real.buffy 30.11.09, 10:34 Witam, był ktoś może w nowym mohito (dawny PORTER) - proszę o opinie, czy zmieniło się coś, jaki klimat, ceny. Pozdrawiam i dziękuje za opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real.buffy Re: mohito 30.11.09, 11:55 tak, ale na pewno zawitało tam o wiele więcej osób od ostatniego wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: mohito IP: *.146.64.97.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.12.09, 12:36 Ja byłam ze znajomymi w tym clubie pierwszy raz w zeszły piątek i zrobił na mnie dobre wrażenie. Miła obsługa, porządek, fajny klimat, odnowiona sala. Moje zdanie na temat Mohito jest jak najbardziej pozytywne. Za wstęp w piątek trzeba było zapłacić 5 zł, chyba,że byłeś studentem,wówczas pokazywałeś legitymacje i wejście było gratis. Szatnia 1 zł. Zapewne bądą również słowa krytyki od innych, jak to zawsze bywa. Najlepiej iść samemu i ocenić. Ja tak zrobiłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_ania Re: mohito 03.12.09, 00:24 Tak, zmieniło się. Przemalowali w damskiej toalecie granatowe ściany na różowe :p Bramka na dole - dziwnie, przynajmniej w czwartki studenckie się z tym spotkałam. I chyba nic więcej się nie zmieniło poza nazwą.. :) Ale spoko jest :p Odpowiedz Link Zgłoś