10.02.10, 14:13
Czy ktoś leczył się u p. Rospondek-Maziewskiej ? jeśli tak to czy
polecacie, ile bierze za wizytę a jeśli nie znacie to jakie są wasze
odczucia wobec innych ortodontów i jak wyglądają ceny.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: karmelowa Re: Ortodonta IP: *.chello.pl 10.02.10, 17:56
      nie leczyłam się u tego ortodonty w/w, ale leczę obecnie u dr. Myrdy. Bardzo go polecam, jest naprawdę profesjonalny, i nie zdziera z ludzi kasy, tak jak to np robił dr. Parchański !!!
      Owszem, swoją cenę ma, za aparat stały zapłaciłam 1500 zł za jeden rzecz jasna, ale są mega efekty, co po Panu Parchańskim tego powiedzieć nie można było ...
      Ile kosztowała pierwsza wizyta plus rentgen zębów [panorama] nie pamiętam, ale warto wybrać się tam na leczenie.
      Dr. Janusz Myrda, ul. Skrzyneckiego 3, telefoniczna rejestracja wizyt w poniedziałek 8-13, tel. 34 368 25 95.
      przyjmuje w srody i czwartki popołudniu oraz w soboty.
      • Gość: taaaaaaa Myrda zdzierca IP: *.strefa.com 11.02.10, 15:35
        Wypad z tymi reklamami !! Malo jeszcze kasy macie ? Darmowej reklamy szukacjie ? Olac Myrde ! Chcial wyciagnac kase ze niby aparat nie pomoze tylko trzeba zrobic operacje ustawienia zebow w niemczech. A o kosztach mowil ze w okolicy 30 35 tys hahaha smiech na sali . Platne operacje?! OD KIEDY ?
        • Gość: karmelowa do taaaaaaa IP: *.chello.pl 11.02.10, 19:13
          to nie reklama, ja go po prostu polecam, a Ty co się tak irytujesz :)

a może trzeba było zrobić taką operację?
          a co Ty się spodziewałes/as że to będzie za darmo? skoro się do niego chodzi, to wiadomo że nie na NFZ =]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka