Dodaj do ulubionych

pis w terenie

16.06.10, 17:55
Dzisiejszy wyrok niezawisłego sądu dowiódł, że dr Kaczyński cały czas jątrzy i
mówi tylko to, co ma przynieść mu sukces wyborczy. Niekoniecznie musi być to
zgodne z prawdą. Dalej konsekwentnie stosuje się metodę ideologa pis Kurskiego
o ciemnocie w narodzie.
Forum wrze od aktywistów jedynie słusznej partii.
Aż na wymioty się zbiera od tej nowomowy wolskiej. Argumentowanie bez
argumentów, wklejanie linków mających obrzydzić Komorowskiego i nic konkretnego.
Po tragedii samolotowej miało być tak pięknie, tak solidarnie.

Jeśli nie może tak być, ani nawet jeśli nie może być normalnie, to niech
przynajmniej będzie wesoło!

Czekam teraz na ciekawsze zarzuty pod moim adresem.
Przyznaję się, że jestem masonem, komunistą i ateistą.
Obserwuj wątek
    • Gość: POlityka miłości Re: pis w terenie IP: *.net.stream.pl 16.06.10, 17:58
      > Przyznaję się, że jestem masonem, komunistą i ateistą.
      i dodaj jeszcze, synem trepa z niemieckim paszportem.
      • Gość: ricardo53 Re: pis w terenie IP: 193.138.241.* 16.06.10, 18:03
        Najbliższy pisuar mam w pracy.
        Olewam go codziennie i sprawia to tyle radości. Zresztą każdemu facetowi
        daję ulgę i rozkosz, że partyjniaków ma w ...
        • Gość: babcia klozetowa Re: pis w terenie IP: *.net.stream.pl 16.06.10, 18:07
          Dam ci dobrą radę, lej do góry, tam też pisuar...
          • Gość: ricardo53 Re: pis w terenie IP: 193.138.241.* 16.06.10, 18:18
            Choć w terenie nie ma tylu pisuarów, to jednak Polacy dają sobie radę i
            olewają drzewa, bo posadzone przez "jarusia" zielonym go góry.

Ułożyłeś rebusik z wytłuszczonych literek należy Ci się literek.
            Może to poprawi Ci humor w dniu wyborów.
            • Gość: Oszolom ryśku przestań się przebierać za kobietę czyli IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 21:11
              jak lejesz to kucasz.Już cię szukają za tego olewanego dęba.
      • rowan_bean Re: pis w terenie 16.06.10, 18:14
        Na razie słabo!
        Jeden z czołowych aktywistów, który nie jest nawet na tyle odważny, żeby pisać
        pod stałym nickiem, ale dyżuruje bezustannie, nie wysilił się.
        Nawet w odniesieniu do innych podobnych szmatławych i niegodziwych postów
        autorstwa pismatołków ten jest słaby!
        Jego siłę dokuczenia innym za pomocą argumentów pisowskich oceniam na jakieś
        26%. Czy tak słabe poparcie ma dr Kaczyński? Wymyślcie coś lepszego!
        • Gość: aktywista Re: pis w terenie IP: *.net.stream.pl 16.06.10, 18:17
          ależ proszę cię, to takie platformerskie...
          • rowan_bean Re: pis w terenie 16.06.10, 18:21
            aktywisto, czemu to kopiujemy.
            Często to pada na tym forum.
            Notowania lecą na łeb na szyję!
        • rowan_bean Re: pis w terenie 16.06.10, 18:18
          Żeby łatwiej szło, to mój ojciec za wierną służbę nie dostał nawet kawalerki.
          Jak mocno zasłużył się ojciec dr Kaczyńskiego, że dostał apartament?
          • Gość: Oszolom napisz jeszcze czego nie dostał IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 21:14
            bo bardzo mnie zaciekawił ten temat.Nie jesteś rodziną z pluto
            fasola ,bo podobne pisanie.
    • Gość: puls475 Re: pis w terenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 18:45
      Czekasz na zarzuty niestety ode mnie się ich nie spodziewaj ,
      bo w pełni się z Tobą zgadzam.
      A tak na marginesie -myślę , że gdyby nie silne parcie Prezydenta na
      punktualne przybycie na prywatną impreze na koszt podatników to może
      nie było by dziś dyskusji o tragedii. i żałoby narodowej.
    • rowan_bean pragnąłem, aby mnie skrytykowano krytycznie 16.06.10, 18:52
      Krytykować krytycznie - nowoczesne wyrażenie wykorzystywane dla podkreślenia
      szczególniej niestosowności oburzających faktów oczywiście oczywiście
      bezprawnego krytykowania osób lub środowisk sprzyjających Ruchowi Oporu oraz
      popierających desygnaturę prezesa-premiera-przyszłego-prezydenta Jarosława
      Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich 2010 roku - twórca: Paweł Poncyljusz w
      rozmowie z Moniką Olejnik (pseudonim operacyjny: "Stokrotka") w audycji "Gość
      Radia Zet" (24.05.2010)

"No, ale rozumiem, że paru z tych księży stwierdziło, że jako obywatele są
      bardzo mocno na tak dla Jarosława Kaczyńskiego, no to jest ich odpowiedzialność,
      rozumiem, że nie łamią żadnych standardów księży, można mówić, czytałem ten
      fragment, że gdzieś to krytykuje to krytycznie, ale ja rozumiem, że to jest
      tylko w kategoriach pewnej estetyki, ale nie łamania prawa, czy to świeckiego,
      czy kościelnego."
      • Gość: sad Re: pragnąłem, aby mnie skrytykowano krytycznie IP: *.netcominternet.pl 16.06.10, 20:11
        Dzięki Bogu istnieją jeszcze w Polsce niezalezne sądy. PO dużo zyska
        dzięki takiej decyzji sądu. nie można prowadzić kampani wyborczej na
        kłamstwach.
        • Gość: temida niezależny sąd IP: *.net.stream.pl 16.06.10, 20:42

Kilka spraw rozpatrywanych przez Agnieszkę Matlak sędzie dzisiejszego procesu:

1) Wojciech Jaruzelski vs Jan Przedpełski - wygrał Jaruzel
          "Sędzia Agnieszka Matlak wydala w roku 2006 korzystny wyrok dla Wojciecha Jaruzelskieego w sporze z Janem Przedpełskim, spadkobierca przedwojennego właściciela willi na Mokotowie, w której mieszka teraz generał. Odebrano go Przedpełskim po wojnie na mocy tzw. dekretu Bieruta. Przedpełscy chcą, by generał się wyprowadził i zwrocił im wille."

2) Marek Król vs Jerzy Urban i tygodnik "Nie" - wygrał Urban

3) "Gazeta Wyborcza" vs Stanisław Remuszko - wygrała "GW", a sędzina popisała się takim kwiatkiem:
          "Negatywne treści na temat Adama Michnika redaktora naczelnego Gazety Wyborczej oraz wydawcy tej gazety Agory S.A. są sprzeczne z zasadami współżycia społecznego"

Zdziwieni dzisiejszym wyrokiem???
          • Gość: K2 A gdyby prezes wygrał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:47
            ... to byś teraz to światu obwieszczała wszem i wobec i wychwalała byś tą samą sędzinę za obiektywizm, ale że przegrał to masz inne zdanie... no i wąłśnie dlatego nie chcę Kaczyńskiego jako prezydenta bo reprezentujesz ten sam tok myślenia co on...proste i jednoczesnie straszne
            • Gość: Oszolom hrabia herbu gwintówka w terenie iglasto -lisiasty IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 21:08
              siema ziomale pochlaptusy.Rąsia,żółwik i strzaleczka.Kogo gajowy
              marucha nie wpuści do lasu.Napewno Wołka ,babci tej podróby co pisze
              ty gryzmoły i wilka.Ma rozgrzaną i jeszcze ciepłą sędzinę
              Matlak .Jeszcze parę dzionków i dostaniesz kopa bronku
              • rowan_bean Re: hrabia herbu gwintówka w terenie iglasto -lis 16.06.10, 21:41
                oszołom - ocena wypowiedzi - rozpacz!
                Nawet nie zasługujesz na ocenę procentową.
                Folklorystyczna proza przedwyborcza, miejscami rymowana!
                Radosne bluzgi będące mieszaniną gwary częstochowskich przypinaczy, cwaniaków z
                Bazaru Różyckiego i kibiców drużyn futbolowych.
                • Gość: Oszolom Re: hrabia herbu gwintówka w terenie iglasto -lis IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 22:09
                  znowu fasola jesteś do tyłu.to nowy spot gajowego żólwki , obrączki
                  i klucze nastawne.Dużo tego dodać ten cały komitet poparcia , szalik
                  od Tuska,pięcioro dzieci ,niezliczona liczba leśniczych.To będę
                  niezmiernie zdziwiony jak Jaro wygra.
                  • rowan_bean Re: hrabia herbu gwintówka w terenie iglasto -lis 16.06.10, 22:16
                    Żeby twoje wypowiedzi nie były chaotyczne, to przygotuj sobie najpierw w
                    punktach plan wypowiedzi i później je rozwijaj.
                    Dużo tego dodać - typowe rydzykowskie zwroty. Patrz poniżej"

Dokonywać się na oddziaływanie - dawniej: "dziać się dzięki oddziaływaniu" -
                    udobitnienie frazy poprzez nadanie jej wydźwięku dokonanego - twórca: Tadeusz
                    Rydzyk na antenie Radia Maryja (24.05.2010)

* '"A wszystko to dokonuje się na oddziaływanie nie na umysły, przez
                    logiczne argumenty, ale oddziałując na emocje"
          • Gość: Marysia 46 To takie PIS-owskie. IP: *.apus-net.pl 16.06.10, 22:33
            Nie zdziwieni!

My nie negujemy wyroków sądu.
            Wy zawsze wg. zasady "Sąd, Sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej
            stronie."

To takie PIS-owskie.
            • Gość: Oszolom Oczywiście marycha IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.10, 22:40
              sąd zawsze musi być ciepły to takie peowskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka