Dodaj do ulubionych

Shell-Jagiellońska.

09.03.10, 14:32
Zdecydowałam się aby napisać coś co po raz drugi wkurzylo mnie do
granic!!Na tej stacji miły pan wczoraj raczył zadecydować,jakie
paliwo powinno zanlezc się w moim baku.Proszę o inne,a pan
zamaszyście podnosi paliwo V-Pover!Ja mu na to,że NIE TO
PROSZĘ.Kiedyś powiedziałam proszę do pełna 75 i wydawało mi się,że
jasno się wyraziłam,odwróciwszy wzrok na bok facet leje mi V-Pover!!
Ja,że nie to prosiłam.Jeśli jeszcze raz tak postąpią,nie zapłacę za
benzynę!Może ktoś z pracowników się wypowie,dlaczego tak postępują?
Czyżby na szkolonkach radzili jak wetknąć V-Povera!???
Zawsze "radzą"V-P,albo "polecam"Pani V-P!Noż czy ja nie mogę wybrać
tego typu którego uważam???!!!Brak słów!
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 14:45
      odpowiedz zawarta w poscie..pewnie kazdy pracownik ma jakis procent ze sprzedazy
      usilnei polecanego paliwa..szkoda ze zapłaciłeś gdy ci nalał tego co nie
      trzeba..twoj brak zapłaty byłby jak najbardziej uzasadniony
      • lerl-itz Re: Shell-Jagiellońska. 09.03.10, 14:53
        Jeśli jescze raz tak się stanie,że znajdzie się w moim baku to
        paliwo,którego nie chciałam,nie zapłacę!Raz wlał-zapłaciłam bo
        znając życie powie,że nie usłyszał,albo się wyprze.Jaki miałabym
        dowód mojej prośby?:(A wczoraj już by lał mi V-P,w ostatniej
        sekundzie zauważyłam.
        • Gość: kuba Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.toya.net.pl 09.03.10, 15:36
          może warto zmienić stacje... nie daleko masz BP, a troche dalej Orlen i 2x Statoil.
        • Gość: ja Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:36
          dowodem jest chociazby kamera...po drugie w takim wypadku powiedz ze chcesz
          rozmawiac z kierowniekim, on doskonale wie ze oni maja to wciskac..nie prosiłas
          o takie paliwo, zostałas nim uraczona, masz pełne prawo odmówic zapłaty..a
          jezeli cos im bedzie nie pasowac, to powiedz ze skierujesz sprawe na odpowiednie
          tory..chyba takich sytuacji to nie chca
      • Gość: kerofca Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 15:39
        Podejrzewam, że pompiarze są przygotowani na bak zapłaty. Cała
        stacja i poszczególne dystrubutory są monitorowanwe ale bez nagrania
        dźwięku. W przypadku odmowy zapłaty wykręcą ci aferę z udziałem
        policji. Rodzaj paliwa trzeba chyba mieć zapisany wyraźnie na kartce
        i podtykać im pod nos zanim udostępnisz wlew paliwa albo zamówienie
        w formie pisemnej.
        • Gość: ler-litz Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.10, 15:47
          Paliwko tam raczej mają dobre,tak mi się wydaje.Tylko dlatego tam
          tankuję.Facet,który wlewa myśli,że kobiecie można wlać wszystko:)bo
          to kobieta,ale nie blondynka.Szacunek dla blondynek.
          • Gość: Pablo__79 Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.net.stream.pl 09.03.10, 16:44
            Ku.....a a może trzeba wszystko nagrywać i już...

niezłe czasy...
            • Gość: xxx Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.chello.pl 09.03.10, 16:49
              dlatego ja zawsze dziekuje i leje sama benzyne do baku, wtedy mam
              taka jaka ja chce. a jak ie nie chce ....
              • Gość: ler-litz Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.xdsl.centertel.pl 09.03.10, 17:19
                Ja też leje często sama,ale myślałam że tak panowie chcą z
                grzecznosci nalać kobiecie.Teraz już wiem,że chcą lać,żeby wlać to
                co oni chcą,a nie o co ona!Kobiety uważajcie,bo chwila nieuwagi a w
                baku co innego.
            • Gość: kerofca Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 17:47
              Gość portalu: Pablo__79 napisał(a):
              > Ku.....a a może trzeba wszystko nagrywać i już...
              > niezłe czasy...

Jeden wicepremier stwierdził nawet w jedynym z wywiadów, że kto dziś
              nie jest nagrywany, ten się nie liczy.

Pieskie czasy dla Częstochowy nastały.
        • czajusssss Re: Shell-Jagiellońska. 10.03.10, 17:07
          Uważam, ze miałaś pełne prawo nieuiścić zapłaty za paliwo. BTW, Twoją sprawą napewno chętnie zająłby sie UOKiK
    • Gość: piko Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 11:37
      Heh, już jakieś 2 lata temu zdarzyło mi się na Shellu pod Obi to samo,
      patrzę, a gość leje VPower, zacząłem się z nim dochodzić, i skończyło
      się tak, że wlał resztę zwykłego a różnicę podliczoną na kalkulatorze
      przy kasie oddał mi z własnej kieszeni :P

Trzeba się dochodzić swojego.
      • Gość: ler-litz Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.10, 15:25
        Czyli mają tak powiedziane,że na upadłego lać V-P,nawet jeśli klient
        sobie tego nie życzy!!!ŻENADA!
        • Gość: xc Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.slowackiego.trustnet.pl 10.03.10, 17:45
          moze robia na premie boza 1200 butto to ciezko
          • Gość: edek Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.alfanet24.pl 10.03.10, 22:54
            Do tego dołożę wciskanie na stacjach redbuli , soczków ,ciasteczek i innych
            super ofert .
            • Gość: ler-litz Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.10, 18:34
              i szklaneczek i różnych gadżetów
              • Gość: Oko Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.net.stream.pl 11.03.10, 19:09
                Ode mnie dostałby ze łba i wypił osobiście paliwo ,którego nie chciałem.
                • Gość: Terl Re: Shell-Jagiellońska. IP: 212.87.241.* 11.03.10, 20:00
                  To najgorsza stacja jaką znałem, od lat ten sam syf, a paliwo pół na pół z wodą, polecam inne satcje, wszsytkie są lepsze
                  • Gość: kaja Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 21:57
                    Ludzie opanujcie się, jest tak że oni mają to od górnie narzucone że
                    muszą lać bo z tego mają premie(proste).Jak ktoś ma rodzine to za
                    1200 złoty jest trudo. Sami pomyślcie jakie teraz jest wszystko
                    drogie. Ja zawsze tam jeżdże,tankuje tylko V-Powera.Uważam że jest
                    tam bardzo miła i uczciwa obsługa, a paliwo mają najlepsze w całej
                    Częstochowie jeszcze nigdy nie miałam problemu z autem!
                    • Gość: Mechanik Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 10:19
                      Lejcie, lejcie tanie paliwo, a najlepie na stacji typu "krzak".To co
                      zaoszczędzicie zostawicie u mnie przy najbliższej okazji. A ja równo
                      kroję, bo stawiam już drugi dom. - Oczywiście że za Waszą kasę, i
                      dzieki Waszym "wężom w kieszeni". Wy nie chcecie czyscić
                      wtryskiwaczy w swoich silnikach dobrym paliwem, ja czyszczę Wasze
                      portfele - Tak Trzymać. Pozdrawiam
                      • Gość: ler-litzdomechanik Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:53
                        Nie podniecaj się tak,że ja też na pewno trafię do ciebie!:)Otóż
                        nie,ni etrafię.Leję V-P co trzecie tankowanie,niekoniecznie
                        każde.Samochód mam nowy i nie przeciwkuje,jeśli miałaby, coś
                        przeczyśscić to nie u ciebie a na ASO,bo tam tylko mam ochotę,aby
                        ktoś zajął się moim autkiem.Także ja u mechanika-samouka co sobie 2
                        chate stawia SIĘ NIE ZJAWIĘ!:)))))
                      • Gość: kuba Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 13:29
                        chyba 2 domek z kart sobie stawiasz pseudomechaniku... znam wielu mechaników i
                        żaden "nie dorobił" się tyle co ty... najpierw myśl potem pisz :)
                        • Gość: zuzek Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 22:29
                          "Pół na pół z wodą" - coż niektórzy chyba jeszcze wierzą w czasy komunizmu gdzie kontrolowanie jakości paliw było na etapie raczkującego niemowlaka. Na wszystkich stacjach nie tylko na stacjach Shell (o którą toczy się ta "przegadywanka") są prowadzone inspekcje handlowe i wiele innych, a paliwo dostarcza firma zewnętrzna - rozlewnia. (tak na marginesie: paliwo przed tym jak trafi na stacje paliw przechodzi szereg kontroli jakościowych) Więc jeśli posądzasz człowieku o mieszanie paliwa z wodą to chyba jeździsz rowerem a na stacjach paliwowych bywasz jedynie po art. spożywcze.

Nie wiem, czy jesteś świadomy ale Twoje IP jest widoczne na forum nawet jeśli usuniesz post, i bardzo łatwo można odnaleźc Twoje dane os. Pomówienia niestety są karalne, tak więc pilnuj się.

Tankuje na stacji Shell, Orlen i BP. Na tych stacjach nigdy nie mailem problemów z paliwem, a co do obsługi polecającej produkty i paliwo - na wszystkich stacjach tak jest, to jest ich "chleb" a tak jak już ktoś tu napisał za 1100zł niestety cieżko jest utrzymac rodzine. Więc zanim napiszecie głupoty zastanówcie się 2 razy.

Pozdrawiam i życze udanych tankowań.

• Gość: yh.. Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.multimo.pl 14.03.10, 10:12
                    na pół z wodą to chyba Twój mózg jest...
            • Gość: hehe Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.multimo.pl 14.03.10, 10:11
              wciskaja wszedzie.... " a frytki do tego " :p
    • Gość: PeGie Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.net.stream.pl 12.03.10, 11:33
      Trzeba lać na orlenach, tam tylko pytaja czy życzy sobie Pan/Pani
      lepsze paliwo, jesli pada odpowiedz nie to leja zwykle i bez
      dochodzenia sie.. przy kasie bez zbednego owijania. Pytanie: Plyn do
      spryskiwaczy? Nie.. I tyle, pada kwota, place i wychodze.. Na tych
      stacjach jeszcze nigdy nie musialem sie z nikim o nic dochodzic.. a
      na BP paliwo zazwyczaj drozsze niz na orlen..
      • Gość: abik Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.net.stream.pl 12.03.10, 12:49
        Mam pytanie czy ta stacja Schel jest firmowa czy ajencyjna ?
        • Gość: bobik Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.centertel.pl 12.03.10, 12:59
          Schell to armatura do toalet a stacja to Shell
    • Gość: vpower Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 01:23
      Jaka tam premię, tam jest tak, że muszą mieć jakiś ustalony procent sprzedanego droższego paliwa (v-power), a ci którzy tankują nie są wcale po to żeby komuś zrobić grzeczność, czy żeby się nie pobrudził, oni są specjalnie zatrudnieni do wciskania v-powera... Dodatkowo mogą jeszcze wcisnąć płyn do spryskiwaczy 2x droższy bo ma muszelkę i napoje energetyczne z muszelką...
      Wiem bo sam tak pracowałem i nigdy więcej! Krew mnie zalewała od wciskania ciemnoty.
      A o tych 1200zł to sobie można pomarzyć.
      Pozdrawiam wszystkich, którzy odczuwają różnicę po zatankowaniu v-powera (pomijając różnicę w masie portfela). Chociaż przy tak zmniejszonej masie można odczuć większe przyspieszenie samochodu..:-)
      • Gość: KK Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.rev.masterkom.pl 15.03.10, 18:21
        No bo jest różnica ... na V-Power przejedżam średnio 10-15% więcej
        km niż na takiej samej ilości zwykłej 95 ...
        • Gość: dudek Re: Shell-Jagiellońska. IP: 217.6.213.* 15.03.10, 18:26
          na V-Power przejedżam średnio 10-15% więcej

ale qrwa glupi jestes...
          • Gość: kk Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.rev.masterkom.pl 15.03.10, 19:15
            sam jesteś głupi .... licznik nie kłamie ... i to na tych samych
            rutynowych trasach ... na vpower zawsze więcej przejeżdzam
            A słyszałeś np. o czymś takim jak ekodriving - tutaj przejedziesz
            jeszcze więcej na jednym baku .... też sprawdzałem
            • Gość: Pablo_79 Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 16:10
              Gość portalu: kk napisał(a):

> sam jesteś głupi .... licznik nie kłamie ... i to na tych samych
              > rutynowych trasach ... na vpower zawsze więcej przejeżdzam
              > A słyszałeś np. o czymś takim jak ekodriving - tutaj przejedziesz
              > jeszcze więcej na jednym baku .... też sprawdzałem

hihi a jaka trasa???
              z domu do pracy (na shella) i z powrotem??? hehehe
    • Gość: olo Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.zana.trustnet.pl 13.03.10, 01:45
      tnij.org/fj1a
      • Gość: a Re: Shell-Jagiellońska. IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.10, 15:37
        ,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka