Dodaj do ulubionych

Mistrz parkowania....

20.03.10, 14:54
Będąc dzisiaj na zakupach w CH"Jagielończycy" ujrzałem taki o to obrazek.

img176.imageshack.us/img176/7222/10032001.jpg
Nie wiem jakim trzeba być bezmyślnym idiotą żeby tak zaparkować.Ludzie którzy przechodzą tym chodnikiem do przystanku musieli spacerować po błocie....
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: Mistrz parkowania.... IP: *.21.pl 20.03.10, 15:03
      Ależ nie ma się czemu dziwic toż to SCZ to ta sama kategoria
      kierowców co SKL!!!
      • czajusssss Re: Mistrz parkowania.... 20.03.10, 17:54
        Gość portalu: haha napisał(a):

> Ależ nie ma się czemu dziwic toż to SCZ to ta sama kategoria
        > kierowców co SKL!!!

Ty Buraku! To, że koleś ma tablice SCZ to nie oznacza, że każdy z powiatu takie manewry robi. Ty za to jesteś pewnie "Byznesmenem" z kamienicy z rakowa z kiblem na korytatzu. Masz prywatnego kierowce (czyt. Kierowce MPK) to takie wpadki Ci nie grożą
        • Gość: mieszczuch z Rakow Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 13:06
          a dezodorantu dziś użyłeś? bo widze ze strasznie się pocisz.
      • Gość: Warszawiak Re: Mistrz parkowania.... IP: 193.138.241.* 21.03.10, 00:34
        Wcale się nie dziwię wszak jakby to było auto z metropolii Częstochowy na
        blachach SC to byłby kilkunastoletni szmelcwagen golf lub opel , przecież
        biedotę z zasranych blokowisk na nic innego nie stać , gnieżdżą się po kilka
        osób w swoich m3 na 40m2 i mają się za wielkie paniska...
        • Gość: ja Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 12:02
          przeklinam cię szczurze
        • Gość: ja Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 13:08
          No i teraz debata przeradza się w konfrontację wsióry-mieszczuchy.
        • Gość: dowarszawiaka Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 08:38
          No masz ci,panisko sie znalazlo!:)Wyobraz sobie,ze czestochowaian
          stac na porzadne auto i porzadne mieszkanie,tudziez apartament!A co
          nieudaczniku nie dali zarobic w Cz.to pojechalo sie za chlebem i
          smaruje na budowie.I ot,zajrzy sie tu na forum aby ludzi porzadnych
          zgnoic,bo w tej pustej pale jescze uraz tkwi do tego miejsca.Żenada!
          • Gość: hehe Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 19:20
            Jak gdzieś ostatnio czytałem, codziennie do Warszawy dojeżdża do pracy 120 tys.
            ludzi. A ja mam do pracy 5 km :))))
      • Gość: B. Re: Mistrz parkowania.... IP: 195.205.171.* 05.05.10, 22:20
        Bo pewnie ci z SC to sami super są. Większość SKL i SCZ w mieście to
        Częstochowianie, to dalej jest jeden region, a miasto z jednej strony się
        rozrosło, a z drugiej jest bardzo małe (licząc od centrum). Wszyscy uciekli
        przed poprzednimi zasadami zarządzania - czas w urzędach, plany, zezwolenia itp.
        W gminach obok Częstochowy sprawy załatwia się w 15 minut, a w Częstochowie tyle
        zajmuje kolejka po numerek :) Spadek populacji miasta to skutek wyprowadzki do
        sąsiednich gmin, a nie gdzieś daleko. Dlaczego?
    • witkac_radeszin_sebienia Re: Mistrz parkowania.... 20.03.10, 15:04
      Bo łatwiej zrobić foto i wrzucić na forum zamiast zadzwonić gdzie trzeba.
      • poszukujacy25 Re: Mistrz parkowania.... 20.03.10, 15:09
        witkac_radeszin_sebienia napisał:

> Bo łatwiej zrobić foto i wrzucić na forum zamiast zadzwonić gdzie trzeba.

To jest teren centrum handlowego policja przyjedzie na prośbę zarządcy a zarządca policji nie chce bo to przecież klienci...
        • Gość: bo Re: Mistrz parkowania.... IP: *.bb.online.no 20.03.10, 15:52
          dobrze zrobiłeś, trzeba tępić takie chwasty. szkoda tylko, że numer mało widoczny
          • Gość: qwerty Re: Mistrz parkowania.... IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.10, 15:57
            Pod CH Promenada co weekend można spotkać takie kwiatki - samochody parkują na
            środku skrzyżowania i na chodnikach.
            • Gość: greg Re: Mistrz parkowania.... IP: 193.93.91.* 20.03.10, 16:34
              jest fajna strona swietekrowy.pl tam jest więcej takich idiotów
              • Gość: Dino Re: Mistrz parkowania.... IP: 62.233.181.* 20.03.10, 21:19
                i jest jeszcze taka: jakkutas.pl
            • Gość: ania Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 19:18
              pod CH Promenada od dluzszego czasu jest ruch jednokierunkowy. Moze
              jeden na 100 kierowcow widzi znaki drogowe, bo reszta jezdzi pod
              prad.
              • Gość: SCZ Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 22:56
                A pod CH Promenana zajeżdżaja głównie SC i jak jezdza pod prad to juz nie sa
                wiesniakami?
                Tylko SCZ i SKL sa wieśniakami.
                Tak do wiadomosci masa ludzi jedzdzaca na SCZ mieszka w Czestochowie.
      • wlas-ija Re: Mistrz parkowania.... 21.03.10, 15:02
        no i super, że jest z foto, podoba mi się, może ludzie trochę powstydzą się
        parkować, w takich miejscach, albo np. na ulicy - bo tylko do sklepu, i trzeba
        czekać, żeby takiego ominąć ..
    • Gość: xxc Re: Mistrz parkowania.... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.03.10, 20:21
      kolejny wiesniak z blachami SCZ ktory jezdzi po czewie jak po wiosce
      w ktorej mieszka
      • pablo_79 Re: Mistrz parkowania.... 20.03.10, 20:36
        hehhehe mistrzostwo świata!!!

• Gość: GoSC Tykwa IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.10, 21:05
        ty się zajmujesz roznymi problemami.Z Czewy ti ty nie jesteś bo byś
        napisał z dużej.Co tam sądzisz o Jasnej czereśniaku.Jak mi wybaczysz
        to nie muszę się spowiadać.
      • Gość: DD Re: Mistrz parkowania.... IP: *.rev.masterkom.pl 21.03.10, 13:02
        Wiesz kolo ........ wieśniak ....... ale takiej fury jak on to ty
        pewnie nie masz co? :)))
    • ekojaszczur Re: Mistrz parkowania.... 20.03.10, 21:13
      Naprawdę idiota, ale w czewie jest wiele takich ludzi, wystarczy
      zobaczyć jak parkują samochody pod blokami; jeden zamie 2 miejsca
      parkingowe
    • Gość: K2 gostek jest ze mstowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 22:49
      i prowadzi interes w jagielończykach, no ale przesadził zdrowo, a własnie a propo tematu parkowania koło jagielończyków to mogli by coś właściciele CHJ pomyśleć !!!
      • domislawa Re: gostek jest ze mstowa 20.03.10, 23:43
        no właśnie jest na "swoim" wieśniak to sobie parkuje jak chce :/ a policjanci
        czepiają się studentów, którzy na dąbrowskiego po stronie stadionu parkują i
        zastawiają pół metra dla przechodniów
        • Gość: K2 z tyłu polibudy jest parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 01:32
          oj na Dąbrowskiego to od zawsze problem z parkowaniem był ale dziwi mnie jedno bo zauważcie że z tyłu Politechniki jest megasnie wielki parking a władze uczelin nie wpuszczają tam studentów.
          Pamiętam gdy studiowałem na WIiOŚ to nie raz portiera się człowiek prosił żeby tamten wpuścił bo naprawdę igły nie szło wetknąć a tam cały plac pusty zajęty przez 5-10 samochodów
    • Gość: bez przesady.... Re: Mistrz parkowania.... IP: *.poczesna.netcominternet.pl 20.03.10, 23:56
      tamat tablic rejestracyjnych na tym forum jest ciągły,moi drodzy jak już ktoś napisał,wielu kierowców z tablicami SKL,SCZ nie ma nic wspólnego z zamieszkaniem w tamtych rejonach,wielu kierowców z tablicami SC też nie potrafi parkować ,poruszać się po drogach zgodnie z przepisami,wielu kierowców np.dłużej miało rejestrację SC a w związku ze zmianą adresu zamieszkania,zmiany adresu firmy musiało zmienić tablice ...czy takie osoby muszą być od razu wieśniakami lub inne miłe nazewnictwa?zastanówmy się nad sobą a potem osądzajmy resztę ,a jak czytam te wątki to mam wrażenie jakby tu wszyscy byli idealni.Pozdrawiam.ps.byłbym troszkę ostrożnym z nazywaniem rzeczy po imieniu gdybym na tym zdjęciu zobaczył swój samochód rzeczywiście nie ładnie zaparkowany....ale ten komentarz do fotki....cóż naruszenie mienia.
    • froniu00 Re: Mistrz parkowania.... 21.03.10, 00:02
      Kierowcy, ktorym tablice rejestracyjne zacznają się na SCZ i SKL
      mają przepisy ruchu drogowego głeboko... Cóz "człowiek ze wsi
      wyjdzie, ale wies z człowieka nigdy"!
      • poszukujacy25 Re: Mistrz parkowania.... 21.03.10, 00:12
        froniu00 napisał:
        > Kierowcy, ktorym tablice rejestracyjne zacznają się na SCZ i SKL
        > mają przepisy ruchu drogowego głeboko... Cóz "człowiek ze wsi
        > wyjdzie, ale wies z człowieka nigdy"!
        Co Wy się tak czepiacie tych tablic?Nie ważne co na tablicy ważne co w głowie tu
        jak widać niewiele...i tylko o zachowanie takiego "kierowcy" mi chodziło a nie o
        jego miejsce zamieszkania
        • Gość: warlock Re: Mistrz parkowania.... IP: 195.205.202.* 21.03.10, 01:07
          Fajne zdjecie... Do informacji paru osiedlowych kundli, mało kto wie ile
          kosztuje zostanie wiesniakiem , ile trzeba poswiecenia,kasiury i pracy, by wyjsc
          z klatki i uwolnic sie nareszcie od osiedlowych debili :-)) Tym,ktorym sie
          udalo ,gratuluje.
          • Gość: lisiniec do warlosk(warchlak) IP: *.21.pl 21.03.10, 09:23
            Warlosk do twojej ograniczonej wiedzy abys troszke bardziej
            poszerzył swój swiato pogląd. Nie kazdy w miesci mieszka w bloku/k.
            I nie kazdy wyprowadzajacy sie z bloku/k musi od razu na wioche sie
            przeprowadzac. I nie każdy mieszkający w miescie musial kiedykolwiek
            mieszkac w bloku/kamienicy.
            • Gość: warlock Re: do lisinca :) IP: 195.205.202.* 21.03.10, 12:26
              ale ty mundry jestes, a juz tak serio ... w ktorej klatce mieszkasz (?) :-))))
    • gara89 Re: Mistrz parkowania.... 21.03.10, 01:18
      hahah, nie od dziś wiadomo ze polscy kierowcy mają wyobraźnie i zmysł kierowcy który wyróżnia naszych spośród innych państw Europy czy świata:D ale na miejscu pieszych chodzących po błocie nie zostawiłbym tak tego...wiecie o czym myślę;P
    • Gość: SC - MOHERY [...] IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 03:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: assa Re: Mistrz parkowania.... IP: *.21.pl 21.03.10, 09:47
        do "SC-mochery". Musze cie zmartwic ale są dzielnice Czestochowy w
        ktorych jest odwrotnie jak opisujesz. Co do nagminniego łamanią
        przepisów dogowych to niestety jest tak ze wiekszosc kierowców
        ktorzy poruszają się po swoich małych miejscowosciach często wsiach
        nie potrafią się zachowac na miejskich drogach gdzie panuje duzy
        ruch. Na ten przykład podam tylko tyle: sobota godz. 09:30 jade z
        Grabówki ulicą Rocha pierwsze skrzyżowanie z sygnalizacja Rocha-
        Wręczycka facet na blachach EWE rusza tak powoli ze przez cały cykl
        przejezdzają 3/4 auta. Następne skrzyzowanie Rocha-Jadwigi ruszał
        tak samo następnie dojechał do ronda JPII- Wielunska przepuszczał
        wszystkich az inni kierowcy zaczeli trąbic.
        Niestety jest tak ze większosci (nie wszystkim) kierowcą z poza
        miasta brakuje doświadczenia na drodze co jest oczywiste. Gdybym
        mieszkał np. w Pajęcznie tez bym nie miał doswiadczenie bo
        najprawdopodobniej jeździł bym najwięcej po swojej miejscowosci.
        • Gość: SC - MOHERY Re: Mistrz parkowania.... IP: 81.219.93.* 21.03.10, 11:56
          A ja codziennie od jesieni mijam jednego buraka w czerwonym punto 2 - jeździ
          on cały dzien na halogenach a do tego od jesieni jeden ma spalony, drugi
          ignorant w ciemnej avensis SC od jesieni cały dzień na pozycyjnych, nie kuma ocb
          jak mu sie mignie - obaj jeżdżą przez białą do pracy do SKL-ów.
          Procz tego codziennie na mieście mam tzw "sytuacje" gdzie a to SC wymusi
          pierszeństwo a to zajedzie drogę a to jedzie lewym pasem 40km/h i ni jak nie da
          sie go objechać.
          Jak dla mnie to jesteście prostaki (w przeważającej większości).

• Gość: warlock Re: do assa :) IP: 195.205.202.* 21.03.10, 12:34
          czy to podzielenie jazni ,tak charakterystyczne dla slabo rozwinietych
          intelektualnie ciołków (?) :-)))
          • Gość: do WARCHLAKA Re: do assa :) IP: *.21.pl 21.03.10, 12:41
            Alez masz kompleksy ze musisz mieszkac na wsi WSIOKU hehe. Adios la
            mierda.
            • Gość: warlock Re: do assa :) IP: 195.205.202.* 21.03.10, 13:08
              ale ty masz szczescie ze ojciec z matka sprzedali byki i kupili bloki , dzieki
              temu jestes taki "elokwentny" Buhahahaha
              • Gość: hehe Re: do assa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 18:27
                ty za to jesteś przedsiębiorczy, wziąłeś kredyt na 50 lat, wybudowałeś dom, a na
                raty oszczędzasz podrzucając śmieci na blokowiska :)
                • Gość: warlock Re: Re kum kum IP: 195.205.202.* 21.03.10, 20:18
                  moze oszczedzam , moze podrzucam , moze nawet wziołem kredyt , to wszystko moze
                  ,bo moze sie łudzisz,ze to prawda :) ale na pewno jestem na swoim i palancie
                  jestem z dala od qrw,pijaków,złodzieji i pazożytów takich jak ty lub ten esex co
                  mu sie śni lisiniec :) Pozdrawiam :-)))
                  • destylarka Re: Re kum kum 21.03.10, 22:19
                    Czytam warlock twoje wpisy i musze stwierdzi, jestes tak bardzo
                    zazdrosny o wszystko co cię otacza ze aż smiac się chce i ten twój
                    niby sukces zyciowy, ktory nikogo nie obchdzi a chcesz oznajmic go
                    całemu światu. Wyprowadziłes się z M2 na poczet wsi na koncu swiata
                    i co gorsza nie dopuszczasz mysli ze ktos inny zupełnie ci nieznany
                    moze zyc na lepszym statusie od ciebie ale... Niestety masz nature
                    Jourdaina i nic ani nikt tego nie zmieni, przykre ale rzetelne.
                    • Gość: ja Re: Re kum kum IP: 83.238.29.* 23.03.10, 12:24
                      > Wyprowadziłes się z M2 na poczet wsi na koncu swiata
                      > i co gorsza nie dopuszczasz mysli ze ktos inny zupełnie ci nieznany
                      > moze zyc na lepszym statusie od ciebie

Tak, a znając życie to ożenił się z panną z dobrego domu, i teraz struga
                      arystokratę:) A wcześniej mieszkał w tekturowym pudle na starym Rakowie i pił
                      wodę z rzeki:)
                  • Gość: ja Re: Re kum kum IP: 83.238.29.* 23.03.10, 12:16
                    > moze oszczedzam , moze podrzucam , moze nawet wziołem kredyt , to wszystko moz
                    > e
                    > ,bo moze sie łudzisz,ze to prawda :) ale na pewno jestem na swoim i palancie
                    > jestem z dala od qrw,pijaków,złodzieji i pazożytów takich jak ty lub ten esex c
                    > o
                    > mu sie śni lisiniec :) Pozdrawiam :-)))

Niczym się nie łudzę, bo smotruch zawsze pozostanie smotruchem a warchlak
                    warlockiem;-) Co do qrw i pasożytów to wcale nie jesteś z dala od nich, bo
                    widzisz jedną codziennie jak przeglądasz się w lustrze :-) Do tego skoro
                    podrzucasz śmieci na blokowiska to jesteś też złodziejem. A "palant" z twych ust
                    to brzmi jak komplement, zwłaszcza że nawet pisać poprawnie nie umiesz... Sam
                    więc widzisz warchlak, że jak człowiek raz nabędzie pewne nawyki i zachowania,
                    to nawet przeprowadzka do ekskluzywnej dzielnicy tego nie zmieni :) Kto inny by
                    to nazwał "słomą w butach" itp., ale to pewnie już słyszałeś/czytałeś nie raz o
                    sobie, i już nie robi na Tobie większego wrażenia:))) Jednym słowem jesteś jedna
                    wielka masakra.
      • Gość: Pablo__79 Re: Mistrz parkowania.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.10, 12:33
        Gość portalu: SC - MOHERY napisał(a):

> KIEROWCY KTORYCH TABLICE ZACZYNAJĄ SIE NA
        > "SC"
        > JEZDZA ZA TO DOSKONALE, ]ZAJEZDZAJA DROGE,
        > ZIMA MAJA NIEODŚNIEŻONE ZASYPANE SAMOCHODY (TYLKO TE PUSTE ŁBY
        WIDAĆ PRZEZ MAŁY
        > OTWOR W SZYBIE)
        > A PO PRACY WRACAJĄ DO SWOICH CIASNYCH BLOKÓW I TŁĄCZĄ SIE TAM JAK
        KURY - PIECIO
        > OSOBOWA RODZINA NA 40m2
        > ŻRĄC ZAPLEŚNIAŁE KURCZAKI Z REALA ZA 5ZŁ KILO :D
        >
        > TO JEST DOPIERO PROSTACTWO I ZAKŁAMANIE
        >
        > ODPUSTOWE CWANIACZKI Z KRAINY MOHERU !!

Urodziłeś się burakiem i potem rozwinąłeś się w tym kierunku!!!!!
        o co Ci biega???? bo nie rozumiem.
        Wszyscy kierowcy są mistrzami świata - ale jak są sami na drodze!!!
    • jedwabnymajdanek Re: Mistrz parkowania.... 21.03.10, 09:27
      klucze do mieszkania w dlon i po calym boku
      nauczy sie nastepnym razem i rozjebac jeszcze lusterko
    • Gość: seba Re: Mistrz parkowania.... IP: 109.243.37.* 21.03.10, 09:28
      hehe, gdzie się da tam się parkuje :)
      ale ogólnie wielu kierowców ma duże kłopoty parkując auto przez co auta czasem na parkingach są poustawiane w cały świat i nie ma znaczenia jak rozpoczyna się ich rejestracja, bo przecież do przodu to się łatwo jeździ a jak trzeba wykonać jakiś manewr na parkingu to jest już z tym problem :)
      np. w LA policja bardzo ładnie podchodzi do takich bezmyślnie zaparkowanych samochodów (nawet do takich które na parkingu nie stoją w "swoich liniach") a mianowicie sadzą im bezlitośnie mandaty, dlatego tam mało które auto stoi krzywo zaparkowane czy w niedozwolonym miejscu
      pozdrawiam wszystkich kierowców i dzisiaj wyjątkowo sobie pojeżdżę rowerem :)
      • Gość: Pablo__79 Re: Mistrz parkowania.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.10, 12:40
        U nas też tak będzie niedługo - może policja wreszcie będzie miała
        z czego żyć!!!
        • Gość: grr Re: Mistrz parkowania.... IP: *.net.stream.pl 21.03.10, 12:53
          To się powinno znaleźć na swietych krowach.
          • Gość: ... Re: Mistrz parkowania.... IP: *.multimo.pl 21.03.10, 13:05
            Gość portalu: grr napisał(a):
            > To się powinno znaleźć na swietych krowach.

swietekrowy.pl/details.php?photo=7535
    • Gość: assa Re: Mistrz parkowania.... IP: *.21.pl 21.03.10, 13:00
      Problemów komunikacyjnych Częstochowy nie rozwiąże uprzejmość
      kierowców, SCZ/SKL
      chociaż ta oczywyście jest wskazana. Przyczyn niewydolności ruch
      jest kilka. Przede wszystkim nie buduje się nowych dróg, a remontuje
      już istniejące skutkiem czego tak naprawdę nie zwiększa się
      pojemność ruch zwłaszcza tego bezkolizyjnego (bez świateł, przejść
      dla pieszych itp, a samodhodów przybywa więc po tych samych drogach
      jeździ coraz więcej samochodów. Do tego w imię bezpeczeństwa ruch
      jest spowalniany przez światła, a do tego wydłuża sie czerwone
      światła dla okreslonych kierunków w celu zniechęcenia kierowców do
      korzystania z tych tras (taka filozofia inż. komunikacji)Pod
      płaszczykiem bezpieczeństwa rośnie ilość znaków i ograniczeń co
      tylko nabija kasę zajmującym sie organizacją ruchu. Ilość znaków,
      świateł, sięga absurdu. Za te pieniadze
      trzeba budować nowe drogi. Ale wybudować nową jest trudniej, bo
      bezsensowne przepisy prawa budowlanego, przetargowe,
      wywłaszczeniowe, powoduję, że procedury ciągną sie latami. łatwiej
      wydać pieniądze na remonty(tu nie potrzeba skomplikowanych procedur
      a pieniądze na cel drogowy wydane)ale w efekcie dalej nie przybywa
      nowych dróg. Coraz więcej ludzi mieszka na obżerzach. W godzinach
      rannych i popołudniowych przemieszczanie się samochodów przez
      centrum ( bo inaczej sie nie da) jest zwiazane z miejsem pracy. Do
      tej pory większość instytucji i urzędów oraz nowych biurowców(banków
      itp.)
      zlokalizowanych jest w centrum. Miasto nie wykupuje terenów pod
      miejsca parkingowe (naziemne , podziemne),a treny jeszcze wolne
      uzupełniane są zabudową czyli zwiększają zagęszczenie komunikacyjne.
      Najczęściej są to apartamentowce i zamieszkaja w nich ludzie z
      samochodami, często dwa na jedno mieszkanie. Nawet jeżeli posiadaja
      garaż podziemny, to i tak zageszcza ruch w tym obszarze. Reasumując -
      brak planowania przestrzennego, spójnej polityki rozwoju miasta,
      działania ograniczone rocznym budżetem, krótkowzroczne działania
      radnych zwiazane z kadencją, niewydolność urzędnicza, obsadzanie
      stanowiskami ludzi, którzy osiadgają szczyty niekompetencji, złe
      prawo. Wszystko to za trudne do zrealizowania - pozostaje nam SC być
      uprzejmymi(bo głupiemu się ustępuje) dla prostaczków z SCZ/SKL!
      • Gość: Santana Re: Mistrz parkowania.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.10, 13:42
        Zwróćcie uwagę na numery rejestracyjne na tej stronie
        swietekrowy.pl/details.php?photo=426&ranking=&city=Częstochowa&user=-1&action=-1
        wg mnie przeważają i to znacznie pojazdy z tablicami zaczynającymi
        się na SC.
        W ogóle wg mnie to całe kwalifikowanie wszystkich kierowców wg tablic
        rej. jest co najmniej dziecinadą.
        Chcecie widzieć jacy kierowcy mają w d...e przepisy, wystarczy tylko
        iść pod M1 albo do Galerii Jurajskiej i popatrzyć na pojazdy
        parkujące na miejscach dla osób niepełnosprawnych bez upoważnienia.
        Zapewniam was, że każdy znajdzie coś co może przypisać do siebie: SC,
        SCZ, SKL czy SMY.
        • Gość: Santana Re: Mistrz parkowania.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.10, 13:43
          Jeszcze raz wrzucam poprawiony link swietekrowy.pl/gallery.php?
          city=Częstochowa
          • Gość: bo Re: Mistrz parkowania.... IP: *.bb.online.no 21.03.10, 15:04
            w Częstochowie od kilku lat zapanowała moda parkowania tyłem na parkingach
            osiedlowych. Świętym krowom wydaje się, że to potrafią i zajmują jednym autem
            dwa stanowiska. Będą zdjęcia.
            • Gość: hmm Re: Mistrz parkowania.... IP: *.net.stream.pl 21.03.10, 16:00
              Moda ? Ja tak zawsze (prawie) parkuje :) I potrafie to zrobic nie zajmujac 2 miejsc.
              • Gość: ja2 Re: Mistrz parkowania.... IP: 193.138.241.* 21.03.10, 21:45
                a wy kórw..... scz i skl nie macie sklepów u siebie na wsi tylko do miasta się
                jeżdzi wypieprzać nowobogadzcy bod castoramą codziennie widzę takich pojeb.....
                mandaty po 2000 potem by płakali
                • Gość: eskael Re: Mistrz parkowania.... IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 21:57
                  Kupujemy u was zeby obroty sklepom utrzymać bo u was bieda i sklepy by wam
                  pozamykali, a wtedy byście musieli żreć suchy chleb moi drodzy bezrobotni
                  mieszkańcy ciasnych mieszkanek w peerelowskich blokach :)
                  • Gość: hula Re: Mistrz parkowania.... IP: *.net.stream.pl 21.03.10, 23:19
                    siedź na tym polu po starym i udawaj dalej ELITe :) a w piecu napaliłeś chociaż na ciepłą wodę ? :)))
                    • Gość: kierowca Re: Mistrz parkowania.... IP: *.alfanet24.pl 22.03.10, 10:11
                      I tak oto wątek dotyczący bezmyślnego parkowania zamienił się w jałową nic nie
                      wnoszącą dyskusje na temat SKL ,SCZ , SC . .
                      Osoby chcące zajmowac sie rejestracjami prosze o przejscie do odpowiedniego forum .

• Gość: edek Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 11:14
                        Odnośnie parkowania, dzisiaj troszeczkę może bezmyślnie postawiłem
                        samochód przed WSP na ul. waszyngtona.
                        Pobiegłem szybko do UM po odbiór prawa jazdy, nie było mnie
                        dosłownie 4-5 min wydrukowałem numerek i nie było nikogo przede mną,
                        więc max 5 min i co się okazuje, że SZANOWNI PANOWIE ZE STRAŻY
                        MIEJSKIEJ juz sobie wypisują druczek, że niby skarge mieli, ale w
                        piatek, sobote i niedziele skarg nie mają, jak cała lewa strona
                        ulicy jest zastawiona samochodami studentów, i jeszcze życzliwie mi
                        mówi że miał załóżyć blokadę, ok źle zrobiłem moja wina ale dlaczego
                        nie czepiają się samochodów parkujących od piątku do niedzieli, i
                        jak tu się nie wkurwiać na pedałów, rozumiem że porządek musi być
                        ale sa sytuację gdzie naprawdę je olewają a przyjda i się
                        przypierdola do uczciwego, uczynnego człowieka i gdzie tu
                        logika???????.
                        Za bandziorów z alejki się nie wezmą jak chleją pod sklepem, bo się
                        boją że wpierdal dostaną, ale wypisać mandat za 5 min postoju to
                        czemu nie SKURWIELE.
                    • Gość: gosc Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 11:19
                      ja w moim domku na wsi mam kolektory ktore grzeją mi wodę a ty patafianie masz
                      to co da ci miasto, bez tego byś zginął

aaa i mam cały sezon grzewczy 20-25'C ciepła w domu a ty marzniesz zanim miasto
                      ciepla nie pusci ;)
                      • Gość: sumsiod sumsiodo Re: Mistrz parkowania.... IP: *.limes.com.pl 22.03.10, 12:40
                        hopie cipło mos bo ci jus zem przeca pisoł co sumsiada twoja poli łopunomi to i ci podgzewo łokolice ni ? co dyś szambiurski zbiurnik łotwozył na dwozu dzisioj jesce to łód parówania ci hen do 20 łosim stupni dobije i sumsiady tyz bydom rade :-)
                        • Gość: lorelei Dziwne zachowanie ludzi z małych miejscowości IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 13:01
                          Odwieczy problem...SC,SCZ,SKL i odwieczny,że ja czyli oni
                          mieszkam,ją na wsi.Ludzie,więcej tolerancji i szacunku.Pochodzę i
                          mieszkam w Częstochowie,ale nigdy nie mierzyłam kogoś inną
                          miarką,tego z miasta i tego ze wsi.Ale jak tu czytam to widzę,że ci
                          ze wsi mają mega problem i kompleksy,że wlaśnie tam mieszkają!
                          Dlatego trzeba przywalić tym z Cz-wy że miszkają w Cz!O ironioo!
                          Należy się pocieszyć,że całe mistao mieszka w blokach PRL-owskich!
                          Cóż za stwierdzenie faktów!;)Otóż NIE!A choćby nawet,to wasz problem
                          prowincjusze???!Uspokoję was w Cz-wie jest masę ludzi zamożnych
                          mieszkających w apartamentowcach(niew iem czy wiecie co to
                          takiego:)),osiedlach willowych!I jakoś nie chcecie(tak wiem,z tej
                          zawiśći)przyjąć do wiadomości,że ktoś mieszka luxusowo.Niekoniecznia
                          mając tak jak u was oborę,stodołę 500 metrową,gdzie ogrzewacie jedną
                          tylko izbę!My tu w Cz-wie nie tylko posiadamy stare,ale również nowe
                          auta.I nie zamienilibyśmy się na te wasze gospodarstwa
                          agroturystyczne.A propos poruszania się po mieście:wy owszem musicie
                          szpanować,wyprzedzacie,walicie nogą na gaz,potrzeba czy nie,ale
                          trzeba,by nie napiszać "trza"!Paniska w miescie na chwil kilka,więc
                          trzeba się pokazać.Śmiech mnie nieraz ogarnia,jak sędziwy staruszek
                          ciśnie z blaszką SCZ,lub SKL aż drga cała "lymuzyna"Żenada!
                          • Gość: lorelei Re: Dziwne zachowanie ludzi z małych miejscowości IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 13:04
                            Aha i jeszcze jedno:moja praca wymaga tego,ażeby wstępnie spytać
                            skąd pan/pani jest.I wiecie co?Jakoś nie może wam przejść przez
                            gardło,że mieszkam pod Cz-wą,zawsze odpowiadacie z Cz-wy:))))No
                            dziwne,czyżbyście wstydzili się tego,co tu tak zażarcie bronicie?
                            Dopiero jak jest konieczność spisana danych z dowodu to
                            np.Konopiska!:)))Śmiech na sali.Nie można tak od razu?:)
                            Widzę,że muszę zmiienić o was zdanie,na waszą prośbę.
                        • Gość: łucki Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 13:17
                          o w morde ale wieśniaki z tych medalikarzy ;)
                          • Gość: dołucki Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 13:21
                            I kolejny zdesperowany wieśniak,który już spać z tego tytułu nie
                            może.Ale po co tu włazi?:);)czyżby to forum go ciekawiło?
                            I zawsze będzi widnialo nad nim widmo:wieśniaka.;)
    • Gość: abc Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 13:33
      Proszę,jak już mamy być tacy dociekliwi.Parking Auchan.:)
      DSC00113.JPG
      • Gość: abc Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 13:58
        images46.fotosik.pl/274/e5488b3624d075e6med.jpg
        Proszę,jak mamy być tacy dokładni:)
    • Gość: a Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 14:13
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e5488b3624d075e6.html
      o udało się,tak dla równowagi;)
      • Gość: zacny Re: Mistrz parkowania.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 15:28
        Teee medaliku a ten po lewej parkujacy na miejscu dla inwalidów z rejestracją SC
        to dlaczego nie zmieścił ci sie w obiektywie???
        • Gość: a do zacny Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 15:45
          Teee zacny,widzę że jesteś wróżbitą i wiesz że to SC i nie inwalida:)
          Słowem zdolność urojona:)))
          • Gość: kierowca Re: Mistrz parkowania.... IP: *.alfanet24.pl 22.03.10, 16:08
            Moze Policja zrobi uzytek z tych zdjęć ?
    • poszukujacy25 Re: Mistrz parkowania.... 22.03.10, 18:15
      Dla równowagi...

img404.imageshack.us/img404/4075/10032201.jpg
      img265.imageshack.us/img265/8215/100322034.jpg
      • Gość: zetZ Re: Mistrz parkowania.... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 19:10
        No wreszcie ktos pokazuje jacy to super kierowcy mieszkają w tych zaszczurzałych
        kamienicach ;)
        • Gość: artur Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.10, 19:20
          Kolejny wieśniak leczący swoje ego na forum Cz-wy,posiadający
          wychodek na podwórku i ciągnik ursus c330:)
          • Gość: pracownik miesiąca Re: Mistrz parkowania.... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.10, 23:26
            Gość portalu: artur napisał(a):

> Kolejny wieśniak leczący swoje ego na forum Cz-wy,posiadający
            > wychodek na podwórku i ciągnik ursus c330:)

Kolejny pasożyt na garnuszku mamusi leczący swoje kompleksy ubliżając pracowitym
            ludziom.

Pamietaj, ze to na wsi produkuje się wszystkie te kurczaki, które później po
            trzecim odswieżeniu ludwikiem wpier***alacie z mamusią w niedzielę na obiad.
            Mielone z poniedziałku też wyprodukowano na wsi podobnie jak skórę na buty, w
            których uczęszczasz do "dąkiszota" wyposażony w 30zł, które daje ci mama na łikend.

To takie śmieszne ciemnogrodzianinie?
        • poszukujacy25 Re: Mistrz parkowania.... 22.03.10, 19:33
          Gość portalu: zetZ napisał(a):

> No wreszcie ktos pokazuje jacy to super kierowcy mieszkają w tych zaszczurzałych
          > kamienicach ;)

Do pewnych osób chyba nic nie dotrze...nie ważne jaka rejestracja i miejsce
          zamieszkania.Na foto w pierwszym poście był samochód na blachach scz na tych sc
          i powiedz mi co to zmienia?Jak kierowca ma siano w głowie to mu nic nie
          pomoże.Trzeba tępić takie zachowanie niezależnie od pochodzenia kierowcy....Czym
          jeździsz i gdzie mieszkasz nie ma wpływu na to że jak parkujesz i jeździsz jak
          idiota to nim jesteś i żadne argumenty nie pomogą
      • Gość: wlasija Re: Mistrz parkowania.... IP: *.alfanet24.pl 30.03.10, 23:02
        heheheh dobre, dobre
    • j53-0 Re: Mistrz parkowania.... 22.03.10, 19:33
      To dziwne,że sprawą zajmują się użytkownicy ulic i chodników.Szkoda,że nie
      reagują odpowiedzialni za sprawę.Mamy szereg służb które udają,że nie ma
      problemu.Staż miejska miałaby niezłe kokosy z mandatów za złe
      parkowanie.Wystarczy pospacerować po mieście.Na ulicy Łódzkiej przy krzyżówce z
      Jana Pawła samochody zajmują cały chodnik.Pieszy jest tam intruzem.Musi
      przemykać po jezdni bez względu na warunki atmosferyczne.Pewnie wszyscy czekają
      na pierwszą ofiarę śmiertelną.Oto Polska właśnie.TU NIE MA ŻADNEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI.
    • Gość: marco Re: Mistrz parkowania.... IP: *.centertel.pl 22.03.10, 22:15
      Dać "go" zdjęcie na [url=http://swietekrowy.pl/index.php]Tekst linka[/url]
      • Gość: aaa Re: Mistrz parkowania.... IP: 94.254.250.* 23.03.10, 20:10
        Co do zdjecia ---> trzeba bylo przejsc na przystanek po dachu :) Oduczyl by sie
        idiota parkowac w takich miejscach a co do tablic to czy to jest sc scz skl czy
        sxx to i tak wszysscy jestescie po jednych pieniadzach :D co widac w tym
        wlasnie temacie
        • Gość: m-rzprzyspieszania Re: Mistrz parkowania.... IP: *.xdsl.centertel.pl 28.03.10, 19:58
          Dziś JEDEN CYMBAŁ O NR SCZ 25HN TAK TAK SCZ:) STARYM JAK ŚWIAT
          DZIADZIEM sprawdzał dziadunia możliwości!naturalnie tam gdzie nie
          można bylao wyprzedzać dziadunio jechał 25km/h a potem musiał
          przyspieszyć (mentalność escezetów)aż dziadzio (55letnia bmka)
          uleglabt rozsypce:).Naturalnie skręcał zaraz,bo na dłuższym km nie
          miałby szans. Olsztyn zapisiada takie bezmózgowce!Brak słów!
    • Gość: kobieta za kółkiem Re: Mistrz parkowania.... IP: 212.87.244.* 01.04.10, 23:28
      to musiał być mężczyzna, tylko oni potrafią tak wspaniale oceniać odległości,
      ale jeszcze lepiej im to idzie jak leją gdzie popadnie...
    • Gość: ... Re: Mistrz parkowania.... IP: *.multimo.pl 05.05.10, 12:38
      Kolejny w tym samym miejscu....

img202.imageshack.us/img202/6753/10050500.jpg
      • Gość: driver Re: Mistrz parkowania.... IP: *.dip.t-dialin.net 05.05.10, 22:37
        Ludzie litosci. To ze sa idioci i buraki,ktorzy nie potrafia
        poprawnie parkowac,gdyz brak im minimalnej ilosci inteligencji i
        kultury osobistej,to nie znaczy,ze wklejac do sieci fotki z
        widocznymi rejestracjami. A co z ochrona danych osobowych? Kazdy z
        posiadaczy,wlascicieli pojazdow moglby was sadzic.
        • bryczkarz1 Re: Mistrz parkowania.... 05.05.10, 23:40
          > A co z ochrona danych osobowych? Kazdy z
          > posiadaczy,wlascicieli pojazdow moglby was sadzic.

W jaki sposób mam kogoś zidentyfikować po numerze rej. pojazdu?
        • Gość: .... Re: Mistrz parkowania.... IP: *.multimo.pl 06.05.10, 00:40
          Gość portalu: driver napisał(a):

> Ludzie litosci. To ze sa idioci i buraki,ktorzy nie potrafia
          > poprawnie parkowac,gdyz brak im minimalnej ilosci inteligencji i
          > kultury osobistej,to nie znaczy,ze wklejac do sieci fotki z
          > widocznymi rejestracjami. A co z ochrona danych osobowych? Kazdy z
          > posiadaczy,wlascicieli pojazdow moglby was sadzic.

Gdzie Ty widzisz czytelny nr rejestracji?A co my drzewka żeby nas sadzić?Np
          policji wystarczą zdjęcia czy filmy z wyczynami takich "kierowców" żeby ukarać
          ich mandatem.
          • Gość: driver Re: Mistrz parkowania.... IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.10, 01:35
            Gość portalu: .... napisał(a):
            > Gdzie Ty widzisz czytelny nr rejestracji?

A ty co niewidomy.Ja dostrzeglem.

>A co my drzewka żeby nas sadzić?

Sorry,za brak polskiej czcionki w klawiaturze.

>Np
            > policji wystarczą zdjęcia czy filmy z wyczynami takich "kierowców"
            żeby ukarać
            > ich mandatem.

No tak,ale to policja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka