Gość: meg IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 16:42 jaką kosmetyczkę w Częstochowie możecie polecić? a jaką zdecydowanie nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Re: dobra kosmetyczka? IP: 213.199.204.* 25.02.04, 17:26 Nie polecam gabinetu na Waszyngtona. Przy oczyszczaniu cery kosmetyczka starała się aż za bardzo, kłuła buzię igłą, a wiem (od profesjonalnej już kosmetyczki, że tak sie robić nie powinno. Ceny są co prawda umierkowane, ale np. gdzie indziej w tej cenie miałabym jeszcze masaż twarzy, dzięki któremu lepiej krąży limfa i lepiej się oczyszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: dobra kosmetyczka? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 22:24 W dawnej praktycznej pani. W blaszaku na 1 pietrze ul. PCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dobra kosmetyczka? IP: 80.48.252.* 26.02.04, 12:12 Jesli masz problemy dermatologiczne to polecam kosmetyczke w podwórku na Dabrowskiego ( za Gade Mater ) pani Olga Piatkowska. Jest rewelacyjna jesli chodzi o kometyke lecznica np. zamykanie popekanych naczynek krwionosnych, usuwanie kurzajek itp.Polecaja ja najlepsi dermatolodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydki Re: dobra kosmetyczka? IP: 212.160.234.* 27.02.04, 12:43 w sece na ostatnim pietrze przy barze ma swój gabinet pani Lidia, bardzo miła i kompetentna kosmetyczka, po wizycie u niej żona zaczęła na mnie inaczej patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś