olga11119 22.02.10, 21:17 Witam! Mam problem ze znalezieniem programów komputerowych dla dziecka z logopedii, nie mam pojęcia gdzie mogą być takie sklepy, gdzie ewentualnie można zamówić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: expertum credere p Re: Programy komputerowe dla dziecka z logopedii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 14:30 Witam, W przedszkolu na 1 maja (przy rondzie Mickiewicza w stronę torów kolejowych) była 10 lat temu pracownia logopedyczna do której sam osobiście dostarczałem sprzęt komputerowy. Polecałbym kontakt z ww. instytucją oświatową. p.s. W produkcji programów logopedycznych specjalizowała się swego czasu Politechnika Gdańska. Mam nadzieję że kontynuują - zawsze to coś bardziej pożytecznego niż otwieranie następnego miejsca pracy dla nawiedzonych feministek spod ciemnej gwiazdy gender (z ang. płeć) studies (badania). pozdr. a.j.s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Programy komputerowe dla dziecka z logopedii IP: 109.243.176.* 24.02.10, 21:13 Może jescze w tym temacie ktoś wie cos? Odpowiedz Link Zgłoś