Gość: ziko IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 23:48 niech zacznie grac młodzież;;;;;;;;;;;;;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wierny kibic Zapłakany diament. IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 26.01.04, 16:15 Jeśli ktoś jeszcze uważa że Edyta Węcławek jest nieoszlifowanym diamentem to po ostatnim meczu chyba ostatecznie zmienił zdanie. KATASTROFA!!! Majkusiak i jego Węcławek do wymiany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Kibic Re: Zapłakany diament. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 16:51 za mocne slowa, kolego... za mocne... Ja nadal uważam, że Edyta ma ogromny potencjał. I zdania nie zmienie. Tylko, ze ona ma dopiero 18 lat i trzeba z nia pracowac. Z reszta, moze nie zauwazyles, ale ten mecz zawalil caly zespol. Przyjmujace nie byly dokladne, atakujace nie konczyly z dobrych pilek, a rozgrywajaca miala bardzo utrudnione zadanie. Siatkowka to niestety taki sport ze nie mozna zrzucic winy na jedna osobe. A swoja droga to ciekawe jak sie wypowiesz na temat postawy Oli Krol?? Bo wg mnie ona wypadla ZNACZNIE gorzej niz Edyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Re: Zapłakany diament. IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.czest.pl 26.01.04, 17:02 O Oli Król się nie będę wypowiadał. Z takim zasięgiem powinna kończyć każdą akcję a ona skacze pod piłkę jak jakaś juniorka i wali samoloty po ścianach hali... A po Edycie po prostu wszyscy spodziewali się znacznie więcej dlatego jej temat jest tak poruszany i drażliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny Kibic Re: Zapłakany diament. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 22:11 To moze niedobrze, ze spodziewales ze Edyta pociagnie caly zespol. Po pierwsze jest mloda(!!!!), po drugie nikt nie zdziala cudow, jak nie ma odbioru, a ten element szwankowal najbardziej. Po trzecie tez mi zal, ze Ilona odeszla, ale ona, pomimo ze byla liderka, to z pewnoscia nie grala tak w wieku Edyty. Dajmy szanse Edzie, a nie niepotrzebnie stresujmy dziewczyne. Za dwa lata bedzie niedozatrzymania!!! Odpowiedz Link Zgłoś