Dodaj do ulubionych

Okup za samochód

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 20:01
Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek wiadomości na temat kradzionych w alejach
samochodów dla okupu proszę dać znać. Każda informacja jest cenna. Dzisiaj
został skradziony srebrny Citroen C5 kombi z PSEM w kufrze. Proszę o pomoc w
odnalezieniu psa. Pies rasy Airdale Terrier. Kudłaty, brązowo czarny.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwohank PIES w samochodzie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 20:50
      Zaginął pies. Został skradziony razem z samochodem citroen C5. Zdjęcie i
      informacje dostępne na stronie iwohank.webpark.pl/morris.html Za
      odnalezienie psa NAGRODA pieniężna. Prosze o info na iwohank@interia.pl
      • Gość: konrad Re: PIES w samochodzie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 22:46
        Samochod zostal juz pociety na czesci a pieska raczej napewno wyrzucili przy
        pierwszej mozliwej sposobnosci.
        • Gość: Kaja Re: PIES w samochodzie IP: *.core.lanet.net.pl 23.02.04, 23:02
          Konrad, jako psycholog sie zatrudnij, albo zostan zawodowym pocieszycielem...
      • iwonnkaa Re: PIES w samochodzie 24.02.04, 12:18
        Jezu, pies w bagażniku!!!!!!!!!!Dlaczego???????????????Boże ,to jest CHORE!!!!!

Teraz czas na Ciebie iwohank, do bagażnika i niech CIĘ UKRADNĄ!!!!!!!!
        Ludzka głupota nie ma granic!!!!!!!!!!!!
        • Gość: anka Re: PIES w samochodzie IP: *.n4u.krakow.pl 24.02.04, 12:43
          no ja zrozumialam to inaczej. jest napisane ze byl to samochod kombi i w takich
          autach bagazniki roznia sie od tych w samochodach typu sedan. troche wiecej
          wyobrazni!! czesto ludzie jak maja duze psy to je woza na kufrze, rozgladnij
          sie albo sprobuj duzego psa wsadzic do srodka auta - awykonalne, dlatego pieski
          czesto wozi sie w bagazniku.
          • mocarabia Re: PIES w samochodzie 24.02.04, 12:51
            Ty zrozumiałaś że citroen c5 kombi ma potężny bagażnik, bo to w ogóle bardzo
            wielkie auto
            Nie dziw sie jednak, że to nie dociera do iwonki
            Jak obserwuję forum, to dochodzę do wniosku że ono nigdy nie gościło tak
            bezkrytycznej, radosnej kretynki, jak iwonka
            Wśród panów dorównuje jej tylko Filip, choć i on jest ciut z tyłu - tuż przed
            nim jest iwonka
            to tyle
            ps. i cieszę się, że wreszcie znalazłam czas, by napisac kilka słów o tej
            idiotce
            • Gość: iwohank Re: PIES w samochodzie IP: *.n4u.krakow.pl 24.02.04, 13:05
              tez się cieszę, że znalazłaś czas żeby napisac te pare słów...
            • iwonnkaa Re: PIES w samochodzie 24.02.04, 15:28
              Szanowna krynico wiedzy, nigdy nikogo nie obrażam , nie jest to moim
              celem .Jeśli piszę na tym Wysokich lotów forum to tylko dlatego że opiekuję się
              bezpańskimi zwierzętami i walczę o ich i nasze dobro .Radosna nigdy nie byłam
              ponieważ przygnębia mnie widok zamarzniętych i wygłodzonych zwierząt, na które
              nasz Sz P Prezydent szczędzi grosza zabierając nawet to co już kiedyś było .W
              naszym interesie jest nie mnożyć biedy, i ja radosna kretynka to rozumiem.Jeśli
              dla Ciebie jestem idiotką to niestety nic nie poradzę .przyjdzie mi się z tym
              pogodzić , tylko sposób wypowiedzi dobitnie wskazuje na poziom .........no cóż
              nie zrównam się z Tobą. Cieszę się również że wybitnie mi dokopałaś, i właśnie
              z takich intelektualistów wywodzą się moi przeciwnicy tylko nurtuje mnie jedno
              czym u Ciebie zasłużyłam na te pokłady pochwał.Czytając bardzo mądrze
              sformułowany temat , i nie zagłębiając się w treść wątku można wysnuć takie
              wnioski jak ja .No ale ja biedna durna kretynka nawet nie wiem co to właściwie
              samochód , cały mój świat to śmierdząca piwnica i grommada kotów. Przykre tylko
              jest to że ludzie tak inteligentni jak Ty o Wielka mocarabia nie rozumieją
              mojego przesłania ...za głupie jest??????No cóż jaki Pan taki ....sposób
              dyskusji.
        • Gość: iwohank Re: PIES w samochodzie IP: *.n4u.krakow.pl 24.02.04, 13:00
          No własnie. Ludzka głupota nie zna granic. Jak sie nie orientujesz to po co sie
          odzywasz? Wiesz jak wygląda samochód kombi? Duży samochód kombi? A wiesz jaki
          ma bagażnik? Bez komentarza. Jak ktoś jest durny to durny zostanie. Tylko
          niech sie nie udziela!!!!
          • iwonnkaa Re: PIES w samochodzie 24.02.04, 15:08
            Bardzo, bardzo przepraszam że śmiałam swój durny pysk wsadzić na tak
            intelektualnie i ze swadą prowadzony smutny wątek.Smutny bo jak można zostawiać
            zimą psa w samochodzie, po co go brać jeśli jest balastem.A po drugie sam(a)
            napisałeś(łaś) ż e najpierw skradziono Ci kluczyki.Tego to już mój biedny durny
            łeb całkowicie nie rozumie.A duże to ja znam wozy drabiniaste i czasami kombajn
            jak szwagier Heniek przez pomyłkę do mojej lepianki zajedzie. Jeśli ja
            zaśmiecam ten padół intelektu swoimi postami o pomoc dla zwierząt,i to jest
            według szanownego grona temat nic nie wartej dyskusji to po co tak apelujesz o
            pomoc w sprawie pieska, może to nie miłość do czworonoga tylko czysta komercja
            bo pies cenny?Tak intelektualisto wypisałeś temat że każdy kto czyta jest
            zdziwiony i być może zbulwersowany jak ja . No, ale gdzie mi do Was wulkanów
            inteligencji . Biedna jestem , taka durna ,.....................

0
            • Gość: iwohank Re: PIES w samochodzie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 16:54
              Masz rację. Jesteś durna. Bardzo durna. Ale to nie Twoja wina.
              • Gość: iwona Re: PIES w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:45
                Moja wina ,oj moja A tobie życzę by ten biedny psiak się znalazł ,zanim
                przymarznie do chodnika.I nic mnie nie obchodzi jakim samochodem jeżdzisz
                (łeś) .A Twoja elokwencja nie ma równych, gratulacje.I tylko psiaka żal........
                • Gość: _Sober Re: PIES w samochodzie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.04, 18:32
                  Ech iwonko, krynico mądrości i gejzerze prawd moralnych, jak słucham podobnych
                  tobie, to naprawdę zastanawiam się jakim cudem Polacy w narodowym teście
                  inteligencji przekroczyli setkę. Nie dociera do ciebie, że gość ma poważny
                  problem i potrzebuje pomocy? Natomiast ty ochoczo ładujesz się ze swoimi radami
                  poziomem merytorycznym dorównującymi wypowiedziom niezbyt rozgarniętego
                  pięciolatka. Nie wiem czy "Domowe Przedszkole" ma swoje własne forum, ale
                  myślę, że tam mogłabyś się naprawdę w pełni zrealizować. Napisz np., że Krzyś
                  maltretował Kubusia Puchatka, dzieci na pewno to zrozumieją
                  • Gość: iwona Re: PIES w samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 18:47
                    Dociera, dociera.Myślisz że ja na innym świecie żyję i Ty również mnie
                    obrażasz .A co ja Ci złego zrobiłam, ? Tylko nie doczytałam treści wątku no i
                    rzeczywiście Gad ze mnie Gratulacje
    • Gość: Marteez Do Iwonki ! IP: 213.199.204.* 25.02.04, 01:19
      Iwonko droga Ty lepiej sobie wejdz na strone www.citroen.com.pl i looknij
      skarbie jak wygladaja kombiaczki :)Oj no tak te biedne zwierzaki w zime w
      samochodzie - o czym Ty tu wogole piszesz ?? Jest problem zginal pies i fura
      calkiem niezla a Ty tutaj wciskasz jakies durne kity - wez lepiej idz i
      naprawiaj swiat zaczynajac od tych twoich zwierzat !
    • Gość: iwohank Re: Okup za samochód IP: *.n4u.krakow.pl 26.02.04, 14:27
      Prawdopodobnie widziano psa na osiedlu Tysiąclecie. Tych, który mieszkaja w tej
      okolicy proszę o zwrócenie uwagi na bezdomnego psa, bez obroży odpowiedającego
      rysopisowi ze strony www.iwohank.webpark.pl/morris.html i poinformowanie na
      iwohank@interia.pl
    • Gość: gosiaczek Re: Okup za samochód IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 09:21
      Szkoda pieska...
    • Gość: jago Re: Okup za samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 11:09
      Czytam, że w Alejach pojawili się złodzieje aut. Niech szybko policja wyśle
      najdurniejszych mundurowych w swoich najwolnijeszych samochodach, może jakiś
      złodziej zrobi dobry uczynek i sprzątnie wskazany towar.
      Ludzie gdzie my zyjemy w centrum miasta. Oczywiście rzewcznik będzie się
      tłumaczył, że jest to sparwa piorytetowa i zrobią wszystko gówno
    • Gość: iwohank Znalazł się pies!!!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 19:34
      Z wielka przyjemnością informuję, że odnalazł sie skradziony pies. Był
      w.......Żarkach.
      pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka