
                        kolchozu? A tak maja jak znalazl. Bezplatnie i do ogladu.
                        Jest taki Dmuchowski pseudo muzyk.
                        I wsio ryba czy dmucha fluta, ciagnie smyka, czy trzyma za batuta..
                        Wazne ze z bolszewickim oddaniem.
                        Trzym sie Witja batuta, co bys sie nie przewrocil jak bedzie
                        slisko:)))))
                        • pluto37 Re: do dmuchowskiego 27.11.09, 09:49
                          Szanowni Czytelnicy tego wykladu dla Dmuchowskiego !!
                          Jedna uwaga! Wszelkie skojarzenia z innym, niz muzyczne
                          wykorzystanie instrumentow, jest nieuprawnione i moze byc uznane za
                          grzeszne przez spowiednika.
                          • Gość: WD Re: do dmuchowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 11:50
                            Szkoda, że Cię ta butelka nie rąbnęła porządnie...:) Ty Pachołku jeden, ale ja
                            jestem prawie że pewien, że następna trafi w należne miejsce. Ty idioto,
                            będziesz ze mną rozmawiał? :))
                            Takich kretynów, jak Ty jest tu dość dużo i jakoś mnie nie interesują. Stary Ty
                            SB-ku, taki z ciebie soldarnościowiec, jak /cytat/ "z koziej dupy trąba".
                            Takich, jak Ty to kiedyś izolowano skutecznie, Marku Pacholec. Ale i tak
                            zdechniesz, jak piec!
                            • pluto37 Re: do dmuchowskiego 27.11.09, 19:52
                              Gość portalu: WD napisał(a):

> Szkoda, że Cię ta butelka nie rąbnęła porządnie...:) Ty Pachołku
                              jeden, ale ja jestem prawie że pewien, że następna trafi w należne
                              miejsce.

Dmuchowski!! Co u ciebie z tymi butelkami? Czyzby zwykly jabol tak
                              na ciebie dzialal, czy pociagnales czegos z chlodnicy, bo odnosze
                              wrazenie, ze to cus* sponiewieralo bardzie twoje zwoje DWA
                              mozgowe:))))

>... będziesz ze mną rozmawiał? :))
                              - Intelektualistow z bialoruskiej "bardaszki" opisuje sie jako
                              ciekawostki przyrodnicze, ale sie z nimi nie rozmawia, bo i o czym?
                              O tym ze nidomyte, ze cuchna chlewem i onucem niepranem?

> Takich kretynów, jak Ty jest tu dość dużo i jakoś mnie nie
                              interesują.

- Za to wyDmuchowski nadajeta sie na okaz. Do gabloty, bo jak
                              pisalem wczesniej takiego zakutego bolszewickiego lba Czestochowa od
                              lat nie miala okazji ogladac.

Stary Ty SB-ku, taki z ciebie soldarnościowiec, jak /cytat/ "z
                              koziej dupy trąba".
                              - Jako wydmuchal ze siebie stary KGBista od Lukaszenki:)))))))

> Takich, jak Ty to kiedyś izolowano skutecznie, Marku Pacholec.
                              Zgadza sie. Problem w tym, ze na miejsce Pacholcow przyszwedaly sie
                              parchy z Bialorusi. Co nie jest najlepszym interesem w miejskim
                              krajobrazie.

>>>Ale i tak zdechniesz, jak piec!
                              ?????
                              A co do "zdechniesz", to czybys mial jakis patent na
                              niezdechchniecie? Dmuchowski jak LENIN? Wiecznie zywy?
                              Uoj! Dmuchowski! Ty chyba juz nie tyle chlasz antyfryzy i boryga,
                              ale cos mi sie zdaje, ze cpasz ostro jakiegos samogona robionego w
                              chalupie...
                              I ty powiadasz, ze MUZYK jestes????
                              Po skutkach widac, ze niezle ci idzie muzykowanie. Pod batute, czy
                              smyka walisz? W te trabe!
                          • Gość: hmm.. Do Marka Pacholca-Pluto37 IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 16:21
                            :))) najwyższy stopień paranoi
                            • pluto37 Re: Do dmuchowskiego 27.11.09, 20:02

Gość portalu: hmm.. napisał(a):

> :))) najwyższy stopień paranoi

Masz???? Lekarz to stwierdzil, czy sam w luterku poznales objawy?
                              Albo moze akta z psychuszki dali ci do wgladu.
                              I nie wiedzialem, ze u was na Bialorusi w kolchozach specami od
                              paranoji sa chlewne "muzykanty".

• kingston34 Za komuny byliśmy warcholstwem 25.11.09, 00:58
              Wszyscy, którzy walczyli z systemem totalitarnym nazywani byli
              warchołami. Często w prasie PRL-owkiej pisano, że niewielka grupka
              warcholstwa chciała siłą i podstępem niszczyć dorobek klasy
              robotniczej i tym samym występowała przeciw socjalistycznej Polsce.
              Jakże podobne są teksty obrońców odwołanego i mu podobnych w tym
              M.D. Ten sam język , ta sama retoryka tyle tylko,że ponad 20 lat po
              upadku PRL-u.
              • Gość: utwierdzony Re: Za komuny byliśmy warcholstwem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.11.09, 02:20
                p. marku jestem pewny że pan to wszystko przeczytał.I teraz widzi
                pan jakim p.jest politycznym karłem.
            • Gość: bat_na_wrony to jest właśnie pis i pzpr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 04:56
              >"Biedni ludzi, ktoś podjął decyzję za Was i Wy mówicie mi o demokracji?"
              Jak rzeczywistość uwiera w główkę to winne są "wrogie ośrodki dywersji
              ideologicznej" hehehe ...
              Jesteś zwykłym bolszewickim propagandzistą, odmawiasz ludziom prawa do innego
              zdania niż twoje. Jeśli społeczeństwo was nie chce to MUSI być zmanipulowane, bo
              to przecież niemożliwe, że jesteście do doopy i reprezentujecie tylko samych
              siebie.
              Czy jest sens dyskutować z takimi ?
            • Gość: goscII Re: Rada Regencyjna? IP: *.centertel.pl 25.11.09, 12:08
              Biedny chłopcze z fanklubu,piszesz,że 40tysięcy ludzi dało się
              zmanipulować,nie 40, a prawie 42tysiące poszło na referendu. I z
              tych 42 tys, aż 39000 osób było przeciwko Wronie; to prawie 9000
              osób więcej,niż w wyborach samorządowych głosujących na niego.Wiem,