Dodaj do ulubionych

Parkitka polna

20.05.10, 09:38
Widać niestety, że Pani Redaktor Joanna na siłę szuka dziury w całym. Większe
Pani wyszły odstępy między autobusami w jednym "stadzie", niż odstęp między
"stadami". Wg. tego co Pani podała rano autobusy jadą w odstępach 4, 5, 7, 8,
3, 9, 2, 7 min. Przecież to jedno wielkie "stado".
Ponadto raczej priorytetem powinna być regularna częstotliwość na końcowych
odcinkach tras, gdzie dociera mniej autobusów. Ciężko to pogodzić z regularną
częstotliwością na opisanym przystanku gdzie spotykają się różne linie.
Obserwuj wątek
    • supermacio Parkitka polna 20.05.10, 10:31
      Odnośnie westerplatte. Jej plany powstały jeśli mnie pamięć nie myli pod koniec lat 70, czyli przed budową osiedla domków koło kościoła i duuużo przed pomysłem słonecznego. Dziwaczne były protesty ludzi z Kołakowskiego że chałas, że ruch itp itd. Jeśli zgodnie z ponad 30 letnimi planami wydłużą ją, to będą znowu jaja na słonecznym.
      • Gość: The_Guest Re: Parkitka polna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 11:15
        Hehe, dokladnie ten sam motyw na Polnocy. Ulica za domkami w planach od ponad 30
        lat ale dzisiaj sie pluja, ze ona tam bedzie. Wierzyc mi sie nei chce, ze jak
        sie wprowadzali to nie patrzyli w plany :D

Pzdr.
        • Gość: supermacio Re: Parkitka polna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 13:55
          oj patrzyli kochany, oj patrzyli i widzieli. Mówili - jakoś to będzie, może się coś da załatwić, przecież jak się skrzykniemy... Rzetelne władze miasta powinny powiedzieć - słuchajcie g%$o nas obchodzi, kij wam w oko - plany są starsze od niektórych z was i chwiej z wami. Miasto musi się rozwijać, a wy se swoją prywatę na białoruś weźcie :)
          • anka-323 Re: Parkitka polna 20.05.10, 15:18
            A dlaczego maja miec ulice wyasfaltowane na słonecznym czy np. na wierzchowisku?
            Stardom czy lisiniec do dzisiaj w wielu miejscach nie ma drog przyzwoitych. Moze
            by tak w/g hierarchii powstawania osiedli, a nie kto tam mieszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka