starszysikawkowy 07.08.10, 18:57 Co to za pracodawca? Czy tam da sie pracować i co nieco zarobić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: demo80 Re: Ekomex w Pankach IP: 109.243.84.* 19.08.10, 12:27 Byłem w tej Firmie i nie warto zawracać sobie głowy, bardzo daleko 30 kilometrów od Częstochowy, wypłata w ratach na 5 razy. Praca po 8, 10, 12 a nawet 16 godzin dziennie. Wiem bo rozmawiałem z Pracownikami którzy pracują tam bardzo długo. Sami mówili, że nie warto w tej firmie pracować. Na rozmowie z synem właściciela Pan Patryk obiecywał złote góry a mianowicie: szkolenia od podstaw na obrabiarkach CNC, naukę programów graficznych od podstaw, darmowy przewóz samochodem służbowym z innymi pracownikami z Częstochowy, a nawet 20 złotych na rękę. Nic tylko przychodzić i pracować. A wszystko okazało się jednym wielkim kłamstwem bo starsi pracownicy wszystko powiedzieli jak jest na prawdę. Kto nie wierzy niech jedzie i przekona się sam na własnej skórze. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś