Dodaj do ulubionych

Czy kibice uratują Włókniarza?

15.06.10, 22:32
Widze, że już rubryka sportowa nie wystarcza. Zaczynają się artykuły
sponsorowane pojawiać na głównej.....
Obserwuj wątek
    • Gość: bik do bizon77 Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 15.06.10, 22:40
      Przeszkadza ci to???? Jak upadnie żużel, piłka i siatka to w
      Częstochowie pozostaną tylko kościoły.....
    • Gość: lol Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 22:40
      i dobrze jak Cie nie interesuje to nie wchodz na to!
      trzeba wspierac klub bo jak spadniemy to juz kompletne dno u nas bd jesli chodzi
      o kluby sportowe...
      Wszyscy na stadnion - kto moze!
      • Gość: Rakoviak Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.net.stream.pl 16.06.10, 06:55
        J...ć Włókniarz TYLKO RAKÓW !!!!!
        • Gość: asd Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.lanet.net.pl 16.06.10, 10:09
          Kolega powyżej się nie podszywa pod kibica Rakowa, ok?
        • Gość: akan22 Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: 79.139.31.* 17.06.10, 17:28
          RKS-CKM-AZS= dobre miasto
    • Gość: kolo Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 22:55
      a o czym maja pisac o Jasnej Gorze czy ogolnie o kosciolach? dobrze ze robia
      reklame bo niektorzy pewnie nawet jeszcze nie wiedza ze jest cos takiego jak
      maraton...
      Jak sie nie podoba to nie czytaj
      • Gość: CKM Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.10, 23:02
        Włókniarzu nigdy Cie nie opuścimy. Będziemy z Tobą na dobre i na złe !!
        Wszyscy w niedziele na stadion !! Pokażmy że Włókniarz ma kilkanaście tysięcy
        fanatyków w Czewie i okolicach.
        • smoku86 Re: Czy kibice uratują Włókniarza? 15.06.10, 23:08
          Pokaż mi te kilkanaście tysięcy FANATYKÓW w Cz-wie, bo frekwencja tego nie
          potwierdza. Większośc kibiców Włókniarza, to kibice sukcesu. Sukcesów nie ma,
          nie ma frekwencji.
          • nowi-jka Re: Czy kibice uratują Włókniarza? 18.06.10, 07:41
            Pokaż mi te kilkanaście tysięcy FANATYKÓW w Cz-wie, bo frekwencja tego
            nie
            > potwierdza. Większośc kibiców Włókniarza, to kibice sukcesu. Sukcesów
            nie ma,
            > nie ma frekwencji.

Ja sie nie zgodze. NIe jestem kibicem sukcesu a na zuzel obecnie nie
            chodze. Mogliby troche obnizyc koszt biletu i stadion byłby pełny.
            Dopóki byłam solo chodziłam na kazde zawody teraz nie stac mnei zeby
            zabrac rodzine co druga niedziele na stadion.
            Bilety byłyby tansze ale przy wiekszej frekwencji i tak zarobiliby tyle
            samo lub wiecej
      • Gość: asdf Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.alfanet24.pl 15.06.10, 23:02
        To jest kara za poparcie T. Wrony w "ICH referendum"!

Kibice pamiętają, kibice nie zapomną, kibice nie przyjdą.

Sami jesteście sobie winni.
    • smoku86 Czy kibice uratują Włókniarza? 15.06.10, 23:05
      taa, jak Włókniarz ma kłopoty, to pierwszy artykuł na stronie na ten temat.
      jak Raków ledwo się uratował (i w sumie nie do końca jeszcze) to GW miała to
      gdzieś. Stronniczośc jest porażająca. Najstarszy częstochowski klub, najwyżej
      notowany i z największymi osiągnięciami w regionie w najpopularniej
      dyscyplinie można skreślac. Żenada.

Powodzenia Włókniarze, oby Wam się udało.
      • Gość: abc Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.netcominternet.pl 16.06.10, 06:35
        "najwyżej notowany i z największymi osiągnięciami w regionie w najpopularniej
        dyscyplinie można skreślac."

Ze jaki?
      • bonzo_bonham Re: Czy kibice uratują Włókniarza? 16.06.10, 08:52
        Ale mnie rozbawiłeś tekstem, że Raków ma największe osiągnięcia w
        regionie i jest najwyżej notowany. A jakie sukcesy ma Raków? Proszę,
        odpisz mi koniecznie bo kurcze nie pamiętam. Na stronie Rakowa nie
        mogę nic znaleźć, w wikipedii również. Może to spisek?
        • pepikcz Re: Czy kibice uratują Włókniarza? 16.06.10, 09:05
          Do 2 powyżej. Jak się nie umie czytać ze zrozumieniem to do podstawówki. Napisał przecież że w regionie ? A czy ktoś jeszcze z Naszego regionu (mowię o klubach piłkarskich) był w 1 lidze, grał w PP ? No chyba nie bardzo - więc nie wiem co się tam nie zgadza.

Włókniarz ma poparcie u władz i to się nie zmieni. Raków musi o wszystko walczyć sam. Mimo wszystko powodzenia dla CKMu.
          • artutitu2 Re: Czy kibice uratują Włókniarza? 16.06.10, 12:01
            Trzeba wspierać sport w Częstochowie bo jak poprzednicy stwierdzili
            jak kibice nie będą dopsisywać na meczach: Włókniarza, AZSu, czy
            Rakowa to w niedzielę będą mogli iść tylko do kościoła...
            • Gość: marian szajssen Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.54.173.205.tvksmp.pl 17.06.10, 15:32
              najwiekszym wspaciem dla włókniarza będzie wyje...nie jaśnie pana prezesa maślanki, i odrazy klub wyjdzie na prostą
      • Gość: koles tylko jasna góra IP: *.net.stream.pl 16.06.10, 09:12
        lepiej wje-ać trochę kasy klerom na górze napewno będzie lepiej
        parki za 14mln a i tak nikt tam nie chodzi bo ptaszyska srają.
      • Gość: emeryt Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: 109.243.127.* 16.06.10, 09:37
        Rakowowi to ja życzę źle,a Włókniarzowi dobrze.To wynika z patriotyzmu
        lokalnego.Kibice żużla szyby mi nie wybili,mojej ulicy nie zabrudzili.Kibice
        piłki - przynajmniej ci,którzy mają odwagę chodzić na mecze - tak.I dlatego dla
        miasta lepiej,żeby nie było w nim agresywnych sportów.Ja będę miał szyby,miasto
        będzie czystsze,mniej wydatków.I jeszcze jedno: im niżej notowany klub tym mniej
        kibicom uderza do głowy.WP
      • Gość: ckmFan Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.2.140.163.tvksmp.pl 16.06.10, 12:13
        Ludzie! Kazda dyscyplina sportu w czewie jest wazna,ale trzeba
        powiedziec ze to LWY sa w elidze a nie Rakow.I nie ma co sie dziwic
        ze oni sa lepiej wspierani,nie do nas kibicow te zale.Nic nie ma do
        Rakowa,ale to kibice piłki maja jakis zal do Włokniarza i do
        AZS'u,choc jestesmy z jednego miasta!!! To mnie dziwi.Pozdro dla
        normalnych kiboli.
        • Gość: Pablo__79 Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 13:38
          Gość portalu: ckmFan napisał(a):

> Ludzie! Kazda dyscyplina sportu w czewie jest wazna,ale trzeba
          > powiedziec ze to LWY sa w elidze a nie Rakow.I nie ma co sie
          dziwic
          > ze oni sa lepiej wspierani,nie do nas kibicow te zale.Nic nie ma
          do
          > Rakowa,ale to kibice piłki maja jakis zal do Włokniarza i do
          > AZS'u,choc jestesmy z jednego miasta!!! To mnie dziwi.Pozdro dla
          > normalnych kiboli.

właśnie...
          popieram
          • Gość: 1000% Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.net.stream.pl 17.06.10, 15:01
            Taak ? My mamy żal ??! Poczytajcie sobie "nowicjusze" o Triadzie która była w latach 90'.. RKS-CKM-AZS. !!! W google znajdziecie nawet i na żydowskiej stronie widzewa.
          • Gość: d Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: 91.188.116.* 18.06.10, 14:10
            A fani wlokniarza nie maja żalu ? Nawet na forum mozna poczytac o jakims zaoraniu stadionu , o tym zeby na pilke nie ladowac kasy. A to wszystko dziala w 2 strony , nie zapominajcie. Zazwyczaj ci co pisza takie rzeczy , maja malo wspolnego z aktywnym udzialem w zawodach .
    • Gość: asd Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.lanet.net.pl 15.06.10, 23:09
      Jedno zwycięstwo - nad najsłabszym, a do tego osłabionym i to mocno Tarnowem
      (kontuzja Vaculika) jest pewne. Pozostałe mecze przy odrobinie szczęścia na
      styku, ale większe szanse w meczu z Toruniem.
    • Gość: rysiek Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:21
      byle nie dorwał sie do tego kólafiq
    • Gość: rysiek Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 23:46
      trzeba chodzić na mecze
      • Gość: west Organizacja i perspektywy klubu IP: *.proxy.aol.com 16.06.10, 03:16
        Z dawnej "fabryki produkującej młodych zawodników" został tylko
        szyld "Włókniarz".
        Kiedyś istniała szkółka żużlowa, która zasilała klub młodymi
        talentami. Przez wiele lat czestochowska druzyna składała sie w
        zasadniczej części z zawodników wywodzących się z regionu
        czestochowskiego. W "częstochowskim" składzie zdobyła równiez przed
        laty mistrzostwo Polski.
        Spojrzyjcie na obecny skład! Kto w nim zwiazany jest z Częstochową?
        Z klubem wiążą tych zawodników tylko pieniądze. Gdy definitywnie
        zabraknie pieniędzy oraz nie będzie młodych zawodników walczących o
        wejście do pierwszej drużyny, Włókniarz poleci w dół. Nie spadnie
        zbyt daleko, bo tylko do drugiej ligi (nie ma niższego poziomu
        rozgrywek). Może wtedy będą już inni działacze, którzy bardziej
        sensownie zaczną wydawać klubowe pieniądze.
        Podobne perspektywy stoją przed nieomal wszystkimi polskimi klubami
        żużlowymi.
        • Gość: ja Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 08:27
          Znakomicie. Ułamek - Osumek. i po nich jeszcze Pietrzyk. Na tym koniec
          wychowanków Włókniarza z jakimiś wynikami. Ile to już lat minęło ???? Aria
          zaciężna jeżdżąca dla pieniążków i mająca w tyłku kibiców których "kocha",
          "uwielbia" itp. A za rok uczucia wyznaje się w innym mieście. Prawda jest taka
          że braknie kasy, braknie gwiazd, i powoli zacznie się koniec speedwaya w kraju
          nad Wisłą i wtedy wystarczy już tylko jedna liga.
        • Gość: ckm Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: 193.138.241.* 16.06.10, 08:39
          Kolega west poruszył istotę tej sprawy , dawny żużel to zawodnicy z naszego
          miasta z którymi mieliśmy kontakt na co dzień a teraz przyjeżdża jakiś
          kontraktowy , odwala kilka kółek , zbiera kasę i jedzie do innego klubu który
          też jest dla niego najważniejszy. Może jak spadniemy do niższej ligi to nasi
          pseudo działacze żużlowi otworzą oczy i zamiast kontraktować najemników z
          zagranicy - zaczną szkolić naszą młodzież.
          • Gość: CKMista Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 12:56
            Popieram!
            Brak nowych pomyslow,brak kreatywnosci
            caly czas w starych koleinach.
            A jak problem to apel o pomoc do kibicow.
            • Gość: ZwD Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 14:59
              A kibice nie pomoga bo nie ma skucesó i kolo sie zamyka:) jeszcze troche i
              znikniecie z kibicowskiej mapy polski:)
          • Gość: xxx Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.06.10, 15:36
            A nasza młodzież jak zacznie robić wyniki będzie jeździć dla Włókniarza dla idei
            jak Ułamek
        • Gość: ktoś Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 09:35
          Zgadzam się z przedmówcą. Byłem kibicem od dziecka. Jeżeli była
          tylko możliwość to nawet w latach osiemdziesiątych, kiedy od
          włókniarza była słabsza tylko spart wrocław jeździłem na wyjazdy.
          Ale sam szyld Włókniarz mi nie wystarczy. Chodziłem na zawodników
          którzy jeździli latami jak Cieślak, Jurczyński, Jarmuła potem
          Drabik, Stachyra. A to, że teraz jeździł Pedersen czy Hanckok, który
          jeździł bo dostał 2 miliony, a za rok gdzie indziej dostanie 2,5 to
          nie jest dla mnie atrakcją. Generalizując: gdyby nie było tak dużych
          rotacji w składzie, a zmienił by się może jeden zawodnik rocznie to
          myślę, że frekwencja byłaby wyższa i niestety dotyczy to wszystkich
          klubów. Podejrzewam, że w dłuższym okresie czasu te wszystkie
          Pederseny, które biorą ogromną kasę za kontrakt doprowadzą do
          kryzysu w żużlu.
          • Gość: penitenziagite! Re: Organizacja i perspektywy klubu IP: *.strefa.com 16.06.10, 12:28
            W wychowankami jest grubszy problem.W latach '90-tych pojawili się obcokrajowcy w Polsce-było pięknie,chodziło się na Screena,Knudsena,Nielsena,Wiltshire'a.Potem otwarto rynek na obcokrajowców całkowicie[nie tylko na jednego w składzie]i niepotrzebnie doprowadzono do tego,że zagraniczniak mógł byc nawet na pozycji juniora.To już jest jeden minus.Druga sprawa to taka,że mamy najlepszych na świecie w lidze.I żeby się młody chłopak,wychowanek klubu przebił do składu,musi być naprawdę dużym talentem,do tego z pieniędzmi,bo musi mieć super sprzęt.Dawniej taki chłopak przychodził do klubu,dostawał motocykl i trenował.Nie musiałbyć nawet jakimś talentem,ale jak troche pojęcia miał,to w lidze startował,bo nie było zbyt silnej konkurencji.Stąd tylu wychowanków Włókniarza,którzy indywidualnie nic wielkiego nie osiągnęli,ale w lidze punkty ciułali-Kafel,Rachwalik,Puczyński czy Przygódzki.Teraz jest inaczej-jeśli nie jesteś supertalentem to nie masz szans.Nie zostaniesz nawet średniakiem,bo żeby nim być,trzeba pokonać takich średniaków,jacy już są-najczęściej zagraniczniaków,z doświadczeniem,z pięcioma motocyklami.I tu jest pies pogrzebany.Kluby zamiast wstawiać do składu własnych juniorów,wolą "kupić gotowy produkt",czyli zakontraktować jakiegoś Ruuda czy Harrisa,on przecież zawsze te 5-6 pkt zrobi,a nasz młody nie ma szans.Prawda,panowie działacze???Stąd w ostatnich latach spadek zainteresowania.Ale wielkie pięniądze w polskim żużlu już się kończą.Jeszcze 2-3 lata i Pederseny czy inne Jonssony już tylu"ciaćków" nad Wisłą nie zarobią.Podejrzewam,że znów wróci moda na swojaków w składach.Innego wyjścia nie widzę.POWODZENIA DLA BIAŁO-ZIELONYCH,KTO MOŻE NIECH WALI NA OLSZTYŃSKĄ!!!
          • Gość: tyle ... Recepta na zrobienie kasy w trzech meczach IP: 193.138.241.* 16.06.10, 13:01
            najbliższych jest banalnie prosta.

Bilet normalny 10 zeta, ulgowy 5 zeta program 5 zeta. Przy takich cenach jest
            100 % gwarancja pełnego stadionu nawet w czwartek. Pełny stadion przy tych
            cenach to i tak dużo więcej zysków niż przy obecnych. Do tego dochodzą dużo
            większe zyski z kiełbas, picia etc. Prawda że proste.

Ale prawda jest taka że tym artykułem na zamówienie Maślanki, prezes szykuje
            sobie ratunek dla własnej dupy. Kibice nie dopiszą i będzie na kogo zwalić winę.
            Nauczcie się czytać między wierszami. Maślana już znalazł kozła ofiarnego i
            zostali nim kibice buhahaha. Dalej kibice, prezes was potrzebuje ... tak czy
            inaczej będzie na was nie na niego. Tyle
            • Gość: g Re: Recepta na zrobienie kasy w trzech meczach IP: *.rev.masterkom.pl 16.06.10, 13:29
              Sponsor był i to z wielką kasą warunek-ktoś z jego ludzi siedzi w zarządzie i
              kontroluje wydatki.I co? echo a teraz płacz.
              • Gość: Sympatyk Zużla. Re: kibicuj żużlowi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 15:08
                Przecież każdy kibic żużla idący na każdy mecz jest nie tylko
                sympatykiem żużla ,ale przecież też małym sponsorem bo płaci za
                bilet wsępu.Dlatego wybieżmy się całymi rodzinami i płacąc za bilet
                pomożemy klubowi finansowo oraz ciepłym i głośnym dopingiem
                zmobilizujemy do efektownych zwycięstw.
    • Gość: Jan I gdzie tu jest sport! IP: *.apus-net.pl 16.06.10, 15:02
      Niestety pan Maślanka, jak zresztą całe środowisko żużlowe zrobiło z tego sportu
      zwykłe zawody cyrkowe. Jak można taką grupkę, zbieraninę zawodników z całego
      świata kojarzyć z miastem Częstochowa? To zwykły biznes, tak sam jak wyścigi
      samochodowe, czy skoki na motorach. Z jakiej racji miasto ma płacić za pokazy
      kogoś kto nie jest mieszkańcem tego miasta.
      Pazerność zawodników, chęć zaistnienia p. Maślanki zabiła czynnik sportowy.
      Nie zabrania się nikomu udziału z zawodach, lubi, chce, niech uczestniczy. Ale
      dlaczego my wszyscy mamy do tego dopłacać?
      • Gość: do Jana Re: I gdzie tu jest sport! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 15:18
        Widać wogóle nie rozumiesz dzisiejszego sportu.Niemal w każdej
        dziedzinie sportu zawodnik który reprezentyje dane miasta nie
        pochodzi z tego miasta.WEżmy przykłast polskiego żużlowca
        Goloba.Niemal cio sezon jeżdżi w innym mieście i zarabia pieniądze
        dla siebie i reklamuje dany klub i miasta w danym roku.Czy to Real
        Madryt,lech POznań czy Wisła Kraków -zawodnicy zmieniają się coraz
        częściej i zatrudniają w różnych klubach różnych miast.Tego już nie
        zmieni chyba nikt na Swięcie nikt tego chyba nie zmieni.Kubica jest
        polakioem i ani Polski ani klubu polskiego nie reprezentuje.
        • Gość: codzienny Re: I gdzie tu jest sport! IP: *.szymanowskiego.trustnet.pl 16.06.10, 17:11
          Widzę, że bardzo ciężko zrozumieć większości z Was jedną zasadniczą prawdę, że w
          żużlu zostali tylko "najemnicy"! Pisząc o wychowankach, przypominacie sobie lata
          bitej komuny kiedy to zawodnicy w/w (Puczyński czy Rachwalik...) stali pod kasą
          w Wełnopolu za wypłatą. Mądrze skwitował poprzednik o gotowym produkcie z
          pięcioma motorami, a w zamian nasze chłopaki którzy mają kiepskie dwa silniki i
          do tego nie stać ich na jazdę po świecie jak kangura czy angola! Więc nie
          narzekajcie , bo założę się że skakaliście zmoczeni do góry na wieści że
          najlepsi będą mogli jeżdzić w Polsce bez ograniczeń. A teraz marzą Wam się młode
          Drabiki jeszcze za darmo!!! Do kibiców Rakowa napiszę tylko tyle że ich komplexy
          przerastają ich samych, a tymi ukradzionymi szalikami od dzieciaków AZSu i CKMu
          nie narobią sobie entuzjastów...
          • Gość: TYM Re: I gdzie tu jest sport! IP: *.chello.pl 16.06.10, 17:28
            brawo dla poprzednika przypominam fanom tego klubu wypowiedzi
            propozycje Pana Marka Cieslaka brac mlodziez i szkolic toi beda
            fani !!!!zeisc do drugiej ligi i robic z zuzla zabawe noi co teraz
            wyszlo jak Prezes placze a na kogo mam isc na kogo!!!na cwaniakow co
            nawet ich neispotkam na ulicy to juza niejest sport to jest zwykal
            jazda na okraglo sport to jest wtenczasas kiedy kibic zaczyna sie
            utozsamiac z tym spotrtem a nie klubem bo z klubem to troche pozniej
    • Gość: Waldi Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: 109.243.196.* 16.06.10, 18:26
      b
    • powerreajd Czy kibice uratują WŁASNY ROZUM 16.06.10, 19:35
      i WYTNĄ TĄ KOMUNISTYCZNĄ GANGRENĘ URZĘDU M.
      • Gość: dosyć Życzę Włókniarzowi spadku na samo dno ... IP: 193.138.241.* 16.06.10, 21:20
        i doświadczenia tego czego doświadczają z winy jego działaczy i ślepych
        samorządowców wszystkie sportowe dyscypliny w mieście, wszystkie bez wyjątku,
        może nareszcie kasa jaką miasto pompuje w to bagno bez dna zostanie spożytkowane
        na prawdziwy sport, na sport uprawiany przez dzieci i młodzież, na dyscypliny
        służące zdrowemu rozwojowi i wychowaniu młodych ludzi ... dzień odcięcia od
        koryta i spuszczenia w niebyt tej nienasyconej hydry jest coraz bliższy i w
        końcu wróci normalność

STOP dotowaniu spółek z publicznych pieniędzy, STOP oszukańczym praktykom
        rządzących miastem szukających obejść celem trwonienia publicznej kasy na
        zachcianki prezesa Maślanki ... STOP
        • Gość: penitenziagite! Wszyscy na Włókniarz!!! IP: *.strefa.com 16.06.10, 21:37
          Człowieku,nie zauważyłeś,ze żużel jest najpopularniejszą rozrywką częstochowian?Jest jak jest,ale jednak o żużlu ciągle częstochowianie rozmawiaja i się nim interesują.Włókniarz ma największą publicznośc w Cz-wie,więc może przestań psioczyć i zajmij się czymś innym.Piszesz,że"w końcu wróci normalność".Normalność jest taka i zawsze była,[od lat 50-tych]że Włókniarz w Cz-wie zajmuje ważne miejsce w częstochowskich klubach sportowych.Jak zwykle,sranie do własnego gniazda.Co za ludzie.I pomyśleć,że mieszkamy w jednym mieście...
          • lukasprez2 Re: Wszyscy na Włókniarz!!! 16.06.10, 21:51
            Jacy częstochowianie interesują się żużlem? Chyba nikt! No może jacyś
            mechanicy samochodowy ,którzy siedzą w kanale od 7 do 17.
          • the-only-bodzio Re: Wszyscy na Włókniarz!!! 16.06.10, 21:51
            napisz mu krotko cieciu ,bo i tak nie zrozumie Nie tylko srają ale i
            plują.Jeden cieć co tak się rozpisuje o pisie i kościele odpisał idz
            mordę drzeć na Wlókniarza .Czy cieć rozumie sport .Nie on nie
            rozumie żużla , siatkówki i piłki nożnej.Cieć jest po to by dokopać.
            • rowan_bean Re: Wszyscy na Włókniarz!!! 16.06.10, 22:03
              bodzio zakuta pało ja nie jestem przeciwnikiem żużla, tylko twoim i twojego
              chorego pojmowania świata.
              Jestem pewien, że mordą kłapiesz na meczach.
              Ponadto pisałeś, ze działasz w klubie.
              Efekty działań takich ludzi, co to Bielanowi, albo Karskiemu spod ogona wypadli
              widać gołym okiem! Klub w ruinie! Słabo sobie radzi! Brakuje mu kasy!
              Zamiast pluć tutaj na forum, to lepiej "zbierz dupę w troki" i działaj, szukaj
              kasy dla klubu!
              Zapomniałem, że jak gębę otworzysz to sponsorzy czmychają tam, gdzie pieprz
              rośnie! Taka elokwencja z wypowiedzi wytryskuje.

Klub kiepsko stoi, bo ma kiepskich działaczy!

Przynajmniej chwała kibicom, którzy wiernie dopingują nawet w niższych ligach.
              • morning.calm Re: Wszyscy na Włókniarz!!! 16.06.10, 22:40
                Od wielu lat mieszkam w mieście oddalonym o 200 km od Częstochowy, ale gdy tylko
                mogę przyjeżdżam na mecz. Tym razem nie będzie inaczej. Przynajmniej dwa mecze
                zaliczę, a jeśli się uda to będę na wszystkich trzech!
                Do boju CKM!
              • the-only-bodzio Re: Wszyscy na Włókniarz!!! 16.06.10, 22:56
                napisalem cieć i juz się melduje.Napisz cieciu co tak ładnie
                klapiesz kiedy byleś ostatni raz na meczu?Można jeszcze dodać twoje
                słowa pora by się pulini złozyli na Wlókniarza.I pis też
                powinnen .Pluć to ty plujesz cieciu.Ja od dawien dawna działam na
                Włókniarzu toże na AZSie i mordy nie drę.Internetowy podżegaczu i
                mądrosci tryskający gnomie.Kiepskich działaczy ło szalejesz , wykup
                cegiełkę prostaku na cały sezon będziesz wielki i przyjdż na
                spotkanie do klubu ,a nie fanzol fasola bo jesteś tylko cieciem
                internetowym czatujacym na gości co ci dają pstryka w twój zakochany
                nosek.
                • Gość: lewis B. Re: Wszyscy na Włókniarz!!! IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 17.06.10, 12:45
                  WSZYSCY NA MARATON ŻUŻLOWY!!!
                  Pokażmy że Częstochowa to nie tylko Jasna Góra ale przede wszystkim WŁÓKNIARZ!!!
                  • Gość: kkkk Re: Wszyscy na Włókniarz!!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.06.10, 12:55
                    DO BOJU!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: do penitenziagite Re: Wszyscy na Włókniarz!!! IP: 193.138.241.* 17.06.10, 14:44
            żałosny szczeniaczku spójrz ilu mieszkańców liczy sobie Częstochowa a ile osób
            przychodzi na mecze Włókniarza, czasy kiedy to miasto żyło żużlem minęły
            bezpowrotnie od kiedy pseudo działacze pokazali prawdziwe oblicze i poza
            trzepaniem prywaty i zarżnięciem szkolenia młodych adeptów żużla potrafią tylko
            płakać i się żalić (zresztą jak i kibice tego klubu) ... prosty przykład -
            wyłudzenie od miasta połowy kasy na budowę stadionu z zapewnieniem że druga
            połowa poleci z kieszeni sponsorów i ziomali Maślanki ... miasto dało się zrobić
            w jajko a Maślanka jak gdyby nigdy nic stwierdził że drugiej połowy nie ma i
            zaczął żądać znowu kasy od miasta ... za taki brak honoru to dyskwalifikacja i
            prokurator na sprawdzenie jakie tam wajchy poszły ... i pytanie jak piękny basen
            dla mieszkańców miasta by za tą kasę powstał a nie betonowy gniot dla Maślanki i
            wycieczek z kłobucka i TRW ... rozgonić to kolesiostwo
      • Gość: ja !!!!!!!!!!!!!!!! Sprzedam !!!!!!!!!!! IP: 91.188.116.* 17.06.10, 23:32
        www.allegro.pl/show_item.php?item=1084226769
    • Gość: rotflmao zaorac i postawic bazarek IP: *.prenet.pl 17.06.10, 14:20
      i bedzie spokój nikt nie bedzie sie kłócił,
      • Gość: lewis B. Re: zaorac i postawic bazarek IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 17.06.10, 14:38
        Ja też za Rakowem nie przepadam ale daleki jestem od twierdzenia żeby zaorać i
        stawiać bazarek. Niech chłopaki grają jak najlepiej.

CKM WŁÓKNIARZ !!!
        • Gość: rotflmao Re: zaorac i postawic bazarek IP: 193.138.241.* 17.06.10, 14:47
          A ja mam w dupie Raków i AZS ... zaorać ten cały cyrk nazywany Włókniarz i ani
          złotówki więcej tym cwaniakom ... moje miasto tylko traci kasę na kaprysy tych
          pajacy, wolę zeby na dzieciaki to oddali ... zaorac i już
          • Gość: penitenziagite! Wszyscy na Włókniarz!!! IP: *.strefa.com 17.06.10, 21:14
            Jakby posłuchać niektórych i zaorać wszystkie stadiony w Cz-wie,to byłoby narzekanie,że u nas nic nie ma.Mentalność wiecznie niezadowolonego Polaka.A póki co,to żużel u nas jest,jest siatka,piłka,koszykówa itd.i tak zostanie.I dobrze,bo jest w czy wybierać.Pozdro dla prawdziwych kibiców wszelakich i dla netowych podrzegaczy :-)
          • Gość: CKM AZS RAKOW że masz w dupie to widać słychać i czuć IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 22:12
            twoja wola to obsrana .napisz gdzie mieszkasz to zaoramy.Ile daleś
            ostanio na dzieci , na tacę, na powodzian śmierdzielu.Nawet nie
            umiesz się zalogować i straszysz tym swoim ip.Stara śpiewka bilety
            muszą być tanie +promocja wtedy będą kibice .
            • Gość: penitenziagite! Włókniarz to Częstochowa! IP: *.strefa.com 17.06.10, 22:32
              Spokojnie chłopie,nie daj się prowokować.Napisz lepiej coś stricte o meczu[meczach-całym maratonie]Damy rade w tych 3 meczach uciułać choć jedno zwycięstwo???
              • Gość: paula Re: Gimnazjum nr 11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 22:47
                Coraz gorzej dzieje się w gimnazjum 11. Dlatego należy zapytać kilka
                pytań.
                *Kto rządzi w tej szkole - jeszcze nauczyciele czy już uczniowie?
                *Czy nauczyciele mają wpływ na stawiane oceny?
                *Czy nauczyciele są przymuszani przez przełożonego do stawiania
                wyższych ocen niektórym uczniom?
                *Czy niepostawienie żądanej oceny konkretnemu uczniowi oznacza
                początek końca pracy w tym gimnazjum?
                *Czy zdarzył się już taki przypadek?
                *Czy są nauczyciele niewygodni dla dyrektora?
                *Czy tacy nauczyciele powinni się liczyć z tym, iż za jakiś czas
                będą musieli szukać nowej pracy bo zostaną wymienieni na "lepszych"
                czyli tych, którzy wykonają każde polecenie przełożonego?
                *Czy jesteśmy świadkami budowania „nowego” porządku pedagogicznego w
                tej szkole?
                *Czy w gimnazjum zdarza się podważanie autorytetu nauczyciela przed
                uczniami przez innego nauczyciela?
                *Czy da się pracować w takiej szkole gdzie nauczyciel nastawiany
                jest przeciwko drugiemu nauczycielowi?
                *Jak rozmawiać z dyrektorem szkoły, który przyjmuje prawdę jedynie
                od "swoich" nauczycieli?
                *Czy dyrektor każdej szkoły może okłamywać swoich nauczycieli?
                *Czy taka szkoła będzie się cieszyć autorytetem nie tylko uczniów,
                ale i samych rodziców?
                *Czy po tych niewinnych pytaniach rozpocznie się polowanie
                na "czarownice"
                A jak jest w waszych szkołach?
    • Gość: brat Sprzedam !! IP: 91.188.116.* 17.06.10, 23:27
      www.allegro.pl/add_item_v2.php?this_item_id=1084226769
      • Gość: ja Re: Sprzedam !! IP: 91.188.116.* 17.06.10, 23:30
        Prawidlowy link www.allegro.pl/show_item.php?item=1084226769
      • Gość: Lee sell karnet IP: 85.202.157.* 17.06.10, 23:35

mam karnet z numerem 0001, chce za niego 200zł, co z tego że ponad trzy razy
        drożej ale jest z nr 1 !!

• Gość: antek Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.isd-hcz.com.pl 18.06.10, 09:39
      myslę że tak
    • Gość: sowa Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: 188.33.93.* 18.06.10, 16:23
      Wszyscy idziem na mecz
    • Gość: wil Re: Czy kibice uratują Włókniarza? IP: *.chello.pl 18.06.10, 22:10
      NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka