Dodaj do ulubionych

Dni otwarte Rakowa Częstochowa

27.05.10, 21:36
Widziałem rozwieszone plakaty dotyczące dni otwartych na stadionie Rakowa
(bardzo ciekawy program imprezy wiele atrakcji przede wszystkim dla
dzieci)słyszałem że dużo w klubie zmienia się na lepsze huta już ich nie
sponsoruje a trenerem jest Jerzy Brzęczek , zastanawiam się czy warto się
wybrać. Był ktoś ostatnio na meczu rzeczywiście coś ruszyło w dobrą stronę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Częstochowianin Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 81.219.231.* 27.05.10, 22:25
      Tu się nie ma co zastanawiać!
      Nowy RAKÓW jest super! Ja idę :)
      Do zobaczenia!
      • Gość: Czoku Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 19:23
        Precz z motorynkami!
        Wszyscy na RyKySy D
    • Gość: Robert Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 23:21
      Nowy Raków to nowa jakość! Warto przyjść i się przekonać.
      • Gość: dfg Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 27.05.10, 23:34
        www.rksrakow.pl

Wszystkie informacje w jednym miejscu
    • Gość: gulos Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 194.116.135.* 27.05.10, 23:50
      tez widzialem plakat i tez sie zastanawiam. nie bylem na Rakowie z 10 lat, ale
      wszyscy mowia, ze tam teraz wyraznie idzie ku dobremu... moze warto w niedziele
      sie samemu przekonac, skoro jest taka opcja za darmo?
      • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 28.05.10, 01:35
        Raków to wielkie Gówno. Jakie "idzie po dobremu",gdy na mecz nie moge zabrac
        dzieci,jak trzeba wzywac kolegów ,bo qrwy pijane ublizają przechodnia?jakie qrwa
        po dobremu,gdy na ulicy w srodku tygodnia trzeba walic po ryju jakis naj...nych
        kundli ? Ta dzielnica to juz teraz jedno wielkie dno.
        • Gość: dżon Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.chello.pl 28.05.10, 01:41
          "Dno" to pisanie "gówno" z dużej litery, "qrwy" przez q, i ogólnie używanie
          wulgaryzmów wiele świadczy o człowieku. Wspaniały przykład dajesz dzieciom.
          • Gość: Biz Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 28.05.10, 07:01
            Warlock znany jest ze Swych patologicznych korzeni - niestety dla niego nie ma
            już ratunku..... jest książkowym przykładem małomiasteczkowego polskiego
            anonima, który dzięki internetowi ma Swoje 5 minut
            • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 28.05.10, 23:35
              Hmm ... a to ciekawe :-) Biz, ty to taki mały psycholog jesteś,taki
              myśliciel,socjolog :-)
              • Gość: gad Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 11:05
                Przynajmniej myśli...
                • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 29.05.10, 22:46
                  Mysli ? Pewnie,ze mysli, jak zaiwanic cos sąsiadowi z piwnicy
                  • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 31.05.10, 22:17
                    Dodam jeszcze,ze nazywanie qwna po imieniu ,a dziadostwa - dziadostwem,
                    pozwolic ma na celu trafic do wlasciwych odbiorcow ,takich odbiorcow mam na
                    myśli:-) Tacy tez sie odzywają :-)
                    • Gość: ja Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:37
                      Wiesz, ja też mogę ciebie nazwać g...em i też się wiele nie pomylę :)
                      • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 01.06.10, 01:01
                        Pomylisz sie . Dlaczego ? Dlatego,ze nie chodzi o wyzwiska,lecz o nazywanie
                        Gowna po imieniu,Gowno zostanie Gownem,nawet kiedy bedzie przybrane w apaszke.
                        Milosnicy i fani Gowna beda sie sadzic na Forum Czestochowa w obronie Wielkiego
                        G... .Dlaczego (?) hmm (?) dlatego,ze mysla,iz gowno jest sensem ich zycia. Nie
                        chce juz rozwijac sensu tego "tematu" :-)
                        • Gość: ja Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 83.238.29.* 01.06.10, 10:01
                          Gość portalu: warlock napisał(a):

> Dodam jeszcze,ze nazywanie qwna po imieniu ,a dziadostwa - dziadostwem,
                          > pozwolic ma na celu trafic do wlasciwych odbiorcow ,takich odbiorcow mam na
                          > myśli:-) Tacy tez sie odzywają :-)

Nie chcę nic mówić ale ty też się odezwałeś pod moim poprzednim postem:) Wniosek
                          nasuwa się sam... Nie wiem skąd w tobie ta nienawiść, ale normalne to to nie jest.
                          • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 01.06.10, 20:45
                            Wniosek nasuwa sie sam.Piszesz z pod innych nickow i z innych IP. Ty musisz
                            miec nasrane w glówce :-)
                            • Gość: ja Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 22:27
                              Wiesz, pisałem z pracy, teraz piszę z domu. Proste jak budowa cepa. Ale dla
                              Ciebie to za trudne żeby się domyśleć :)
    • ulisses_czwa Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa 28.05.10, 10:26
      > słyszałem że dużo w klubie zmienia się na lepsze huta już ich nie
      > sponsoruje a trenerem jest Jerzy Brzęczek , zastanawiam się czy
      > warto się wybrać. Był ktoś ostatnio na meczu rzeczywiście coś
      > ruszyło w dobrą stronę ?

W klubie i wokół klubu zmieniło się bardzo wiele - oczywiście na plus. Mogę to potwierdzić jako osoba, która bacznie obserwuje całą sytuację - a na przestrzeni kilku lat mam bardzo dobry przegląd sytuacji. Klubem jak i sprawami kibiców zajmują się profesjonaliści - są to bardzo porządni ludzie. Osobiście polecam odwiedzić bez żadnej obawy o swoje bezpieczeństwo stadion przy ul. Limanowskiego - i to nie tylko podczas dni otwartych.
    • Gość: zibi Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 195.117.40.* 28.05.10, 10:40
      nigdy nie bylem wielkim fanem rakowa, mimo ze kocham pilke nozna, ale lubie
      ogladac ja na wysokim poziomie.
      W tym sezonie bylem na jednym meczu, w poprzednim sezonie moze na 3 czy 4, jedno
      co moge powiedziec z cala pewnoscia to zmiana stylu gry na plus, srodek pola mi
      sie szczegolnie podobal i prawe skrzydlo, na plus organizacja gry w obronie,
      wiecej strzalow na bramke (juz nie chca za wszelka cene z nia wbiec do bramki).
      Atmosfera meczu spokojna - zdziwilem sie ze doping juz jest rowadzony zza
      bramki, ale to w niczy nie przeszkadza :)
      poza tym kielbasami sie pol stadionu zajada.

IMHO jak ktos chce to spokojnie niech sie wybierze zobaczy jak sobie kopia
      pilke. 10zl nie majatek a jakos tam mozna przyjemnie spedzic czas podczas meczu.
      • Gość: Waszko80 Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.10, 13:32
        Cała Częstochowa w niedziele na RAKÓW!
        Wstęp na mecz ligowy o godz. 17.00 jest za darmo!
        Zapraszamy!
        • Gość: hmm Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 15:00
          Wole o 18stej na żużel :)
          • Gość: Pablo_79 Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 16:42
            Ja niestety pracuje w niedziele...

Ale robienie takiej imprezy w tym samym czasie co meczu Włókniarza
            to niestety nie jest profesjonalne podejście!
            • Gość: Bizon Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 28.05.10, 18:39
              Niestety ale to chyba Raków miał terminarz wcześniej ustawiany niż Raków - więc
              o czyim nieprofesjonaliźmie mówisz;-)

CZerwono-Niebieska Częstochowa już w niedziele na Rakowie
              • Gość: Bizon Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 28.05.10, 18:55
                > Niestety ale to chyba Raków miał terminarz wcześniej ustawiany niż
                Włókniarz oczywiście - więc
                > o czyim nieprofesjonaliźmie mówisz;-)
              • Gość: z ukosa Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.54.170.31.tvksmp.pl 28.05.10, 18:56
                czy mógłbyś DOPRECYZOWAĆ swoją wypowiedź?:)
              • Gość: Pablo_79 Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 20:22
                Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Niestety ale to chyba Raków miał terminarz wcześniej ustawiany niż
                Raków - więc
                > o czyim nieprofesjonaliźmie mówisz;-)
                >
                > CZerwono-Niebieska Częstochowa już w niedziele na Rakowie

No być może.
                Ale jak jesteś taki mądry, żeby mnie łapać za słówka to powiedź czy
                planowany był też ten dzień otwarty!!!!
                Jak tak to gratuluje...
                Planowaliście też chyba, że huta przestanie sponsorować
                I że trenerwm będzie Pan Brzęczek!!!

Juź wiesz o czyim nieprofesjonaliźmie mówie czy jeszcze coś trzeba
                wytłumaczyć

pozdrawiam
                PS. Pozatym chyba łatwiej przesunąć (teoretycznie) termin spotkania
                3 ligi piłkarskiej niż ekstraklasy żużlowej(która notabene jest
                najlepszą na świecie).
                • Gość: pilka Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 91.188.116.* 28.05.10, 23:27
                  Kompleksy ? Wybierzesz co bedziesz chcial . Ja przynajmniej wole isc pobawic sie dobrze patrzac na mecz a pozniej na koncert,na dniach otwartych i nic za to nie placic, niz zaplacic ponad 20 zl i patrzec jak przegrywaja. Poza tym czemu niektore osoby z wlokniarza wchodzac w ten temat wypisuja glupoty ? Boicie sie konkurencji czy jak ?
                • Gość: asd Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.lanet.net.pl 29.05.10, 00:00
                  Patrząc na bogaty plan imprezy, to raczej jej planowanie nie zaczęło się tydzień
                  przed.

Jak dla mnie najlepsza impreza w mieście w niedzielę. Aczkolwiek szkoda, że
                  terminy meczy się pokrywają, ale też przypominam, że cała zabawa na Rakowie
                  rozpocznie się OD 11 i potrwa DO 20!
                  • Gość: asd Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.lanet.net.pl 29.05.10, 00:09
                    Co oznacza, ze jak ktoś bardzo chce się uprzeć to moze iść na żużel, a do
                    południa, czy też wieczorem odwiedzić Raków. Bo chyba o to chodzi też w tej
                    imprezie, zeby się po prostu dobrze bawić, a każdy rozsądnie myślący czlowiek
                    przyzna, że szykuje się bardzo fajna impreza na Limanowskiego. Zarówno dla
                    dzieciaków jak i dla dorosłych.

Drodzy kibica żużla, zamiast się osmieszać tu na forum, wylewając jad przez
                    klawiature, zajrzyjcie na stadion Rakowa zamiast rezygnować z dobrej zabawy w
                    imię wmówionej wam przez starszych kolegów "nienawiści" do Rakowa.

Na stronie jest lista nagród:
                    rksrakow.pl/art.php?id=3&tyt=201005282345
                    Ciekawa lista :)
                    • Gość: _25 Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.146.80.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.05.10, 00:37
                      Eh przeciez widac ze to jedna (lub kilka) tych samych osob odpisuja sobie
                      nawzajem ;) A tak szczerze: wiekszosc ludzi wybierze jednak Wlokniarz
                      (szczegolnie ze atrakcji - m.in dla dzieci czy strefa Mobil 1 - tam tez
                      wyjatkowo duzo) - zbyt dluga przerwa byla w rozgrywkach ;) Niemniej jednak zycze
                      powodzenia na Rakowie - oby frekwencja rowniez dopisala! Bo niestety kibicow
                      sportu (jakiegokolwiek) w naszym miescie ubywa ;/ Takie czasy ze w niedziele
                      wieczor wola siasc przed komputerem lub telewizorem z piwem w reku zamiast
                      ruszyc tylek na zuzel lub pilke. A dzieci potem biora z nich przyklad... Dlatego
                      jestem jak najbardziej ZA takimi akcjami - niech boiska przy szkolach w te
                      wakacje beda pelne (i to niekoniecznie tylko na murkach otaczajacych murawe) jak
                      za "naszych" czasow ;)
                • Gość: Bizon Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.54.171.56.tvksmp.pl 29.05.10, 01:01
                  Jeśli myślisz, że organizacja takiej imprezy zajmuje tydzień, to gratuluje
                  poczucia humoru. Prawda jest taka, że 2 tygodnie temu, po oficjalnej informacji,
                  o Dniu Otwartych Drzwi i rozpoczęciu akcji reklamowej, nagle trzy dni przed
                  imprezą wyskakuje jak królik z kapelusza impreza Włókniarza.......
                  Każdy może sobie odpowiedzieć na pytanie czy to zbieg okoliczności, czy
                  zamierzone działanie........

A impreza była przygotowywana od marca.
          • Gość: zibi Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.chello.pl 29.05.10, 07:30
            to sie troche spoznisz
    • Gość: gienek Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 193.138.241.* 28.05.10, 19:57
      może wreszcie zrobią porządek z gadami z Rakowa
    • Gość: edi Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 217.6.213.* 28.05.10, 23:33
      tera juz nie nazywa "raków" tylko RAKURWA.
      • Gość: fan Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.net.stream.pl 28.05.10, 23:59
        Zapraszam w niedzielę serdecznie a do forumowiczów typu gienek czy jego
        poprzednik to brak komentarza bo do ich poziomu nie mam zamiaru się zaniżać
        chodzę na Raków od 16 lat i tylko brak sponsorów i co za tym idzie funduszy
        sprawia że tułamy się po 2 ligach zamiast grać wyżej a no to na pewno
        zasługujemy tak więc jeszcze raz gorąco zapraszam na pewno będzie wspaniała
        zabawa a co do bezpieczeństwa na stadionie to jest 100 % pewne pozdrawiam i
        zapraszam ;)
        • kmicic.full Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa 29.05.10, 07:31
          Lista nagród za cegiełki : 40-calowy TV Sony , rower
          górski ,aparaty cyfrowe ,roczny kurs języka angielskiego , setki
          gire komputerowych , wiele piłek i innego sprzętu sportowego .
          Koncerty ,pokazy mody , tańców , barmańskie ,ratownicta , motocykli
          i super mega atrakcje dla dzieci i przede wszystkim ostatni mecz
          sezonu w u siebie Raków -Nielba .TO WSZYSTKO ZA DARMO !!!
          CAŁY STADION W BARWACH - WSZYSCY WSTAJĄ I ŚPIEWAJĄ :
          W Częstochowie jest Raków, Raków najlepszy jest !

A na marginesie ,po co się napinać gdzie iść w niedzielę ,jak i tak
          będzie lać i zawody Włókniarza odwołają ,a na Rakowie będą
          przygotowane namioty ,a impreza się na pewno odbędzie !

Komentować wypowiedzi niektórych zazdrośniczków o poziomie
          rynsztoku nie komentujmy ,bo nie zasługują na to .
          Ave Racovia !!!
        • Gość: oko Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.chello.pl 29.05.10, 09:59
          fan pisze : "tylko brak sponsorów i co za tym idzie funduszy
          sprawia że tułamy się po 2 ligach zamiast grać wyżej a no to na pewno
          zasługujemy "

Dobre , ale żeby mnie przekonać do rakowa to zbierzcie najpierw kiboli i niech
          zlikwidują malunki klubu szpecące domy, kamienice i przystanki w całym mieście !
          • Gość: Lechu Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 193.138.241.* 29.05.10, 10:57
            A malunków o Włókniarzu i AZSie to mało jest? Gul skacze, że u nas
            cały czas idzie do przodu :) W Częstochowie jest RAKÓW...
            • Gość: Pablo_79 Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.10, 11:52
              Gość portalu: Lechu napisał(a):

> A malunków o Włókniarzu i AZSie to mało jest? Gul skacze, że u nas
              > cały czas idzie do przodu :) W Częstochowie jest RAKÓW...

Jak czytam co piszecie to już wiem dlaczego w rakowie jest jak
              jest!!!
              Idzie do przodu jak nie wiem!!!

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja nie jestem kibicem ani
              Włókniarza, ani AZSu a najbliżej mi do Rakowa...ale nie lubie jak
              ktoś mnie oszukuje - a to swoim kibicom robili piłkarze rakowa!!!

Co do malunków to rzeczywiście wszystkich jest równo i nie świadczy
              to dobrze o kibicach (wszystkich) najgorsze jest to że piszą to
              osoby, które chyba od szkoły niestety nic nie pisały i wygląda to
              jak wygląda...

powodzenia w niedziele!!!
              • Gość: we Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 31.05.10, 03:08
                koleżko ale to chodzi wyłącznie o to że w kazdym srodowisku znajdzie się kilku
                debili którz będą robili kwasy .A ja jako Częstochowianin od urodzenia kibicuje
                wszystkim częstochowskim drużyną i dla mnie jest to nauralne,choć oczywiście
                najblizej mi do Rakowa bo zwyczajnie lubie piłkę.Nie ma sensu szukać nienawiści
                z takich powodów że ktoś ma więcej wlepk na przystankach ,czy więcej napisów
                typu j.ebac AZS TYLKO RAKOWJa kibicuje Rakowowi a nie tym gamoniom ktorzy to
                wypisują i mają się za najbardziej oddanych
      • Gość: Czoku Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 12:12
        Mamy kompeksiki buraku ?1
        Przyjdź w niedziele, masz niepowtarzalną okazję powiedzieć mi to prosto w twarz!
        Ale ty nawet łajzo zza klawiatury boisz wystawić ten pusty łeb!
        TYLKO RAKÓW!
        • Gość: ło raków od kiedy Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 21:42
          łajzo , a co to jest raków.Te napisy na murach gramaślne .raków
          pany.Pozazdrościć takich ogolonych łbów.
        • Gość: warlock Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 29.05.10, 22:51
          Ty sie tak sie sadz buraku ,bo polkniesz klawiature .
    • Gość: Raków Fighter Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.10, 12:10
      O godzinie 16.50 zameldujmy się wszyscy na łuku, ubrani w czerwone koszulki z
      szalami na szyi - i wszystkim niedowiarkom, którzy spisali nas na porażkę
      pokażmy kolejny raz, że Raków to potęga. Udowodnijmy, że najciekawszym
      wydarzeniem w Częstochowie nie jest festyn na północy czy jakiś tam beznadziejny
      mecz na zawodziu - wszyscy bezapelacyjnie meldujemy się na Limanowskiego 83, i z
      wielkim hukiem jedziemy: W CZĘSTOCHOWIE JEST RAKÓW... !!!!!
      • Gość: zibi Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.chello.pl 29.05.10, 12:51
        zeby ci tylko guma w majtach nie pekla od tej napinki :)
        • Gość: W.W Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.net.stream.pl 29.05.10, 13:52
          I motorynki odwolane.
          • Gość: 3W C-N dzielnica Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: 91.188.116.* 29.05.10, 14:31
            Wszyscy na Raków !!
            • Gość: dupajasiu Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.superkabel.de 29.05.10, 15:00
              gówniany klub, cala czestochowa gówniana.
    • redbluefan Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa 29.05.10, 15:02
      Jaki widzicie problem? Jak ktoś chce iść na żużel niech idzie, równie dobrze
      można przyjść i tu i tu. Mi jest obojętne czy będzie na Rakowie 500 osób czy
      5tys bo impreza i tak będzie udana.
      Na żużel chodzę rzadko, ale (może nie do końca obiektywnie) uważam, że
      niedzielna impreza na Rakowie jest wyjątkowa w skali Cz-wy i jak miałbym do
      wyboru żużel to tylko mecz z Toruniem lub Lesznem mógłby mnie przekonać, by z
      tego zrezygnować.
      Widzimy się więc na Limanowskiego w niedziele :)

• Gość: qlawy Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 21:28
        jak miałbym do wyboru piłkarników to tylko mecz z Barceloną lub Milanem mógłby
        mnie przekonać by z tego zrezygnować ;)

Oczywiście żartowałem i mam nadzieje , że impreza na Rakowie jak i mecz
        Włókniarza będą udanymi imprezami!!
    • Gość: Ave Re: Dni otwarte Rakowa Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 12:01
      Idziemy Wszyscy !!!
      Nie na olsztyńską, nie do reala...
      • Gość: rks Nielba nie przyjedzie ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 13:25
        No niestety, ale sytuacja sie odwrocila i meczu Rakowa nie ma ;/ Druzyny Nielby
        do tej pory nie ma i raczej nie bedzie juz w Czestochowie. Nie maja szans na
        awans, w dodatku dotykaja ich spore problemy finansowe. Ale na szczescie trwa
        juz uzgadnianie warunkow i prawdopodobnie odbedzie sie mecz Rakowa z druzyna
        juniorska ;) Jak sie nie uda to byc moze bedzie trening otwarty. Tak czy siak
        obecnosc obowiazkowa! AVE RACOVIA!
        • Gość: lolek buahahaha IP: *.chello.pl 30.05.10, 14:45
          buahahaha
          • Gość: lolek Re: buahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 15:29
            smiech na sali, takie dni otwarte a bedzie trening buahahaha
        • Gość: f Re: Nielba nie przyjedzie ;/ IP: *.net.stream.pl 30.05.10, 15:52
          Spierdalac na wlokniarz cioty.
          • Gość: CKM Re: Nielba nie przyjedzie ;/ i Włókniarz wygrał IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 21:46
            co nie cioty z rakowiii.
            • Gość: z centrum W Częstochowie tylko Raków , ckm może w Wieluniu. IP: 91.188.116.* 30.05.10, 22:05
              W Częstochowie tylko Raków !!
              • Gość: KK TS DN B Re: W Częstochowie tylko Raków , ckm może w Wielu IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 00:03
                Dzień Otwartych Drzwi, to tak naprawdę sukces.Sukces nie tylko
                klubu, sympatyków, ale najbardziej chłopaków z grupy TOC,to oni
                wszystko przygotowali i ogarneli - WIELKI SZACUN(
                Krzysiek,Rafał,Wojtek,Mariusz,Adrian,Edek,Tomek,Michał,Piotrek,Artur,
                Sławek,dziewczyny, i inni) oni wiedzą dla kogo, bo nie robią tego
                dla sławy, kasy, tylko wiedzą że Raków jest Wieczny, i nigdy nie
                zginie...
                • Gość: asd Re: W Częstochowie tylko Raków , ckm może w Wielu IP: *.lanet.net.pl 31.05.10, 01:12
                  Gratulacje za organizację tak świetnej imprezy, oby nie ostatniej na Rakowie.
                  Cieszy spore zainteresowanie mieszkańców.

A co do samego meczu to niesamowita (po raz kolejny) ambicja tych młodych
                  chłopaków. I kolejna bramka Świerka, w moim odczuciu jednego z najzdolniejszych
                  naszych juniorów
                  • Gość: piguła Re: W Częstochowie tylko Raków , ckm może w Wielu IP: 194.116.135.* 31.05.10, 22:29
                    rksrakow.pl/art.php?id=9&tyt=201005312202
                    warto przeczytac!

pigu
                    • Gość: kibic Re: W Częstochowie tylko Raków , ckm może w Wielu IP: *.net.stream.pl 31.05.10, 22:46
                      Wreszcie Raków stanął na nogi, wczoraj pokazano, że Raków ma wreszcie
                      wspaniały zarząd. Wczoraj to pokazano na dniach otwartych, a mecz
                      trzymał do ostatniej minuty. Na trybunach była niesamowita atmosfera a
                      młyn cały czas dopingował. Niech Rakowem zainteresuje się co raz więcej
                      ludzi to drużyna z tradycją, która wychowała wielu wspaniałych
                      zawodników. Raków ma wielkie ambicję a wierzę, że z tym zarządem się
                      uda.
                      • Gość: Częstochowianin Re: W Częstochowie tylko Raków , ckm może w Wielu IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 22:50
                        Wracamy na dobre tory :)
                        TYLKO RAKÓW!
                        Pozdro dla Czerwono-Niebieskiej Braci !!!
                        • Gość: asd Re: W Częstochowie tylko Raków IP: *.lanet.net.pl 01.06.10, 00:50
                          Skoro jest tak dobrze, to czemu jest tak źle?
                          Warto przeczytać również to:
                          www.sport.czest.pl/index.php?name=News&file=article&sid=8172&topic=3
                          • Gość: Waszko80 Re: W Częstochowie tylko Raków IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.10, 09:56
                            Niestety taka prawda.
                            Ale gorąco wierzymy, iż będzie dobrze. Inaczej K>K, J>B i J>B nie brali by się
                            za to poważnie!
                            AVE RACOVIA!
                            • Gość: 88 Re: W Częstochowie tylko Raków IP: *.chello.pl 02.06.10, 14:27
                              AVE RACOVIA!
                              • Gość: asd Mogą w Niecierzy, a u nas? IP: *.lanet.net.pl 04.06.10, 13:47
                                Poczytajcie:
                                www.sport.pl/sport/1,65025,7969290,1__liga__Nieciecza___mala_wies__wielka_pilka.html
                                Jak widać można nawet w takiej Niecierzy zbudować silny klub. Częstochowskim
                                biznesmenom i przedsiębiorcom brakuje chyba odwagi, żeby zainwestować w Raków.
                                Inna sprawa, to po co w takiej Niecierzy klub w I lidze? Dla kogo? Dla ambicji
                                sponsora? Ech...
                                • Gość: TOC Re: Mogą w Niecierzy, a u nas? IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.10, 22:07
                                  W Częstochowie Tylko Raków...
                                • redbluefan Re: Mogą w Niecierzy, a u nas? 07.06.10, 00:35
                                  Albo to raczej nie brak odwagi. Po prostu częstochowscy biznesmeni to drobni
                                  dorobkiewicze, których nie stać na to by wyłożyć 100, 50 czy 20tys na sport.
                                  Przypuszczam, że nie ma u nas żadnego przedsiębiorcy, który byłby w stanie pójść
                                  do Krzyśka Kołaczyka, zapytać się "ile" i na podaną kwote odpowiedzieć "już
                                  przelewam".
                                  Moze kiedyś...
                                  • Gość: Pewny Sponsor IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 08:13
                                    Ja myślę że w Częstochowie jest kilka firm ktore bez problemu dały
                                    by radę dzwignąć Raków np. Yawal, Dospel, Demar, Złoty Potok,
                                    Jurajska itd.Trzeba tylko pogadać, ja sądzę że powstanie RKS RAKÓW
                                    Częstochowa Sportowa Spółka Akcyjna od lipca bedzie tym przełomem.To
                                    juz pewne, wraca RKS zamiast KS i będzie społką w ktorą kto da kase
                                    będzie wspoldecydowal w zarządzie, a teraz jako stowarzyszenie jest
                                    mało atrakcyjne dla sponsora.Będzie ok, zobaczycie...Nasz Raków
                                    Nigdy Nie Zginie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka