lolek-bolek-12 25.05.10, 12:36 Co myślicie o tej firmie. I na jakim poziomie świadczą usługi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdfwer Re: Lansoft - opinia IP: *.net.stream.pl 26.05.10, 01:18 drozej niz gdziekolwiek indziej. nie idzie sie dogadac z monterami/serwisantami. na szefa/wlascicela mozna czekac miesiac. ceny z kosmosu. czas reakcji na awarie - tydzien? dwa? jak sie zachce Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: Lansoft - opinia 26.05.10, 08:43 ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz że miesiąc na nich czekałeś? moi znajomi mają lansofta i nie narzekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lansoft - opinia IP: 193.138.241.* 23.06.10, 22:26 mialam kiedys od nich Internet. musialam wypowiedziec umowe, bo sie przeproadzalam. Było OK, zawsze można było się dogadać. Nie iałam problemów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Lansoft - opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.12, 12:20 badziewie nie internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elba Re: Lansoft - opinia IP: 212.87.244.* 24.06.10, 09:16 zgadzam się w 100%. Ogólnie masakra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Lansoft - opinia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.06.10, 13:41 Nie ma co ryzykować Odpowiedz Link Zgłoś
corepl Re: Lansoft - opinia 24.06.10, 08:19 Mialem neta od nich na samym poczatku jak zaczynali i sami montowali anteny itd. oraz jezdzili starym polonezem. Ogolnie nie polecam drogo, wolno i za natem wszystko wtedy bylo. Z wielka radoscia zrezygnowalem z ich uslug przechodzac na neostrade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek z Północy Re: Lansoft - opinia IP: 195.94.215.* 24.06.10, 17:01 www.cylex.pl/firmy/lan-soft-10590418.html :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefalump Re: Lansoft - opinia IP: 193.138.241.* 31.01.11, 16:43 Do puki trwała umowa nie miałem wiekszych problemów . Jak Zakonczył się okres na który zakontraktowałem usługe zaczeły sie schody. 0 kontaktu z firma za pomoca poczty elektronicznej . Strona domowa w budowie od 3 lat . Kontakt telefoniczny z sekretarka(chyba bo nigdy nie raczyła sie przedstawic) która kapletnie nie wiedziała nic na temat firmy . Włascisiel firmy nie uchwytny . Obecnie naliczaja należnosci (od 2 lat) po zakonczeniu umowy ina czas okreslony . OSTRZEGAM WSZYSTKICH ta firma to kapletny brak profesjonalizmu . Klijenta mają w d... i czuja sie bezkarnie . Obecnie kieruje sprawe przeciwko firmie do sondu cywilnego za próbe wyłudzenia i fałszywe oskarżenia Odpowiedz Link Zgłoś
armpower Re: Lansoft - opinia 02.02.11, 13:00 Dokładnie tak robią,aż trudno uwierzyć jak oni jeszcze funkcjonują,ale to się na szczeście niedługo skończy i jednego badziewia będzie mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: Lansoft - opinia IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 18:39 Hallooooo!! Ludzie, któych naciąga Lan Soft odezwijcie się! W kupie siła! chyba nie będziecie płacić tym oszustom! Oni myślą, że mają z dziećmi doczynienia. Postraszą listami i wsyscy będą płacić. Razem jesteśmy wiarygodniejsi. I nie płaćcie bo wtedy przyznajecie się do winy. Straszyć to oni se mogą.... czekam na kontakt. Odezwijcie się na tym forum a potem będziemy myśleć dalej. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pter Re: Lansoft - opinia IP: 188.33.87.* 28.06.10, 07:04 zbyt tani nie są, ale przynajmniej działało, nie tak jak u tańszej konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były klient Re: Lansoft - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 19:49 Jako były klient i zarazem ofiara firmy Lansoft (żądają ode mnie pomimo rozwiązania umowy 2000 zł) prosiłbym o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone w ten sam sposób. klient.lansoft@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Lansoft - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 20:18 Zdecydowanie odradzam, to oszuści, wystawiają bezzasadne faktury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladimirowicz Re: Lansoft - opinia IP: *.nadrzeczna.trustnet.pl 11.12.10, 19:30 Z mojego doświadczenia firma jest super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andriuu Re: Lansoft - opinia IP: *.centertel.pl 11.12.10, 19:33 moim zdaniem, firma równiez godna poleceniea Odpowiedz Link Zgłoś
armpower Re: Lansoft - opinia 12.01.11, 12:51 Najgorszy syf jaki widziałem, tak rażącej niekompetencji i matactwa nie widziałem już dawno,brak sygnału po kilka dni,wyłączone telefony, oszukiwanie ludzi to jakaś paranoja ,na szczęście jest już w Polsce możliwość pozwów zbiorowych ja się przyłączam jakby co,to oni będą płacić klientom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: Lansoft - opinia IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 18:41 ARMPOWER odezwij się!! Odpowiedz Link Zgłoś
addaman1 Re: Lansoft - opinia 17.05.16, 10:32 blondyneczko odezwij się na maila piotr.p87@o2.pl Ci oszuści z lan softu teraz ode mnie chcą wyłudzić pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: Lansoft - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 09:09 ja mam od lat i jest ok ; awarii wlasciwie nie ma ; ale drodzy sa to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: Lansoft - opinia IP: 212.87.244.* 05.02.11, 21:17 Nie wiem jaki macie internet w lansofcie ale ja miałem radiowy jest to coś co przerosło ww firmę oraz ludzi tam zatrudnionych . Po zgłoszeniu awarii wiecznie się upatruje winy użytkownika , a jak się nic nie znajdzie to pracownik udaje przysłowiowego Jasia . Internet po takiej wizycie Hula ok 2 = 3 tygodni po tym terminie jest tak jak na początku . Nie miejcie pretensji do kobiet odbierających telefony w firmie = są wyuczone takiego podejścia do klienta jaki prezentują . Nie polecam dostawcy nawet wrogowi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: Lansoft - opinia IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 18:43 Miecio uważaj jak zrywasz umowę bo też będziesz płacił. Odezwą się do Ciebie po 2 latach, że coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lansoft - opinia IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.02.11, 23:18 mam ten sam problem co wiekszosc klientów tej firmy. powiedzcie jak sprawa wygląda, moze sie umowimy wszyscy na rozmowe z właścicielem:) moje saldo to juz okolo 3500PLN :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: Lansoft - opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:52 ja jestem jak najbardziej za!! tylko kurcze nikt póki co nie odpisuje :/ trzeba się zebrać bo ja też nie mam zamiaru płacić! Odezwijcie się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Lansoft - opinia IP: 212.87.246.* 18.03.11, 09:21 Cześć ten sam mam problem rozwiązałam umowę i naliczyli nie wiadomo za co to jest jedna z najgorszych firm internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
armpower Re: Lansoft - opinia 19.04.11, 20:43 Nic im nie płaćcie,ja dostałem w styczniu jakoś,że nie zapłacone mam 2 faktury z 2006 roku !!! Oczywiście odpisałem bo dodzwonić się nie da, że po upływie 3 lat nie mam obowiązku płacić za te faktury, teoretycznie zadłużenie jest do czasu założenia sprawy, potem można udowodnić prosto że nie muszę płacić. Szukają frajerów bo z czegoś muszą żyć, a internet to był syf i malaria panie delikatnie ujmując nie wiem jak to możliwe,że jeszcze nie siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej -1976 totalne dno na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 21:16 Lan Soft jest totalnym dnem na Częstochowskim rynku ten internet nie działa i nigdy nie działal poprawnie odradzam wszystkim żeby omijali z daleka tą firme , jakie kolwiek problemy tz powolne otwieranie stron ,albo nie bycie internetu przez jakis czas np godzine albo dzień,rozłanczanie w trakcie kozystania jest tłumaczone ze strony PAPROKÓW FIRMY LAN SOFT że wina leży po stronie klienta jest to k..... nie możliwe jeżeli taki przypadek występuje u 20 osób,TA FIRMA JEST NIE FER . na dzien dzisiejszy problemy sie skączyły jestem posiadaczem neo 6mb za 59zł gdzie nie ma żadnych problemów,serwis jest na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Poszkodowani IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.09.11, 12:27 Witam wszystkie "zadłużone" osoby. Proponuję spotkanie z właścicielem firmy w obecności mocnego prawnika. Nie potrafią rozwinąć firmy świadcząc usługi dobrej jakości, więc starają się zdobyć fundusze poprzez fikcyjne faktury wystawione na niczemu niewinnych, poszkodowanych, naciągniętych klientów. Brak honoru i jakichkolwiek ambicji. Takich ludzi powinno się słać do więzienia.!!! kontaktujcie się przez to forum i zróbmy coś z tym wreszcie. DOSYĆ OSZUSTÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSZUKANY Re: Poszkodowani IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.12.11, 12:21 PROSZE O KONTAKT W SPRAWIE POZYŻSZEJ PROSZE DAC JAKIS NAMIAR NA SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś