ax341 08.08.10, 07:09 Mam 17 lat i chciałbym wyrobic kartę wędkarską. Jakie są koszty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leniwy Re: Karta Wędkarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 10:08 milion cruseiros nie prościej wygooglać sobie??? o np tu: www.kartawedkarska.pl/jak_zdac jakim trepem trzeba być i leniem???? Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Karta Wędkarska 08.08.10, 18:02 Nie dosyć, żeś leniwy to jeszcze głupi buc i w dodatku słoma z butów ci wychodzi. A wniski jakie wyciągam z twojego posta pochodzą z założenia, że nie ma głupich pytan, sątylko głupie odpowiedzi. Opierając się na powyższym stwierdzeniu utwierdziłem się w opinii o tobie. A piszę o tym tylko dla tego, że być może nie jesteś owej opinii świadomy. Ponieważ już jesteś, przeproś chłopaka bo bije cię kulturą na głowę i więcej nie wcinaj się na forum bo poziom zaniżasz. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Karta Wędkarska 08.08.10, 18:14 Do "ax341" czy jakoś tak: Jeśli zamierzasz wędkować na terenie naszego /częstochowskiego i zaprzyjażnionych okręgów / wykup sobie zarówno kartę jak i legitymację członkowską. Jeśli zamierzasz łowić gdzieś poza wymienionymi okręgami,- ja wykupił bym tylko legitymację. A to dla tego, że jesli pojedziesz np. nad San, będziesz musiał i tak wnosić dodatkowe opłaty na tamte okręgi. Ja mam tylko legitymację i przed kazdym wyjazdem wykupuję sobie zezwolenie na czas określony /jeden, dwa dni lub tydzień / zależy na ile się wybieram. Jak byś nie liczył, wychodzi taniej, nie jesteś uzależniony od rejony połowu no i nie bez znaczenia jest, że to jak by na raty.......! Pozdrawiam, Dyzio. ps. z durniami nie dyskutuj bo to nic nie da. Co najwyżej sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem. Połamania kija.... Odpowiedz Link Zgłoś
ax341 Re: Karta Wędkarska 08.08.10, 18:58 Tylko zanim wyrobie sobie kartę chciałbym z kimś spróbowac Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Karta Wędkarska 09.08.10, 06:28 I to cennym pomysłem jest jak by. A świadczy tylko o tym, że w odróżnieniu od niektórych tu piszących posługujesz się tym co poniektórzy rozumem zwykli nazywać. Powodzenia, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik_dewastator Re: Karta Wędkarska 11.10.10, 22:06 Proponuje wejsc na strone Polskiego Zwiazku Wedkarskiego: ttp://www.pzw.org.pl/ na tej stronie wyszukac kolo wedkarskie do ktorego najwygodniej bedzie sie udac, a nastepne pofatygowac sie tamze i zapytac u zrodla jak, co, dlaczego i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
krecik_dewastator Re: Karta Wędkarska 11.10.10, 22:09 Link cos obcielo... ponizej ponownie: www.pzw.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś