Gość: e Re: Komorowski w necie IP: 195.88.28.* 17.06.10, 19:19 z cyklu <idiotyczne zdjęcia Bronka> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Komorowski w necie- To Ruski czlowiek! IP: *.lnk.telstra.net 23.06.10, 01:40 Tak Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Komorowski w necie- To Ruski czlowiek! IP: *.iplus.com.pl 23.06.10, 13:20 Tzw. prawdziwy Polak ., W internecie znalazłam życiorys rodziny Kaczyńskiego . Ciekawa jestem czy autor pan Nowak pisze prawdę? kto wie ? "W przypadku Rajmunda Kaczyńskiego i jego ojca oficera armii carskiej jest znamiennym to, ze do czasu wejścia w życie Traktatu Ryskiego musiał on mieć rosyjska przynależność państwowa i być obywatele imperium rosyjskiego. Gdyby było inaczej, to nie byłby tak wysoko postawionym oficerem. Kaczyńscy twierdza, ze wśród ich przodków był nawet generał carski. Kaczyńscy maja bowiem tendencji do konfabulacji jeżeli chodzi o życiorysy. Najważniejszym powodem prowadzenia tych badań jest fakt wyjątkowej przychylności władz stalinowskiej Polski do rodziny Kaczyńskich. Jeżeli ma się jednak w rodzinie takich stalinowców jak płk. Wilhelm Świątkowski, to trudno było być prześladowanym. Osobne pytanie, to kwestia ministra sprawiedliwości z lat czterdziestych, Henryka Świątkowskiego. Kaczyńscy wspominają, iż maja PPSowskie konotacje. Ten ostatni był ppsowcem. Czy to wszystko jest prawda ? W internecie wisi artykół Zbigniew NOWaka Chyba kaczyńscy nie wytoczyli procesu o zniesławienie . gdyby tak było tekst znikł by . Kto wie jakabyła reakcja braci na ten zadziwiający arytkół ,który czytałam z niedowierzaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Komorowski w necie- To Ruski czlowiek! IP: *.prenet.pl 23.06.10, 13:30 jesli serwer nie stoi w polsce to nic nie moga mu zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Komorowski w necie- To Ruski czlowiek! IP: 109.243.105.* 23.06.10, 14:18 co innego lokalizacja serwera, a co innego autorstwo tekstu, sposób publikacji nie ma tu zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Komorowski w necie- To Ruski czlowiek! IP: *.prenet.pl 23.06.10, 13:34 a strona polnica kwitnie w najlepsze i skoro jej nie zamykaja to musi tam byc prawda Odpowiedz Link Zgłoś