piotr-czwa Re: Meble kuchenne na wymiar 03.08.11, 15:15 Witam. Polecam Irka (tel. 790 75 25 85) który rok temu wykonywał u mnie wyposażenie mieszkania: kuchnia, szafy, garderoby. Mebelki przemyślane i dopracowane w szczegółach, z jakością też OK bo po roku użytkowania żadnych problemów. Naprawdę solidny i uczciwy gościu więc warto w niego "zainwestować". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buźka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.205.50.247.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.11, 08:09 Ja też go polecam. Temat mebli kuchennych przerobiłam z czterema gośćmi typu "pomiar i montaż gratis". Dopiero ten pan potraktował projekt indywidualnie. Doradził tyle fajnych rozwiązań "trudnych" miejsc że szok. Warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: PONOmebel ze Zdrowej to oszuści IP: 31.42.6.* 29.09.11, 20:43 kolego nie pytaj bo i tak się nie dowiesz (albo coś wymyślą albo nie odpiszą)ja sam chcę zamówić meble i od kilku dni szukam w necie ale ta strona to totalny absurd .większość wpisów to antyreklama , goście tacy jak :max , iza , i jeszcze kilku to zamówili kuchnie w trzech firmach w jednym czasie , widać mają bardzo duże domy albo to firmy konkurencyjne z okolic i chcą udupić konkurencję. ja jednak popytam wśród znajomych bo niektórzy meblowali mieszkania i myślę że u nich dowiem się czegoś bardziej sensownego , taka reklama jest bardziej wiarygodna .pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDZICHU Re: PONOmebel ze Zdrowej to oszuści IP: 31.42.2.* 24.05.12, 21:52 polecam PONOMEBEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYCHU Re: PONOmebel ze Zdrowej to oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 07:57 a skąd żeś ZDZICHU jest podaj nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molii Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.12, 21:50 POLECAM FIRMĘ ŁUKASIEWICZ MEBLE W MOJEJ RODZINIE TO JUŻ TYLKO U NICH ZAMAWIAMY MEBLE I KAŻDA KUCHNIA SZAFA INNA PAN PRZYJEŻDŻA MA MNÓSTWO PRÓBEK SWOJE PORTFOLIO DORADZA NA CZYM MOŻNA ZAOSZCZĘDZIĆ A NA CZYM LEPIEJ NIE OSZCZĘDZAĆ CENY PRZYSTĘPNE MAJĄ STRONĘ Z GALERIĄ lukasiewiczmeble.firmy.net/ TEL 691051028 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOWITA Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.204.18.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.12, 22:07 lukasiewiczmeble.firmy.net/ TO FIRMA, KTOREJ Z CALA SWIADOMOSCIA powierze nastepna kuchnie , lub moich dzieci to FIRMA GODNA POLECENIA TYLKO TAKIE FIRMY POWINNY ISTNIEC NA RYNKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 08:43 piękne słowa szkoda tylko że sam sobie robisz reklamę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 13:26 ja stanowczo odradzam firmę łukasiewicz .Zamówiłam meble do przedpokoju, nie dosć że długi czas oczekiwania to jeszcze nie potrafią zrobić w terminie . tydzień temu minał termin a szafy dalej nie ma .Na dodatek dodzwonienie się do Pana graniczy z cudem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do joasi Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.ip.netia.com.pl 12.04.13, 23:37 ty Joasiu jestes idiotką i to jest powód zeby obrobić dupe Długosiewiczowi !!!!!! czy ty zdajesz sobie sprawe ze robisz krzywde nie długosiewiczowi tylko ludziom któzy pracują u niego życze ci tego wszystkiego najgorszego co cie moze spotkac w zyciu !!!!i wierze ci sie sprawdzi Joasiu !!!nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2kasiaxx Re: Meble kuchenne na wymiar 01.02.12, 11:52 Ja moge polecic pana ktorego znalazłam na rynku . zrobił mi meble w dobrej cenie ,wykonanie super ,zrobił mi kilka projektow na komputerze . Polecam naprwde ,teraz robi mi szafe a wczoraj zamontował meble mojej tesciowej . Duzy wybór kolorów i naprawde duza fajnych rozwiazań. podaje kilka cen i szczegółowo powie na czym polega róznica . Chcecie to uwiezcie ,chcecie to nie . ja naprwde juz zadnych mebli nie kupie w sklepie . (papierowe z bleka ) bede stopniowo zamawiac u niego jak tylko kasa pozwoli . mam tylko telefon wiem ze jest z radomska i meble robi z synem tel 667385354 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.alfanet24.pl 11.03.12, 22:05 Mogę również polecic meble Magic. Pan przyjezdza na pomiar, duzo próbek frontów , korpusów, blatów itd. Robił u nas kuchnie i 2 szafy wnękowe. tel 665 679 007 Sebastian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk producenci mebli szanowni uczestnicy forum IP: *.centertel.pl 13.03.12, 11:37 Czy wiecie ze na forum można sobie zrobić reklamę samym sobie !!! i tak w większości z tych wpisów wynika sami sobie robicie dobrze dotyczy producentów mebli !!!!! ale również można zniszczyć konkurencje i z tego co widzę po wpisach to niezle sie nawzajem wyniszczacie normalny klient nie pisze na forum !!! a jak pisze to sie podpisuje nr telefonu adres itp. jesli chcecie namierzyć taką nie uczciwą konkurencje piszcie na adres!!!! infodetektyw@poczta.fm namierzymy człowieka i to całkiem za darmo !!!!!pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: producenci mebli szanowni uczestnicy forum IP: *.42.10.171.alfanet24.pl 05.05.13, 21:18 a ja polecam kle-drew , facet jest solidny i nie ściemnia.Robił mi kuchnie i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.12, 09:21 tylko nie firma wiwo , meble od nich zaczeły rozpadac się po roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.96.246.212.tvksmp.pl 29.01.13, 21:56 Bardzo ładnie i niedrogo robiła mi meble firma ze Zdrowej koło Kłomnic PONOMEBEL(tel.668470637). Lakier i naturalny fornir, nowoczesne, bez zbędnych ozdóbek. Jestem bardzo zadowolona. Na razie wszystko się świetnie podnosi i domyka. Blat zamawiałam osobno u kamieniarza i też nie było z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Meble kuchenne na wymiar IP: 79.162.98.* 30.01.13, 00:31 witam ja równiez zamówiłem meble w firmie ponomebel ze zdrowej ale mam odmienne zdanie po osmiu miesiącach fornir pęka zgłosiłem reklamacje w końcu to ich problem zobaczymy co się bedzie dziać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPR kuchnia, 3 pokoje IP: *.net.stream.pl 26.02.13, 19:17 wymiar 59,7 m2 do sprzedania tel 660 492 450 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PONO MEBEL Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.42.12.13.alfanet24.pl 03.04.13, 22:09 Wystarczy zadzwonić do nas jeżeli jest jakiś problem podjedziemy . A takiego zgłoszenia nie pamiętam proszę nawet o sygnał oddzwonimy 606 411 299 lub 668 470 637 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 21:01 Ja jestem bardzo zadowolona z usług firmy Drew-met oni są chyba z Kaleji ale sklep mają w Częstochowie przy ul,1-go Maja kuchnia jest super i byli najtańsi robią jeszcze szafę bo robili do mojej kuzynki i też wyszła świetnie .Naprawdę POLECAM !!! Pan przyjechał ze wszystkimi próbnikami a na pomiar umówiłam się w sklepie .Mogę podać numer tego Pana który u nas był tel. 600437043 Odpowiedz Link Zgłoś
iz_meble meble częstochowa 26.10.14, 20:30 Polecam sie IZ_Meble ul.Chłodna Kuchnie szafy biurka dorabianie szafek oraz fronty meblowe. Pomiar i wycena gratis. Czas realizacji 2-4tygodnie 782-518-323 Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj266 Meble na zamówienie MDC 28.10.14, 15:33 Ja korzystałem z firmy MDC. Muszę przyznać że meble spełniają moje wszystkie oczekiwania są trwałe, ładne a przede wszystkim nie drogie :) Już myślałem że nigdy nie dopasujemy szafek do naszej ciasnej kuchni.Zresztą sprawdźcie sami www.mdcweb.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
enen4 Meble na wymiar 11.03.15, 12:54 Witam Nie bede sciemniał, robie reklame koledze który sam robi meble, koleś naprawde zna sie na robocie, własnie skonczył mi kuchnie i jest w trakcie garderoby. Miedzy innymi nowa restauracja Gierkówka to jego dzieło. Polecam go tutaj bo jestem po prostu mega zadowolony z żoną, moze nie jest najtańszy ale tez nie najdroższy ale na pewno wart kazdej wydanej złotówki. Polecam Marcin 666911113 Odpowiedz Link Zgłoś
kchrzanka Re: Meble na wymiar 11.03.15, 14:00 Na ul. Tartakowej /100 metrów po prawej stronie od Kiedrzyńskiej/ Tomasz Śpiewak, - pięknie zrobi na wymiar każdą kuchnię, wnękę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
targimeblowe4 Re: Meble kuchenne na wymiar 16.03.15, 08:34 Zapraszam na Targi Meblowe i Wyposażenia Wnętrz w Częstochowie 09-10.05.15r. Wstęp wolny! www.facebook.com/targimeblowewczestochowie?fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
janecki1 Re: Meble kuchenne na wymiar 19.01.16, 23:11 Polecam Pana Michała z Zawady, zabudowa kuchenna dobrze się prezentuje, fachowa dorada, nie tylko w kwestii samych mebli, cena w porównaniu do użytych materiałów korzystna : ) pozdrawiam P.S. mebleknysak.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ricorico123 Re: Meble kuchenne na wymiar 13.05.18, 12:57 Ja polecam prywaciarza ma naprawde tanio i solidnie - zrobił mi kuchnie cos co bylo nie tak wszystko poprawil mebloslaw.czest.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś