eryk.pl 25.06.10, 11:21 Uważaj, Jarosław Kaczyński też uwierzył i skończył w sądzie! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ricardo53 Pomożecie ? IP: 193.138.241.* 25.06.10, 11:46 Pomożemy jak będzie szło po naszej myśli. Jeśli nie, to czeka już taczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo jr. Re: Pomożecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 11:56 ooooooooo o takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.prenet.pl 25.06.10, 11:56 ja wierze w cuda PO, mysle ze teraz jak wygra komorowski to bede pracowal za minimum 4k na reke po skonczonych studiach, wkoncu bede mogl godnie zyc i nie bede musial wyjezdzac za chlebem do angli irlandi czy tez innych krajow zachodniej europy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:28 Gość portalu: rotflmao napisał(a): > ja wierze w cuda PO, mysle ze teraz jak wygra komorowski to bede pracowal za > minimum 4k na reke po skonczonych studiach, wkoncu bede mogl godnie zyc i nie > bede musial wyjezdzac za chlebem do angli irlandi czy tez innych krajow > zachodniej europy Hmm, ale to jest właśnie powód, dla którego ludzie głosują na jarka, a nie na bronka. Bo jak jarek bedzie prezydentem to wszyscy właściciele firm od razu podniosą wszystkim pracownikom pensję do 5k :) i wczasy w Bułgarii ! A co do zarobków od razu po studiach to aktualne 4 przykłady moich znajomych bez doświadczenia/lub odbyte wakacyjne staże. Ogłoszenie w gazecie -> złożyli cv -> kilka etapów rozmów, itp... -> zostali wybrani -> tak, bez znajomości -> zarobki na rękę na początek, rosnąco 2400zł(czewa), 3500zł, 4200zł(czewa), 6400zł. Kiedy wam się w końcu wbije do głowy , że to czy macie pracę i ile zarabiacie nie zależy od pisiu czy po , ale od was samych (czyt. tym co sobą reprezentujecie)? Ręce mi opadają jak czytam jak ludzie potrafią być zawistni. Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? 25.06.10, 15:01 Romper Stomper napisał Kiedy wam się w końcu wbije do głowy , że to czy macie pracę i ile zarabiacie nie zależy od pisiu czy po , ale od was samych (czyt. tym co sobą reprezentujecie)? Romper Stomper masz racje .wszystko zalezy od tego jakie mamy wykształcenie i od naszej zaradności ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.prenet.pl 25.06.10, 15:20 to jak myslisz ze jak po skonczeniu studiow bede dalej zapie...l za 2,5k na reke fizycznie na budowie to cie chyba suty dra, juz sie wystarczajaco napracowalem przez okres studiowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.iplus.com.pl 25.06.10, 19:50 Gość portalu: rotflmao napisał(a): > to jak myslisz ze jak po skonczeniu studiow bede dalej zapie...l za 2,5k na > reke fizycznie na budowie to cie chyba suty dra, juz sie wystarczajaco > napracowalem przez okres studiowania . A jaki masz zawód i czy starasz się pracowac w swoim zawodzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.prenet.pl 25.06.10, 21:06 zawod mam z branzy i caly czas pracowalem w branzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.iplus.com.pl 26.06.10, 10:57 Gość portalu: rotflmao napisał(a): > zawod mam z branzy i caly czas pracowalem w branzy A z jakiej branży ?? Wybacz ciekwośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.prenet.pl 26.06.10, 12:05 w branzy budowlanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.iplus.com.pl 26.06.10, 15:38 Gość portalu: rotflmao napisał(a): > w branzy budowlanej To masz dużo mozliwości . Jeżeli masz mgr inż . a praktykę na budowie już masz , to wystarczy w Śląskiej Izbie IB zdac egzamin na uprawnienia budowlane i ofert pracy Ci nie zabraknie : * możesz byc kierownikiem budowy * inspektorem budowy . jeżeli jestes inżynierem możesz uzyskac uprawnienia ,ale w ograniczonym zakresie Do prowadznia własnej firmy budowlanej nie musisz miec uprawnien ,wystrczy zatrudnic kierownika budowy . Jeżeli lubisz projektowac , postaraj sie o dwuletnia praktykę w jakieś pracowni .przez rok może to byc wolontariat . Jeżeli jestes instalatorem procedura jest taka sama pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedy ten cud Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 13:07 jestem katolikiem i wierzę w cuda. Tylko to czekanie mnie męczy. Pewnie te cuda dotyczą tylko Rycha, Zbych itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? 25.06.10, 13:30 Jacy my, Polacy jesteśmy zawistni. Boli nas, że inni potrafili się dobrze urządzić a my nie. Przecież nie musimy stosować zasady: Jeśli chcesz się wzbogacić, musisz się zeszmacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniewolony Re: Wyborco! Jeszcze w COŚ wierzysz ? IP: *.static-net.stream.pl 25.06.10, 13:52 Wszyscy którzy nie wierzą w cuda "najcudowniejszej partyji" - zaraz pod sąd i do kamieniołomów zgodnie z hasłem: "Kto nie wierzy w oszołomów - tego do kamieniołomów !". A sądy "są już rozgrzane" więc wyroki są do przewidzenia. Najzabawniejsze w tym "kabarecie" było wypuszczenie na sceny pewnej PANI co to miała wykrywać przekręty a ta uboga w szare komórki osoba ze skrzywionym uśmiechem na ustach - poszukuje na razie drugiej szarej komórki aby chociaż dwie połączyć do "zaszczytnej misji wykrywania afer partii 'niesłusznych'". Jest to stara taktyka zgodna z powiedzeniem, że "U innych, pod lasem dostrzega się źdźbło trawy w oku a u siebie nie widzi się belki". (Chociaż akurat prof. Belkę dostrzeżono by poprawić swój image wmawiając ciemne zabobony o pluraliźmie itp.) Afera hazardowa, "katar" stoczniowy, manipulacje przy ukrywaniu "dziur" i inne ciekawe cuda - będące prawdziwą twarzą, zasłania się pięknymi uśmiechami, dobrotliwymi minami, spokojnym słowotokiem i innymi pijarowskimi sztuczkami. Sprawy jak każde g.... przysychają, przestają "cuchnąć", zamiatane są "pod dywan" - ale najważniejsze, że portfele "puchną" Jest CACY !"Oby żyło się lepiej" ! Istnieje także "komisyja" o egzotycznej nazwie 'przyjazne' (chyba towarzystwo wzajemnej adoracji dla samych siebie) - co to robi kasę na roztrząsaniu pardoksów i paranoi. Bez żadnego efektu, ponieważ takie idiotyzmy służą jako podstawowa baza do żerowania na zniewolonym "ciemnym ludzie" tyrającym na kasę "wybrańców". "Oby żyło się lepiej"! niewolniku: KEEP SMAILING ! = = = = = = = = = = = = Wieszcz przepowiedział: "Bez serc, bez ducha - to szkieletów ludy..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Ja wierze w Ojca Rydzyka IP: *.prenet.pl 25.06.10, 21:23 On jest lekarstwem narodu . Potrafi pojednac rodakow , zmusic do dialogu , rozgrzeszyc , pocieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Ja wierze w Ojca Rydzyka 25.06.10, 21:34 Gość portalu: Ojciec napisał(a): > On jest lekarstwem narodu . Potrafi pojednac rodakow , zmusic do dialogu , > rozgrzeszyc , pocieszyc i rączkę po ofiarę wyciągnąć, bo do tego został stworzony przez Pana Bozie! Toruński łojciec medialny na prymasa i prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puls475 Re: Wyborco! Jeszcze w COŚ wierzysz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 22:21 do zniewolonego- ja Ci coś przypomne : rządy PiS -używanie policji specjalnej do wspierania interesu partii ,areszty wydobywcze,przypominam konferencje prasową prokuratora Engelinga,Ziobrę ,Macierewicza i razbrajanie polskich żołnierzy z ochrony kontrwywiadowczej w Awganistanie jeszcze może coś napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalikarz Re: Wyborco! Jeszcze w COŚ wierzysz ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 00:21 Dobrze że to sie stało w Awganistanie a nie w Afganistanie bo mogłoby to być grozne. A tak poważniej to: 1.W Polsce nie ma korupcji- np. przy sprzedaży Telekomunikacji potrzebne było posrednictwo dr.K na ktorej zarobił kilkadziesiąt milionów. - ani jeden przetarg na budowe ,remont drogi,ulicy, zakup autobusów nie był ustawiony - gołodupce - byli dyr. państwowych zakładów zostali ich włascicielami dlatego że nie bli gołodupcami - babcie za wyciecie trzech drzew na własnej posesji nie zostały ukarane a chłopcy od Rycha,Zbycha za wycięcie hektarów lasu na Zieleńcu zostali zrujnowani karami za to samo przestepstwo. Ale ponieważ Ty spadłeś z Marsa i nie znasz szczegółów nie chce mi sie dalej wyliczać.Bo że jesteś takim idiotą w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re:Jeszcze w COŚ wierzysz ? A myślisz ??? IP: *.static-net.stream.pl 26.06.10, 10:53 do "puls475": Jeżeli tak "ad personam": Prawdopodobnie puls skoczył do 475 - a to już objaw nadmiernie wysokiego ciśnienia; ludzie takiego nie mają, więc chyba faktycznie pozostaje Mars, co powoduje mylenie państw i nazwisk. Ad rem: Żadna "partyja" ani też członek nie jest święty, jak to każdy "członek" przy wysokim libido. Wymienione osoby także nie grzeszą świętością ale usiłowały wbrew instynktowi samozachowawczemu (tak jak ruch antystalinowski lub ruch antyhitlerowski - z narażeniem własnego życia) wzruszyć lub wskazać patologię polskiego "wymiaru sprawiedliwości ?" a także agenturalnych struktur na najwyższych szczytach tzw. "władzy". Ponieważ nie było rewolucyjnego przejęcia władzy lecz "bezkrwawe" wszelkie patologie i wypaczenia (jak zła krew) nie zostały usunięte lecz zepchnięte na margines lub "do podziemia". Całe "mrowisko" i jego struktury nie zostały usunięte a pracowite "mrówki" nadal robiły swoje. Ten przysłowiowy "RAK" nadal zupełnie sprawnie "toczy" wszelkie dziedziny życia i gospodarki - trzeba wreszcie przejrzeć na oczy. Natomiast sam fakt cywilnej odwagi można porównać do odwagi kamikadze - dlatego po "wsadzeniu kija w mrowisko" zawrzało i wszelkie "mrówki" i inne "insekty" śmiertelnie zaatakowały nie przebierając w środkach. Naturalnie do takiej optyki zdroworozsądkowego myślenia a także logicznego wywodzenia wniosków (uwzględniając kamuflarz i prowokacje) - trzeba poprostu dorosnąć a nie kierować się sympatiami czy też emocjami. Tylko drastycznie syntetyczna analiza może ukazać prawdziwe oblicze skrzętnie ukrywanego ZŁA. - - - - - - - - - - - - ULISSES: "O nierządne królestwo i zginienia bliskie, gdzie ani prawa ważą, ani sprawiedliwość ma miejsca, ale wszystko złotem kupić trzeba!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re:Jeszcze w COŚ wierzysz ? A myślisz ??? IP: *.net.stream.pl 26.06.10, 11:06 www.pardon.pl/artykul/11852/komorowski_juz_nie_jest_hrabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: IP: *.static-net.stream.pl 26.06.10, 16:56 Tak naprawdę to realną władzę posiada platforma wspierana przez bussines (różne konfiguracje egzotycznych poglądów). Natomiast rzeczywistą politykę gospodarczą kreują różnej maści baronowie bussines'u, którym dużo bliżej do "aferałów" w liberalnych "garniturkach" skrycie przeliczających swoja "kasiurę". Honor ? Naród ? Ojczyzna ? - tak samo jak sprawiedliwość są pojęciami względnymi (honor - to JA; naród - to kolesie od ciemnych interesów: ojczyzna - to przychylne miejsce intratnych przekrętów). Każda instytucja, tym bardziej państwowa czyli "niczyja ?" wymaga rzetelnej i permanentnej kontroli (lub nadzoru obywatelskiego). Jednopartyjny system wyszedł nam bokiem i do dziś odbija się czkawką. Każdy ma prawo wybrać jednopartyjne "niewolnictwo" - tylko późniejsze przebudzenie się "z ręką w nocniku" będzie bardziej śmierdzace i to nie tylko moczem ! Jeżeli jestem uczciwy to nie muszę się obawiać policji czy służb specjalnych - nawet wówczas, gdy będą mnie śledzić. Dużo bardziej obawiam się sytuacji, że ktoś z pięknym uśmiechem na cudownym obliczu będzie mnie ograbiał aż do cna, wmawiając, że to w nadrzędnym celu dla mojego dobra. "Oby żyło się lepiej" Pozostaje stare i wciąż aktualne pytanie: KOMU ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: czy w Polsce rządzili bliźniacy jednjajeczn ?i IP: *.iplus.com.pl 26.06.10, 17:53 Gość portalu: ??? napisał(a): "Jednopartyjny system wyszedł nam bokiem i do dziś odbija się czkawką. Każdy ma prawo wybrać jednopartyjne "niewolnictwo" - tylko późniejsze przebudze nie się "z ręką w nocniku" będzie bardziej śmierdzace i to nie tylko moczem I takie doświadczenia masz po czasach kiedy Polską rządziło dwu bliźniaków jednojajecznych o nazwisku kaczyński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 To takie PIS-owskie. IP: *.apus-net.pl 26.06.10, 18:36 Jeżeli jestem uczciwy to nie muszę się obawiać policji czy służb specjalnych - nawet wówczas, gdy będą mnie śledzić. Dużo bardziej obawiam się sytuacji, że ktoś z pięknym uśmiechem na cudownym obliczu będzie mnie ograbiał aż do cna, wmawiając, że to w nadrzędnym celu dla mojego dobra. To takie PIS-owskie Ciebie nikt śledził nie będzie, za mały jesteś, mnie też nie. Tu chodzi o śledzenie ale dla celów politycznych, złodzieje nikogo w PIS-ie nie interesują. Ta ich walka z korupcją to tylko przygrywka do gry politycznej. Ostatnio zmienili korupcję na służbę zdrowia, bo to bardziej chwytliwe. Trzeba wystraszyć Wyborcę. Strachem łatwiej rządzić nieświadome społeczeństwo. A naszym wyborem będzie czy chcemy być świadomi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: To takie PIS-owskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 19:03 Świadomy nigdy nie wybierze PO chyba że korzysta z takiego układu. Maryśka - korzystasz czy ślepa jesteś innej możliwości nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To takie PIS-owskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 19:16 Jak rządził PIS to był układ Pisowski, jak SLD - to dopiero był układ, więc trudno się dziwić, że jak rządzi PO to jest układ PO Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: To takie PIS-owskie. 26.06.10, 20:04 Ciekawie prawisz Marysiu. Świadomość zagrożeń jest potrzebna! Służba zdrowia kuleje od reformy pana łoBuzka i pięknego solidarnego Maryjana. Policja (nie ta abw czy cba od politycznych - swoją drogą idziemy tutaj do przodu za tzw. komuny było ub i sb, teraz jest jedna literka więcej)i siły zbrojne w totalnej destrukcji z powodu braku funduszy i upolitycznienia. Prokuratura też polityczna od czasów pana Zero. Sądownictwo kiepskie i powolne,bo 24 godzinne sądownictwo pana Zero tak jak jego pomysłodawca okazało się pomyłką. Szkolnictwo do niczego. Przemysł kuleje. Wszystko w tej Polsce do d..y. Trzeba wreszcie sobie zdać sprawę, że pieniądze, które Gierek pożyczył, żeby Polskę ożywić nie mogą nas karmić bez końca. Od z góra 30 lat kolejne ekipy spychają pogarszającą się sytuację na poprzedników i oczywiście na Gierka. Nie zapominajmy, że Gierek - człowiek wychowany w kapitalizmie - uzależniał nas bardziej, i finansowo i technologicznie od zgniłego bloku zachodniego niż od towarzyszy wschodnich. Jego następcy zdekapitalizowali wszystko co przejęli, a na nowe inwestycje nikt nam już nie pożyczy. Nie pomogą tutaj krzyki dr Kaczyńskiego ani obietnice Tusku Donaldu. Jest ogólnie źle. Prezydent tego nie zmieni! Problem jest innej materii. Sądzę, ze rząd musi coś wreszcie robić, a prezydent nie może przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: To takie PIS-owskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 20:12 Odpowiadasz na: rowan_bean napisał: > Ciekawie prawisz Marysiu. > Świadomość zagrożeń jest potrzebna! > Służba zdrowia kuleje od reformy pana łoBuzka i pięknego solidarnego Maryjana. > Policja (nie ta abw czy cba od politycznych - swoją drogą idziemy tutaj do > przodu za tzw. komuny było ub i sb, teraz jest jedna literka więcej)i siły > zbrojne w totalnej destrukcji z powodu braku funduszy i upolitycznienia. > Prokuratura też polityczna od czasów pana Zero. > Sądownictwo kiepskie i powolne,bo 24 godzinne sądownictwo pana Zero tak jak jeg > o > pomysłodawca okazało się pomyłką. > Szkolnictwo do niczego. Przemysł kuleje. > Wszystko w tej Polsce do d..y. > Trzeba wreszcie sobie zdać sprawę, że pieniądze, które Gierek pożyczył, żeby > Polskę ożywić nie mogą nas karmić bez końca. > Od z góra 30 lat kolejne ekipy spychają pogarszającą się sytuację na > poprzedników i oczywiście na Gierka. > Nie zapominajmy, że Gierek - człowiek wychowany w kapitalizmie - uzależniał nas > bardziej, i finansowo i technologicznie od zgniłego bloku zachodniego niż od > towarzyszy wschodnich. Jego następcy zdekapitalizowali wszystko co przejęli, a > na nowe inwestycje nikt nam już nie pożyczy. > Nie pomogą tutaj krzyki dr Kaczyńskiego ani obietnice Tusku Donaldu. > Jest ogólnie źle. Prezydent tego nie zmieni! > Problem jest innej materii. Sądzę, ze rząd musi coś wreszcie robić, a prezydent > nie może przeszkadzać. Rząd wspierany przez tu cytat z rowana " pana łoBuzka ". To oznacxza zmiany wręcz ogromne... Smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: To takie PIS-owskie. 26.06.10, 20:18 Jak widzisz nie trafia do ciebie nic. Pan łoBuzek jest dla mnie takim samym zawszonym chadekiem jak dr Kaczyński. Nie zmienia faktu, że obecne dmie w ta samą tubę co PO. Okres rządów tego pana to prawie tak samo czarna karta w historii jak rząd Marcinkiewicza i później Kaczyńskiego. Myślę, że pora chadeków odstawić na boczny tor. Dobry przykład przyszedł od wujka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: To takie PIS-owskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 20:29 Przyznaję Ci rację - rzeczywiście do mnie nie trafiasz... Buzek zły Donald dobry a PO - Średnia? Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: To takie PIS-owskie. 26.06.10, 20:53 Rząd Premiera Mazowieckiego nakreślił jakiś program powrotu naszego kraju do cywilizacji. Później zaczęły się między solidarnymi przepychanki o stołeczki. Dużą rolę odgrywali tutaj od początku bliźniacy. Każda nowa ekipa była gorsza od poprzedniej. Każda chciała udowodnić, że coś potrafi lepiej od poprzedniej i reformowała. Reformy obciążały tylko budżet biednego kraju i powiększały zniechęcenie do solidaruchów. Doszło do kuriozum, że Polskę wprowadził do EU premier Miller, a prezydent Kaczyński wstrzymywał się jak mógł (w porozumieniu z prezesem)z podpisaniem Traktatu Lizbońskiego. Dzisiaj mamy 2010 i przepychanek o solidarnościowy rodowód ciąg dalszy. Gospodarka jest nieważna. Tylko rodowód się liczy. Śmieszne i tragiczne! Do niewielu to trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen wierzę w PO IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.06.10, 20:27 jak w to że: Bartoszewski jest profesorem Bronek hrabią a Michnik Polakiem :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: wierzę w PIS IP: *.icis.pcz.pl 26.06.10, 20:53 Rownie dobrze mozna wierzyc w PiS - jak to ze w rzeczywistosci reprezntuje interesy biedniejszych warstw spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u2421 Wszystkie partie mają jeden program: władze IP: *.apus-net.pl 26.06.10, 20:58 Wszystkie partie mają jeden i ten sam program: władza i korzyści jakie z niej płyną. raz na kilka lat potrzeba tłumu, żeby zdecydował, kto z tych korzyści będzie czerpał. i do urn a potem na autokar do Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Wszystkie partie mają jeden program: władze IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.06.10, 21:47 z tym się zgadzam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Wszystkie partie mają jeden program: władze IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 22:55 Teraz modna jest Holandia.Dzięki Po nowobogaccy przedsiębiorcy dostali taką władzę , w której można płacić pracownikowi z dużym opóżnieniem i PIP może im nagwizdać .Mogą płacić niske składki na zus.Bo nikt nie uregulował to od średniej krajowej.Można obniżyć stawki zaszeregowania bo to wszystko zwalone jest na kryzys.Ludzie zapylają za śmieszne pieniądze bo o pracę cięzko.Ale rząd tuska tego nie dostrzega.Drogi wyborco zastanów się na kogo głosować na przemiłego gajowego ktory tylko przyklasnie byś nie doczekał emerytury ,czy na tego co robią z nie go wała czyli kaczora.Ale on się kulom nie kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 To takie PIS-owskie. IP: *.apus-net.pl 26.06.10, 23:13 I znowu retoryka nie poparta dowodami. Takie PIS-owski słowotok. Dodatkowo straszenie bez najmniejszych powodów. "....na przemiłego gajowego ktory tylko przyklasnie byś nie doczekał emerytury ,czy na tego co robią z nie go wała czyli kaczora" Ale to takie PIS-owskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car50 Re: To takie PIS-owskie. IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 00:18 A co konkretnie jest PO ? Nie chce pisać dla POłgłówków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car50 Re: Wszystkie partie mają jeden program: władze IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 00:14 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Naiwniaku !!! wierzysz w programy !!?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 23:07 Podniecajcie się, plujcie na siebie, wyrywajcie sobie włosy , skądkolwiek. Czy w przypadku ostanich 20 lat spotkaliście partię która zrealizowała obietnice wyborzcze?? jakąkolwiek?? Żyjemy w porąbanym kraju: lewica nas wprowadza do Uni, lewica obniża podatek CIT, prawica krzyczy WJĘCEJ !! Co to kurde jest !! Ludzie czy będziecie cały czas tak naiwni?? Toc 100% postów wyborczych piszą ludzie pracujący przy partiach !! WALĘ WAS !!! i waszą robotę I Bronek i Jarek zrobią z Was FUJARĘ :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz W. Re: Naiwniaku !!! wierzysz w programy !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 23:12 Lepiej boso wejść w psie gó..., Pod sufitem mieć nierówno, Pod kościołem być staruszka, Z pederasta dzielić łożko, Mieć skorupy pod ogonem, Alzheimera z parkinsonem, Z krematorium dostać paczkę, Nic nie jedząc miewać sraczkę, Budzić śmiech wyrazem gęby, Stracić na raz wszystkie zęby, Lepiej czuć do siebie wstręta Niż mieć z Jarka Prezydenta. autor: znana poetka z Krakowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: Naiwniaku !!! wierzysz w programy !!?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.10, 23:26 Nie trzeba być poetką znaną, można i tak: gdyby Bronek miała dwa Jaja a nie uśmiech padłej glizdy rządził by nam już tym krajem zamiasta Jarka Grubej piz...y i też się rymuje i nie polityczne jest, prawda Zabijajcie się dalej A i tak was oleją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Naiwniaku !!! wierzysz w programy !!?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 00:29 sorki frogman ja nie pracuję przy partiach .Jak masz wonty daj cynk możemy sie spotkać i pogadać .Jutro fajny mecz żuzlowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car50 Re: Naiwniaku !!! wierzysz w programy !!?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 00:31 BINGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assassin Hukos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 00:25 jeśli Jarek wygra to ten oto wykonawca: www.youtube.com/watch?v=vhtcvMJrUDY będzie musiał nagrać kontynuację tego dość spoko kawałka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 27.06.10, 12:09 bez własnego mieszkanie, bez pracy , bez wykształcenia ale poglądy liberalne hm ciekawe. Nie dziwię się bogatym przedsiębiorcom, oszustom i krętaczom ale robotnicy za PO ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 To takie.... IP: *.apus-net.pl 27.06.10, 13:23 .....ale robotnicy za PO ciekawe Oni też już się przekonali, że w PIS-ie tylko straszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao pewnego dnia szklanka sie przeleje IP: *.prenet.pl 27.06.10, 14:03 a wtedy to już będzie biegał brat za bratem z nożem w reku i będzie podrzynał gardła, ulice zamienia się w rwące krwią potoki, by po tych wszystkich krwawych wydarzeniach nastał długo-oczekiwany spokój i dobrobyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Daj sobie na wstrzymanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 19:52 Co ty wypisujesz? Jakie podrzynanie.Mogłeś dzisiaj iść w Aleje i zobaczyć tłumy rodzin, wypasionych, zadowolonych- powiedz im o twoich frustacjach - to cię wysmieją. Ludzie dzisiaj potrzebują spokoju, a nie napędzania się nawzajem na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: pewnego dnia szklanka sie przeleje 27.06.10, 21:46 Nick masz dość poprawnie dobrany. Mogę ci podać jeszcze kilka pasujących do ciebie: JarosławArafat, pinochets, pol-pis-pot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: pewnego dnia szklanka sie przeleje IP: *.prenet.pl 29.06.10, 09:35 lepszy moj nick, niz proisrael donald tuski i jego poplecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: pewnego dnia szklanka sie przeleje IP: *.prenet.pl 03.07.10, 20:06 .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 21:34 to jest polskojezyczny rzad oszukujacy prawdziwnych Polakow firmy zalozone przez bogatych popaprancow typu posel misiak przez pieec lat potrafia okradac skarb panstwa i obywateli dajac im prace za grosze i pracujac po 250 godzin na jedna ktoras etatu to sa njwieksze smyki na narodzie polskim a Wy za ladne usmiechy ich popieracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.apus-net.pl 27.06.10, 21:48 Ta............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Trudno uwierzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 10:17 w program kolejnych obiecanek . No bo jakim cudem w służbie zdrowia będzie lepiej skoro pieniędzy będzie prawie tyle samo - składka nie ulegnie zmianie . A przecież nawet przy jakiejkolwiek reformie , tych pieniędzy musi być więcej . Jak uwierzyć , że pensje pójdą w górę , skoro ma być ograniczenie deficytu budżetowego ( prawie wszystkie kraje to robią ) . Jak ma być większy wzrost pkb, skoro bodźce idące z budżetu państwa maja być mniejsze , bo deficyt ma być mniejszy . Przecież to dwa sprzeczne działania . Nakłady inwestycyjne z budżetu np budowa zbiorników retencyjnych , to wzrost inwestycji , popyt na pracę itd . A dług publiczny zbliża się już do 55 % - próg ustawowo wymagający cięć budżetowych a kolejny 60 % już zmusza do budżetu bez deficytu . Tusk ciągle planuje ograniczenia budżetowe ale dziwnym trafem te największe już po obecnej kadencji Sejmu . Już chyba czuje, że to jego ostatni rok premierowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotflmao Re: Trudno uwierzyć IP: *.prenet.pl 28.06.10, 11:12 jeszcze maja co sprzedawac to deficyt uda im sie ograniczyc i bedzie jeszce wiekszy wzrost gospodarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Trudno uwierzyć IP: *.54.170.161.tvksmp.pl 28.06.10, 18:58 Nie jestem już żaden smarkacz, Łeb mam pokryty siwizną. Nie zagłosuję na Jarka, Bo zbyt cię kocham, Ojczyzno! Niejeden ciężar na barkach Dźwigałem, znosiłem trudy. Nie zagłosuję na Jarka, Bo dość mam kłamstw i obłudy. Gdy spytasz mnie, niedowiarka, Dlaczego? Wyznam ci szczerze: Nie zagłosuję na Jarka, Bo w żadną zmianę nie wierzę. Skąd wiem, że wybór niedobry? Nie wierzę w zmiany oblicza, Bo nie chcę powrotu Ziobry I teczek Macierewicza. Bo nie chcę mieć Prezydenta, Co straszy gejem i Żydem, Co w każdym widzi agenta, I może zaszczuć jak Blidę. Na Jarka nie oddam głosu Za czasy, gdy był premierem, Za ten upadek etosu, I koalicję z Lepperem. Za to, co wciska ludowi, Na co pozwala i sprzyja, Za to, co pisze Sakowicz I głosi Radio Maryja. Za sieć podsłuchów i haków, Wydanie walki elitom, Za to, że skłócił Rodaków, Za IV Rzeczpospolitą. Dziś w duszy mej zakamarkach Odkrywam decyzji sedno: Nie zagłosuję na Jarka, Bo nie jest mi wszystko jedno. Wybaczcie drwinę i sarkazm, Odporność z wiekiem się zmniejsza. Nie zagłosuję na Jarka, Bo Polska jest najważniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.czest.pl 28.06.10, 20:02 Tak, wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Wierzysz w program Platformy? W kręcenie lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 10:51 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 11:13 - Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, PROSTY JAK OD SZPADLA TRZONEK! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tuska cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie! /autor nieznany, źródło Internet/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.static-net.stream.pl 29.06.10, 11:21 eryk. pl napisał: > Uważaj, Jarosław Kaczyński też uwierzył i skończył w sądzie:DDD Stwierdzenie faktu i jednocześnie bardzo prorocze ostrzeżenie. Serwilistyczne traktowanie przez "rozgrzany" wymiar każdej partii będącej u "władzy" jest oczywisty i potwierdzający istnienie tego "polskiego piekiełka" za naszego życia doczesnego. Jeżeli rozważamy kwestię wiary w programy jakiejkolwiek partii - to równie dobrze możemy wierzyć w inne "cuda". Obecnie lansowane (te na TOP-ie) są cuda które mają doprowadzić do nadrzędnego i strategicznego cudu: JEDNOPARTYJNOŚCI wszystkich struktur "władzy" w imię utopijnego i chwytliwego (nośnego) hasła: "Oby żyło się lepiej" ! Naturalnie bez określania komu obecnie żyje się lepiej a może się żyć znacznie lepiej, gdy już absolutnie nikt nie będzie nadzorował tych "czystych rąk" !!! Życie i historia pokazuje jednak, że najwięksi mafioso i "bandyci" także mają czyściutkie rączki, są szanowanymi obywatelami płacącymi podatki i żyją w luksusach nawet w "dzikim kraju" lub wypoczywają na Florydzie. Pozostaje jednak nie kwestia "czystych rąk" (do "brudnej roboty" zakładają "rękawiczki" posługując się swoimi "pretorianami") - lecz kwestia CZYSTYCH SUMIEŃ i PRZYZWOITOŚCI. A "handelek" sumieniami jest ci u nas w rozkwicie ... A systemy jednopartyjne już przerabialiśmy, chociaż pamięć bywa krótka !!! Pomaga jedynie LECYTYNA ale prawdopodobnie czeka nas niestety kolejne "bagno"... Warto przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimowit Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.czest.pl 30.06.10, 11:57 Tak, wierze, mysle ze jest jedyna opcja dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccr Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.07.10, 18:39 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.10, 20:07 nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
rowan_bean Re: Wyborco! Wierzysz w program Platformy? 03.07.10, 20:18 Ja też nie wierzę, ale jeszcze mniejsze mam zaufanie do Skubisiów, Ryszków, Rydzyków i innych, którym dla ochłapu ze "stołu pańskiego" liżesz spocone i śmierdzące stopy. Odpowiedz Link Zgłoś