Dodaj do ulubionych

Generalny remont !!! Jaka firma ??

19.09.10, 13:04
Witam

Chce zrobić generalny remont mieszkania ( gipsówki, kafle, burzenie i stawianie ścian działowych, malowanie) Czy mógłby ktoś polecić mi firmę która zrobi to dobrze i szybko. Nie chodzi mi o jednoosobowe firmy ale o ekipe remontową która sprawnie się tym zajmie.

Może znacie jakąś godną polecenia ekipę która robiła u Was remont i jesteście zadowoleni ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.10, 14:17
      Dobry temat u mnie tez będzie remont ...
      • Gość: <<-->> Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.rev.inds.pl 19.09.10, 15:44
        raczej nie ma takich firm, wszędzie paproki, tylko ze jedni więksi inni mniejsi...
        • Gość: mirka Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.10.10, 22:46
          O tak,wiekszosc paproki,jak mi odwalili remont to stwierdzilam ze nadają sie tylko do wyremontowania obory!
    • Gość: rotflmao Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.prenet.pl 19.09.10, 16:33
      a mieszkanie puste czy umeblowane?
      • Gość: krejzolek Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: 212.87.246.* 19.09.10, 17:09
        U mnie nie tak dawno robiło remont dwóch takich gości.A mianowicie dzielili pokój ( płytami karton-gips), burzyli ściankę dzielącą pokój z kuchnią itp.Zrobili ładnie, czysto jestem zadowolona.Jak ktoś chce numer to proszę pisać asiek744@wp.pl podam numer telefonu
        • Gość: Ola Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:41
          Ja mam taką ekipę, ale terminy to nie tak odrazu, bo wiadomo są dobrzy i trochę klientów mają. Ja robiłam w domu wszystko. Od elektryki po malowanie. Z montażem stoalarki, podłogi, kafelki, sanitaria. Poprostu wszystko. Numer: 784943408 lub 692017622. Nie pamitam nazwy. Mam ich wpisanych jako "remont", a umowę gdzieś chyba zapodziałam :)
          • Gość: BIS Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.net.stream.pl 21.09.10, 13:38
            zapytaj wrony, on ma doswiadczenie i KONTAKTY Z FIRMAMI
            przeciez robil remonty generalne w DOBRYMN MIESCIE CZESTOCHOWA ;-)))
            • Gość: red Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 23:36
              Oli ekipa trochę droga 20 zł za metr gipsówki !
              • Gość: red Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.10, 18:37
                up
              • Gość: KKKK Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:43
                Są tacy co i biorą po 8 zł. Z braku zleceń, ale to już poprostu świadczy o ich fachurze. U nas mój mądry szef zatrudnił takich dwóch. Gipsówka daje wiele do życzenia, a nie wspomnę jakie paproki. Czasami nie warto szukać za małe pieniądze.
    • Gość: jk Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 21:07
      spróbuj do tego gościa tel. 500-245-768. Pracują dla mojego znajomego, który buduje domy i wykonują robotę na wysokim poziomie. Sam z nich korzystałem wiosną przy malowaniu mieszkania i pracę wykonali dobrze bez zastrzeżeń.
      • Gość: Tilt Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 08.10.10, 12:01
        my sami robimy, ja tata, mąż, może i robota dobrze robiona, ale powiem Wam, że gdybym miała kasę, na pewno kogoś bym zatrudniła, mam dość tej codziennej i uciążliwej roboty, a do tego tak wolno..i wolałabym się zacząć czymś innym, niż stawianie ścian, gipsowanie, robienie wylewki a dalej przecież jeszcze tyle roboty... Tylko jest ten strach, że firma odwali fuszerkę.. bo myslą, że klient zazwyczaj się nie zna
        • Gość: Halina Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 15:06
          robiłam generalny remont mieszkania firma to była trzy osobowa
          byli to panowie z poza Częstochowy gdy powiedzieli że bedą o 8 rano
          to za pięć 8 już byli robiłam im kawę lub herbatę nic poza tym nie chcieli
          wszystko mieli swoje.
          wcześniej ustaliliśmy cenę za wykonanie prac nie pobierano od nas żadnych pieniędzy na zkup materiału i na wszystkie zkupione materiały brali faktury
          byli panowie solidni co dziennie sprzatali po sobie ja nie narobiłam się bardzo
          szef nazywa się p. Kopliński i jego tel.kom.602213709
          polecam
    • Gość: Gosia Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 17:11
      Ja mogę polecić z czystym sumieniem firmę mojego kolegi. Robił u mnie remont strychu, który od czasu postawienia domu nigdy nie doczekał sie wykończenia. Strych ma około 100m2, więc było co robić. W grę wchodziło wybicie i wstawienie dużego okna, położenie płyt gipsowych na ścianach, czyszczenie belek podtrzymujących dach, położenie ozdobnej cegły na ścianie.
      Nie było problemu z tempem prac, przychodzili codziennie - o dziwo trzeźwi, doradzili co będzie lepsze, a co ich zdaniem nie zda egzaminu. Robota była wykonana terminowo i dokładnie. Nawet moja druga połowa- domowa złota rączka nie mogła się do niczego doczepić. Po roku używania tego strychu nie wychodzą zadne niedoróbki, ściany nie pękają, płytki nie odpadają, a my dalej się spotykamy. Podaję numer tel. 601526956.
    • Gość: malarz Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: 193.138.241.* 14.10.10, 19:03
      malarz maluje z pędzla mu się leje, malarz malował 9miesięcy aż wymalował wózek dziecięcy:)
      • jawa72 Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? 15.10.10, 09:14
        a ja z czystym sumieniem polecam ekipe (2 osoby ale w razie potrzeby więcej), z której WSZYSCY moi znajomi są zadowoleni - jeden poleca drugiemu, naprawdę solidnie, naprawdę niedrogo i naprawdę profesjonalnie.
        Tel: 698 378 814 - p. Tomek
        Pozdrawiam!!!!
    • Gość: Tomi&Tippi Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: 88.199.56.* 01.12.10, 18:35
      Nie wiem czy Ci się przyda ale mam namiar na sprawdzonego i dobrego parkieciarza tel. 601275843
    • andrzejdziaba Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? 01.12.10, 18:51
      Nie plącz sie teraz z jakimiś remontami. Trzeba wyremontować III RP po PRL-u?
    • andrzejdziaba Remont generalny III RP! 01.12.10, 18:55
      Ogłaszam przetarg. Kto się podejmie?
      • mocher-02 Re: Remont generalny III RP! 01.12.10, 19:51
        Panie Dziaba Chyba sie Panu coś pomyliły wątki - Generalny remont -jaka firma?, czy Remont generalny III RP.proszę mnie nie obrażać ,jestem uczciwą kobietą która odpowiada na pytanie o ekipę budowlana a nie do politycznej gry....wypraszam sobie,nie odwracam żadnej uwagi,chyba ,że nie zrozumiałam o co chodzi forumowiczom....To przepraszam
    • mocher-02 Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? 01.12.10, 19:42
      Polecam osobiście firmę P.Roberta 519 455 215.Bardzo solidna,każdy zna swoje obowiązki,żadne paproki.Super mi wyremontowali wiele pomieszczeń,ozdobne tynki,ścianki działowe,gipsówki i glazura.Wielu moich znajomych polecało ich po swoich remontach innym.W ten sposób zdobywa się zadowolenie i uznanie wśród zadowolonych inwestorów.....Dokładność i fachowość,zawsze sprzątali po sobie,ja nie wiedziałam co to bałagan budowlany...Polecam szczerze..Pozdrawiam,życzę udanego remontu.
      • andrzejdziaba Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? 01.12.10, 19:44
        Nie odwracaj uwagi od prawdziwych problemów.
    • Gość: Monika Re: Generalny remont !!! Jaka firma ?? IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 19:39

Z czystym sumieniem moge polecic ekipe Pana Patryka "BUDMAX" coprawna znalazlam w necie firme budmax.nets.pl ale jestem zadowolona ekipa nie palac nie pijaca utrzciwi i solidni i co najwazniejsi nie drodzy a dokladni co zadko sie spotyka w tych czasach 792763023
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka